Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Atlas Havayolları

Arkansis

Öne çıkan mesajlar

Atlas hava yolları ile biryerden biryere gitmiş olan varmı içinizde daha önce ?

49 milyon sanırım bodrum. Otobüsten ucuz sanırım. (VARAN , Boss) Bu ucuzluk neden ? Daha önce gitmiş arkadaşlar var ise konuşabilirlermi?

Hafife uçaktan tırsarımda . THY de yer bulamadım . güvenilirmidir ?[signature][hline]www.scuniverse.com
www.scuniverse.com/forum
Ayrton Senna is not dead
Sosyal ağlarda paylaş

ben yeni gittim-geldim bodruma
gayet güzel tavsiye ederim hatta uçuş rahattlığı bakımından thy den daha iyi bile diyebilirm
sadece dahaz az ikram var: 1 peynirli sandwich+cay veya kahve(ısrar etmeyin cola vb. yok)
hostesler gayet hoş :-P

o 49m lik fiyatsa sadce geceyarısı uçuşlarında geçerli. gün içindekiler 89m
tavsiye ederim
otobüsle 13saat yolculuktansa(bodrum için konuşuyorum) atlas derim ben...[signature][hline]Estel_Anorien, 04 October 2003 00:58 tarihinde demişki:
Kılda tüyde keramet olsa götte çıkmazdı.

[Bu mesaj dae__ tarafından 06 Ağustos 2004 21:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
unity100, 06 Ağustos 2004 21:30 tarihinde demiş ki:
booool bol rotar, ornegin onur air, 3 saat.

ben 2kez uçtum atlasla en fazla 10dk rötar yaptı o da kalkış sırasında istte yoğunluk olduğu için[signature][hline]Estel_Anorien, 04 October 2003 00:58 tarihinde demişki:
Kılda tüyde keramet olsa götte çıkmazdı.

Sosyal ağlarda paylaş

Babam geçen uçtu çok memnun kaldı. Atlas, ETS & ÖGER işbirliği olduğu için ve yıllardır Türkiye-Almanya arasında uçtuğu için güveneceğiniz havayollarından birtanes.

Geçen ay FlyAir ile uçtum, Allah korudu diyorum :) Sudan hava yollarından kiralanmış, tarihi eser bir uçaktı.[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered.
@ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected]
ek$i | DevianArt | Eve-Online
Sosyal ağlarda paylaş

walla 15 saatlık otobus yolculuunu cekeceıme(cektımde ıgrenctı)atlarım ucaga gıderım bırazda beklerım nolcak al ynna bıkac dergı kıtap fln beklerken okursun heuh[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"

"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

Sosyal ağlarda paylaş

almanyadan donucektik internete girdik ucuz ucak bileti yazdik gexx diye bi site cikti germania express.. ucan ucagin ismi fokker 100, arkadasim dalga gecti hahaha onla uculurmu lan die, google a resmini arattim baktim normal ucak yanliz motorlari arka kanatta. dedik vay bee cunku yari fiyati

sonra dedik sttr et thy ogrenci tarifesi ile geldik, gelirken ucakta gazeteye bi baktim almanya seferini yapan fokker 100 tipi ucagin kanadi krildi pist disina cikti soyle boyle

40sn erken kirilse %90 cakilirmis herkez olurmus

sonuc: olursen degmez[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Qui, 06 Ağustos 2004 21:32 tarihinde demiş ki:
Babam geçen uçtu çok memnun kaldı. Atlas, ETS & ÖGER işbirliği olduğu için ve yıllardır Türkiye-Almanya arasında uçtuğu için güveneceğiniz havayollarından birtanes.

Geçen ay FlyAir ile uçtum, Allah korudu diyorum :) Sudan hava yollarından kiralanmış, tarihi eser bir uçaktı.

ne o f16 mı bekliodun:P x-wing de var istersen

[Bu mesaj Norton_Antor tarafından 06 Ağustos 2004 21:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Infeqted, 06 Ağustos 2004 21:45 tarihinde demiş ki:
almanyadan donucektik internete girdik ucuz ucak bileti yazdik gexx diye bi site cikti germania express.. ucan ucagin ismi fokker 100, arkadasim dalga gecti hahaha onla uculurmu lan die, google a resmini arattim baktim normal ucak yanliz motorlari arka kanatta. dedik vay bee cunku yari fiyati

sonra dedik sttr et thy ogrenci tarifesi ile geldik, gelirken ucakta gazeteye bi baktim almanya seferini yapan fokker 100 tipi ucagin kanadi krildi pist disina cikti soyle boyle

40sn erken kirilse %90 cakilirmis herkez olurmus

sonuc: olursen degmez

gulp !
ha ne ?
abi
yusuf ... yaptın beni.[signature][hline]www.scuniverse.com
www.scuniverse.com/forum
Ayrton Senna is not dead
Sosyal ağlarda paylaş

Bende onur air ile daha önce uçmuştum ve de KLM'den bile daha iyiydi.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

ya zaten yolda yürürken başımıza ne geleceği belli değil[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi..
Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek..
Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel.
İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür

it's teargas in my eyes // Gizli bahçem

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Norton_Antor, 06 Ağustos 2004 21:46 tarihinde demiş ki:
said:
Qui, 06 Ağustos 2004 21:32 tarihinde demiş ki:

Geçen ay FlyAir ile uçtum, Allah korudu diyorum :) Sudan hava yollarından kiralanmış, tarihi eser bir uçaktı.

ne o f16 mı bekliodun:P x-wing de var istersen

Özen ve kalite bekliyorumki güvenebileyim, fazla mı?[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered.
@ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected]
ek$i | DevianArt | Eve-Online
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...