Arkansis Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Atlas hava yolları ile biryerden biryere gitmiş olan varmı içinizde daha önce ? 49 milyon sanırım bodrum. Otobüsten ucuz sanırım. (VARAN , Boss) Bu ucuzluk neden ? Daha önce gitmiş arkadaşlar var ise konuşabilirlermi? Hafife uçaktan tırsarımda . THY de yer bulamadım . güvenilirmidir ?[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 booool bol rotar, ornegin onur air, 3 saat.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dae Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 ben yeni gittim-geldim bodruma gayet güzel tavsiye ederim hatta uçuş rahattlığı bakımından thy den daha iyi bile diyebilirm sadece dahaz az ikram var: 1 peynirli sandwich+cay veya kahve(ısrar etmeyin cola vb. yok) hostesler gayet hoş :-P o 49m lik fiyatsa sadce geceyarısı uçuşlarında geçerli. gün içindekiler 89m tavsiye ederim otobüsle 13saat yolculuktansa(bodrum için konuşuyorum) atlas derim ben...[signature][hline]Estel_Anorien, 04 October 2003 00:58 tarihinde demişki: Kılda tüyde keramet olsa götte çıkmazdı. [Bu mesaj dae__ tarafından 06 Ağustos 2004 21:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 hadi ya bol bol bekleyecem öylemi[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dae Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 said: unity100, 06 Ağustos 2004 21:30 tarihinde demiş ki: booool bol rotar, ornegin onur air, 3 saat. ben 2kez uçtum atlasla en fazla 10dk rötar yaptı o da kalkış sırasında istte yoğunluk olduğu için[signature][hline]Estel_Anorien, 04 October 2003 00:58 tarihinde demişki: Kılda tüyde keramet olsa götte çıkmazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Babam geçen uçtu çok memnun kaldı. Atlas, ETS & ÖGER işbirliği olduğu için ve yıllardır Türkiye-Almanya arasında uçtuğu için güveneceğiniz havayollarından birtanes. Geçen ay FlyAir ile uçtum, Allah korudu diyorum :) Sudan hava yollarından kiralanmış, tarihi eser bir uçaktı.[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 rotarı yiyeceği salla 50 dakikada yemek yemesemde oolur. Güvenilir olup olmadığı önemli benim için.[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dae Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 gayet güvenilir bence thy deki gibi 60yaşında bir pilotla uçmuyorsun.. uçaklarda gayet iyi durumda airbus a310 bodruma giden uçaklar[signature][hline]Estel_Anorien, 04 October 2003 00:58 tarihinde demişki: Kılda tüyde keramet olsa götte çıkmazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 walla 15 saatlık otobus yolculuunu cekeceıme(cektımde ıgrenctı)atlarım ucaga gıderım bırazda beklerım nolcak al ynna bıkac dergı kıtap fln beklerken okursun heuh[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 almanyadan donucektik internete girdik ucuz ucak bileti yazdik gexx diye bi site cikti germania express.. ucan ucagin ismi fokker 100, arkadasim dalga gecti hahaha onla uculurmu lan die, google a resmini arattim baktim normal ucak yanliz motorlari arka kanatta. dedik vay bee cunku yari fiyati sonra dedik sttr et thy ogrenci tarifesi ile geldik, gelirken ucakta gazeteye bi baktim almanya seferini yapan fokker 100 tipi ucagin kanadi krildi pist disina cikti soyle boyle 40sn erken kirilse %90 cakilirmis herkez olurmus sonuc: olursen degmez[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 said: Qui, 06 Ağustos 2004 21:32 tarihinde demiş ki: Babam geçen uçtu çok memnun kaldı. Atlas, ETS & ÖGER işbirliği olduğu için ve yıllardır Türkiye-Almanya arasında uçtuğu için güveneceğiniz havayollarından birtanes. Geçen ay FlyAir ile uçtum, Allah korudu diyorum :) Sudan hava yollarından kiralanmış, tarihi eser bir uçaktı. ne o f16 mı bekliodun:P x-wing de var istersen [Bu mesaj Norton_Antor tarafından 06 Ağustos 2004 21:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 said: Infeqted, 06 Ağustos 2004 21:45 tarihinde demiş ki: almanyadan donucektik internete girdik ucuz ucak bileti yazdik gexx diye bi site cikti germania express.. ucan ucagin ismi fokker 100, arkadasim dalga gecti hahaha onla uculurmu lan die, google a resmini arattim baktim normal ucak yanliz motorlari arka kanatta. dedik vay bee cunku yari fiyati sonra dedik sttr et thy ogrenci tarifesi ile geldik, gelirken ucakta gazeteye bi baktim almanya seferini yapan fokker 100 tipi ucagin kanadi krildi pist disina cikti soyle boyle 40sn erken kirilse %90 cakilirmis herkez olurmus sonuc: olursen degmez gulp ! ha ne ? abi yusuf ... yaptın beni.[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 ucaklar duser arkansis . ucaklar duser .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Bende onur air ile daha önce uçmuştum ve de KLM'den bile daha iyiydi.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Arkansis sende benim gibisin. Zorla bindiriyorlar uçağa beni çok kötü oluorum ya. Hatta bindiğimde düşerken yapcaklarımı falan düşünüyorum kalkıp oynamayamı başlarım falan diye =)[signature][hline]Adım Boojack, ama değilim kek. Icq:161010949 Ben Yönetirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Oha ne kadar ucuz yuh..[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 direk gidilesi bi olay o zaman[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 ONUR Air ve FlyAir 'la yolculuğa çıkılmaz. Otobüsle git daha iyi. O derece kötüler[signature][hline]Thiew the Infiltrator @ Merlin Ivan Valiant ex UO player j1mmY the superb CS player Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 yani tabiki ucak kalkip inerse sorun yok sutliman ama ornegin thy 5000 seferde olay atlatiyorsa bunlar 400 seferde bir olay atlatiyor.. sende patlamasin[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 ya zaten yolda yürürken başımıza ne geleceği belli değil[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 said: Norton_Antor, 06 Ağustos 2004 21:46 tarihinde demiş ki: said: Qui, 06 Ağustos 2004 21:32 tarihinde demiş ki: Babam geçen uçtu çok memnun kaldı. Atlas, ETS & ÖGER işbirliği olduğu için ve yıllardır Türkiye-Almanya arasında uçtuğu için güveneceğiniz havayollarından birtanes. Geçen ay FlyAir ile uçtum, Allah korudu diyorum :) Sudan hava yollarından kiralanmış, tarihi eser bir uçaktı. ne o f16 mı bekliodun:P x-wing de var istersen Özen ve kalite bekliyorumki güvenebileyim, fazla mı?[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Bu arada Atlas'ın, Bodrum seferlerinde kullandığı Boing'ler, THY'de bile yok henüz. Sipariş etmişler daha. Numarasını hatırlayamıcam.[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 atlas ne kadar peki? en ucuz tarife. bodrum'a[signature][hline]MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 49 olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Türkiye için halen lüx bence[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar