Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kulaklık, böle kocamanlarından

senko

Öne çıkan mesajlar

alcam, hakikaten güzel ses istiyorum müzik dinlerken olsun gitar çalarken olsun ama bi yandan da oyun oynarkende adam gibi adam gibi ses istiyorum.

burda işler karışıyor işte, hem 5+1veya 7+1 olup hem kaliteli olan (yanında miktofonda olsa über olur) kulaklık var mı piyasada. yarım milyara kadar veririm para.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Eğer gerçekten üstün bir kulaklık istiyorsan bir Grado alacaksın. Ama bu tarz üst sınıf kulaklıklarda 5.1 gibi (kulaklıkta 5.1 ne demek ki zaten?), mikrofon gibi şeyler olmaz.

Bu satın alabileceğin en iyi kulaklık bence: http://www.sanalmarketim.com/urun/526365ff2497e46ff901fd16732f1fd0/GRADO-GS-1000i-Kulaklik-

Bunu al derim: http://www.sanalmarketim.com/urun/8c92cbc1205dfb5a71ff6a3ba371e92e/GRADO-SR-225i-Kulaklik
Sosyal ağlarda paylaş

abi grado aşar beni ya max yarım k dedim, bizimkiler bi kulaklığa 2 milyar harcadığımı öğrenseler naparlar beni :)
s1000i efsane alette başka bahara o artık.

bide şimdi oyun için alsam ses kalitesi zayıf kalcak, ses için alsam oyunlarda nasıl performans alcam belli değil :/

bu razer megalodon türkiyede bulunur mu ki? bide logitech kullanan var mı g35? o nasıl bi alet, megalodonla kafa kafayadır heralde, logitech dandik şey üretmez.
Sosyal ağlarda paylaş

GERGE said:

Bu Grado'ları Line6'in Pod X3'üne takacaksın. En iyi tüp amfi ile yarışır bence. Hatta biri bana Mesa Roadster falan önermediği sürece Line 6 ve Grado alırım ben.

floor pod plus var olur mu onla da 8-)

yalnız bu podlar processor konusunda harikalar hakikaten, i <3 line6
Sosyal ağlarda paylaş

abi oyunda şey önemli işte, hani über pro gamer değilim ama ses mühim, yani eleman arkadan mı gelio yandan mı gelio, sonra oyunlarda thx var dts var ses akrtı biton teknoloji desteklerken 2kanal kulaklık ile bunlardan mahrum kalmakta istemiyorum bi yerde.

bu arada evet, bende vox ac15 alana kadar line6 ile birlikteliğimi sürdürmeyi düşünüyorum :)
Sosyal ağlarda paylaş

megaladon g35 den iyi.

birde sana gösterdiğim Dr. Dre kulaklığı çok popüler, müzik kayıtlarında filan baya kullanılıyor.

gradoyu ilk defa duyuyorum, birde fiyatı 1,600 ytl, bu işten para kazanmıyorsan almak biraz gereksiz, kaldıki daha ne markalar var para vermek istersen.

birde gerge 2. gradoyu al demiş, DB ve frequency karşılaştırılınca dr dre bana üstün geldi

dre
# Weight: 260 grams, 270 grams with batteries
# Frequency response: 20Hz to 20kHz
# Maximum output: 115dB
# Headphone cable length: 1.3 meters
# Connector: 1/8 inch (3.5mm), gold-plated

Grado
* Frekans Aralığı: 20Hz - 22.000kHz
* SPL 1mV: 98 dB

ha birde dre de uber bi noise canceling var müzikden başka birşey duymuyorsun.

son olarak drede altın kaplama var, gradoda yok sanırım, olsa yazarlardı.
Sosyal ağlarda paylaş

dr dre dediğin adam amerikadaki müzik endüstrisinimn yarısını kontrol ediyor.

ha birde Türkiyeden almaya kalkarsan oylum oylum oyulursun.

hatta üşenmedim senin yerine googleladım ama beyazını alma siyah daha güzel caf caflı.

gittigidiyor

pekte bi fiyat farkı yokmuş uk ile. alabilirsin trden.

ha birde dre nin solo olanında mikrofonda varmış ama studionun ses kalitesi daha iyi, gittigidiyorda soloyu 650 ye geydirmeye çalışıyorlar, amazon.co.uk de 345 lira.
Sosyal ağlarda paylaş

Glatheros said:

dr dre dediğin adam amerikadaki müzik endüstrisinimn yarısını kontrol ediyor.

ha birde Türkiyeden almaya kalkarsan oylum oylum oyulursun.

hatta üşenmedim senin yerine googleladım ama beyazını alma siyah daha güzel caf caflı.

gittigidiyor

pekte bi fiyat farkı yokmuş uk ile. alabilirsin trden.

fiyatı ne gg de göremiom ben üyelik yok :)
Sosyal ağlarda paylaş

Glatheros said:

megaladon g35 den iyi.

birde sana gösterdiğim Dr. Dre kulaklığı çok popüler, müzik kayıtlarında filan baya kullanılıyor.

gradoyu ilk defa duyuyorum, birde fiyatı 1,600 ytl, bu işten para kazanmıyorsan almak biraz gereksiz, kaldıki daha ne markalar var para vermek istersen.

birde gerge 2. gradoyu al demiş, DB ve frequency karşılaştırılınca dr dre bana üstün geldi

dre
# Weight: 260 grams, 270 grams with batteries
# Frequency response: 20Hz to 20kHz
# Maximum output: 115dB
# Headphone cable length: 1.3 meters
# Connector: 1/8 inch (3.5mm), gold-plated

Grado
* Frekans Aralığı: 20Hz - 22.000kHz
* SPL 1mV: 98 dB

ha birde dre de uber bi noise canceling var müzikden başka birşey duymuyorsun.

son olarak drede altın kaplama var, gradoda yok sanırım, olsa yazarlardı.

gradoyu ılk kez duyuyorsan ,nolur kulaklık hakkında yorum yazma be dostum.rıca edıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...