Mille Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 googleda arayinca 50 sayfalik mevuzat filan cikiyor bilen varsa yardim edebilir mi?Elektronikte vergi orani yuzde kactir acaba? mesela 1000liralik bi laptopun kac lirasi vergi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akean Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 ithalse ortalama 550 flm vergi olması lazım .p o.O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 saka mi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Benim de kesin bir fikrim olmamakla birlikte aradığını tek bir kanunda da bulabileceğini sanmıyorum. İthalata ilişkin, özel tüketim vergisine ilişkin ve katma değer vergisine ilişkin çeşitli kanunlar, genelgeler vb. vardır muhtemelen. Ayrıca bordrolu çalışansan kazandığın paradan ödediğin verginin üstüne bir de satın almak için ödediklerini eklersen çok şen şakrak yüzde hesapları çıkacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 %18 ekstra vergi olma koşulu radyolu tv li olunca devreye giriyor sanırım. onların bandrolleri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 yani o kadar kolay deil abi o is kdv deil yane mevzu mevzu gumruk vergisi otv bilmemne kdvsi %18 de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 abi komik bi şekilde öyle ekstra vergi yok diye biliyorum. bi tek hoparlör sistemlerinde ses kartlarında felan bi ara %25 lüks kdv vardı, diger bütün mallar %18di. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 ithalat vergisi filanda olmasi lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 %18 kdv %6.7 ötv elektronik ve beyaz eşyada. ithalat vergisi falan yok. katkı payı yatırır ithalat yapacak adam belgesine o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Yurtdışından birşey getirme durumun varsa, alacağın kişiye harmonized custom number'ını sor alacağın şeyin. Numarayı burda arat ; http://ec.europa.eu/taxation_customs/dds/tarhome_en.htm Avrupa (gümrük )Birliği gümrük tarifeleri. Hangi ülkeden gelecekse menşei'nide belirt. Üstüne + KDV eklenir. Daha da birşeyler eklenebilir. Gümrük müşavirine sormak lazım sonrasını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 AB üye ülkesinden gelirse gümrük tarifesinden muaf (KDV değil bu diğer gümrük vergisi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 alienware söylersek kdv+ötv şeklinde %25 kusur mu biniyor yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 eskiden bilgisayar lükstü bir de, %26 kdv verirdik hoparlöre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar