Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yurdum İnsanından manzaralar

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
evet içinizdekileri dökün paylaşın bizimle ve rahatlayın.

Hiç alakası yok gibi ama şimdi bir de askerden yeni dönen arkadaşı olan bilir. Sizi esir alır dönen adam. Başlar anlatmaya, bitmezz! Hele 1 yıllıksa hiç bitmez. Adamlar resmen biriktirip tamamen baştan sona herkeze anlatmadan rahatlayamıyor.

Geçen hafta denizdeyim, soğukça deniz. Sen git ağrıdan yeni gelmiş teğmen adamla muhabbet aç, sen misin açan?

Arkadaş tamam ama bir yayına alıyor 30 dk oldu sudayız, ya diyorum üşüyorum filan. Yok oğlum sıcacık su, eheh adam alışmış ağrı soğuğuna bırakmadı filan.
Neyse denizden uyuşmaya yakın çıkıp havuza girdim ısınırım diye, kaplıcaya girdim sandım o derece donmuşum =)[signature][hline]sonunda yeniledim.
Mesaj tarihi:
Bodrum'a tatile gittik.Havuzun kenarındaki şezlonglarda hollandalı bi çift duruyo.Babam direk:
_Oğlum git tanış bakalım.
_Ya baba boşver!
_Ne demek boşver?
_Ya baba ne diycem öle pat diye girilmezki hem ben utanırım.( :D )
_Olum biz seni boşunamı gönderdik koleje ingilizce burda konuşmayacan da nerde konuşucan.
Neyse açtık muhabbeti filan kanka olduk adamla kadınla.Adam Ajax taraftarı falan filan ondan sonra babam tutturdu:
_Oğlum sınava girdiğini söyle.
_Ya baba ne gerek var nasıl olsa takmıyacaklar unutucaklar sonra gerek yok yani.
_Sen söle.Bide sor bakalım onlar öğrenci olsalarmış hangi mesleği seçerlermiş.
Gelde çık işin içinden.İngilizce problem değil şakıyoz ama harbi psikolojik durum çok can sıkıcı[signature][hline]Çaydanlık Ve Bardak...

Ne kadar kibirli dursa da bardağın önünde eğilir çaydanlık.
Öyleyse bu büyüklenme niye?
Bu kibir,bu gurur niçin?
Mütevazi ol,hatta bir adım bile geçme gurur kapısından.
Bardağı insan bunun için
Öper daima alnından...
Mesaj tarihi:
Benim babam bir şey diyemez..
Misafirlerin yanına çıkmam çünkü..
ehe herhalde en son 5 yıl önce çıkmıştım ondada "Merhaba,Hoşgeldiniz!" ile bitmiş,ardından ortamı terketmiştim..
Sevmem misafir olaylarını...
Zaten görecek olan dışarıdada görür.Misafir+tanıdık sux.Hiç sevmiyorum ben.Eninde sonunda,hayatta YANLIZ kalacağım için,Pederin 5-10 tanıdıktan başkasıyla konuşmuyorum bile,gerekte yok...[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining

UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir!

[Bu mesaj Marduk tarafından 32 Mayıs 2012 25:61 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
allahtan şu turistlerle ingilizce knouşturluma olayı başıma gelmedi

ilmiyoalrki onun ingilizce bilgisi ie ldeğil tamamen medeni cesaretle alakası var[signature][hline]Pyr0, 28 Mayıs 2004 23:38 tarihinde demiş ki:
icindeki noktayı bul...o nokta herseyın cozumunu saglayacak olan seyin oldugu nokta...o nokta iç huzurun....

blackchaos, 28 Mayıs 2004 23:39 tarihinde demiş ki:
kodurtma noktaya

martılar
Mesaj tarihi:
aslinda benim basima pek oyle bisi gelmedi ama eger icinde kalmis olan varsa bole bigun cagircan arkadaslarini sonra gelcek baban iste buda babam dicen... sonra ingilizce biliyo baba konussana ingilizce arkadaslara diycen ve inanilmaz bi oc alican...[signature][hline]Illa 3 karakter olcak diye senelerin "X" ini yaptik "Eks"...
Mesaj tarihi:
Hatırladığım kadarıyla bana hiç olmadı böyle bişey
En fazla zorla hoşgeldiniz dedirttiriyolardı
Tanımıyorum bile hoşgelseler banane gelmeseler banane
Tanısak oturup konuşuyoruz zaten neki yani
neyse[signature][hline]MuMi (icq) Wrote:
olm fecii yaşlanıyoruz şaka maka..
4 yıl geçirdim lan bu sitede..4 yıl bir parfümcüde çalışsaydım her yaz,elimden geçirmediğim karı kalmazdı
  • Yeni Oluştur...