Louies Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Arkadaşlar bildiginiz üzere para için yarın son gün ben ygs ye girdim ve bölüm olarak 2 yıllık dış ticaret istiyorum fakat bilmedigim sey lys'ye de girmem gerekiyomu yoksa ygs ye girmiş olmam 2 yıllıklar için yetiyomu ? Lütfen acil cevap verin boşu boşuna para yatırıpta sınava girmek istemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 2 yıllık için 1. bölüm yeterli değil miydi ya yani 1. sınav oluyor bu artık sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Louies Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 evet ama kesin ve net bilgi lazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 ygs yetiyor, sonuçta ygs puanıyla alan bölümler diye biliyorum ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 yaw hiçbi fikrim yok zorla sokuyorlar. bugün de son günmüş ikinci basamak için. iki sorum olucak 1. elektronik mühendisliği için hangilerine girmem lazım 2. ben lisede mf okumuş olsam bile dil sınavına girebilirmiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 No offense ama, dershaneniz yok mu arkadaşlar? Eminim ki patiden daha kesin cevaplar verirler size. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 yok dershane falan yahu öylesine giriyorum işte. merkeze inip bir dershaneden öğrenmek yerine burdan sorıyım dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 ygs zaten yükseköğrenime geçiş sınavı. yani 2 yıllıklar için. LYS sadece 4 yıllıkları alakadar eden sınav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 adres bilgisi değiştirilmiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 yetenek sınavı açık ogretim ve 2 senelikler için 140 yada 160 hatırlamıyorum ygs puanı yetiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar