blazkowicz Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 ozan german Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 rahatsiz said: 100 milyon kez izlenmiş adam youtube da ben daha ilk kez duydum. kuşak farkını bu kadar hissetmemiştim hiç. this Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 daha içki bile içemiyo yitim. ferroyu napcan yaş daha 16 bütün celeblere abla diyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 "roket adam" said: abi oha nasıl bir cahillik bu? yuh. cahile yatıyo aslında, dünyada tek güç amerika demeye getiriyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 2 yıl sonra o abla celeblere neler yapacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Cons said: anasını satayım eskiden tupac vardı rapçi diye dünyanın çivisi çıkmış :( rezpekt bro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mclovin Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 henüz 14 yaşında bir kardeşin var seni ondan bile kıskanıyoruuum kıskanıyoruuum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 çok pis küfür ettim. keşke buraya yazabilseydim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Ulan ben de her ayın başında elime para geçince "gidip 1.5 iskender mi yesem?" diye planlar yapıyorum. Üzüldüm bu veleti görünce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aQuelleris Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 SeaGle said: Ulan ben de her ayın başında elime para geçince "gidip 1.5 iskender mi yesem?" diye planlar yapıyorum. Üzüldüm bu veleti görünce(tu) iyi güldüm ya millet nelere rağbet ediyo, zaman kötü.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 ilk defa duydum, cocuk arabayı suremiyor gibi bide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 sahibinden temiz satılık skoda favorit 94 model, kırmızı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Ben&Jerry's said: turkiyede bunun 15 yasinda olan versiyonu vardi sevgili pati halki kirmizydi ama onun ferrarisi isim verme bozuşuruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 kimmiş o 15 yaşındaki merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 ido Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
niggaknow Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 biri jailbait resmi koysun artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
criminalminds2 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 SeaGle said: Ulan ben de her ayın başında elime para geçince "gidip 1.5 iskender mi yesem?" diye planlar yapıyorum. Üzüldüm bu veleti görünce +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 lebron james de 16 yaşında hummera biniyordu yani okadarda abartı bir olay değil. Adam işi biliyormuş yapmış saçını başını çıkmış. Amerikalı ergenler zaten böle şeyler sever ha 4-5 sene sonra sesi kalınlaşınca bişi olmicak herif ama sorun değil ozamanda aktorlük yapar.Bişi fark etmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 sesi güzel gibi yalnız bu veletin, büyüsede pek bişi farketmez heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar