senko Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 alcam, hakikaten güzel ses istiyorum müzik dinlerken olsun gitar çalarken olsun ama bi yandan da oyun oynarkende adam gibi adam gibi ses istiyorum. burda işler karışıyor işte, hem 5+1veya 7+1 olup hem kaliteli olan (yanında miktofonda olsa über olur) kulaklık var mı piyasada. yarım milyara kadar veririm para. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 bide kulaklık alınırken nelere dikkat edilmesi lazım? teknik özelliklerin hangilerini karşılaştırcaz hanginin daha iyi olduğunu bilebilmek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Dr Dre Beats Studio bu var baya güzel mikrofonu yok ama uber sound, ben baya memnunum. birde bu var mikrofonlu denemedim ama razer ve çok iyi yorumlar aldı webde Razer Megalodon 7.1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Eğer gerçekten üstün bir kulaklık istiyorsan bir Grado alacaksın. Ama bu tarz üst sınıf kulaklıklarda 5.1 gibi (kulaklıkta 5.1 ne demek ki zaten?), mikrofon gibi şeyler olmaz. Bu satın alabileceğin en iyi kulaklık bence: http://www.sanalmarketim.com/urun/526365ff2497e46ff901fd16732f1fd0/GRADO-GS-1000i-Kulaklik- Bunu al derim: http://www.sanalmarketim.com/urun/8c92cbc1205dfb5a71ff6a3ba371e92e/GRADO-SR-225i-Kulaklik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Marka : GRADO Özellikler : Kulaklık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Bu Grado'ları Line6'in Pod X3'üne takacaksın. En iyi tüp amfi ile yarışır bence. Hatta biri bana Mesa Roadster falan önermediği sürece Line 6 ve Grado alırım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 abi grado aşar beni ya max yarım k dedim, bizimkiler bi kulaklığa 2 milyar harcadığımı öğrenseler naparlar beni :) s1000i efsane alette başka bahara o artık. bide şimdi oyun için alsam ses kalitesi zayıf kalcak, ses için alsam oyunlarda nasıl performans alcam belli değil :/ bu razer megalodon türkiyede bulunur mu ki? bide logitech kullanan var mı g35? o nasıl bi alet, megalodonla kafa kafayadır heralde, logitech dandik şey üretmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 GERGE said: Bu Grado'ları Line6'in Pod X3'üne takacaksın. En iyi tüp amfi ile yarışır bence. Hatta biri bana Mesa Roadster falan önermediği sürece Line 6 ve Grado alırım ben. floor pod plus var olur mu onla da 8-) yalnız bu podlar processor konusunda harikalar hakikaten, i <3 line6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Gösterdiğim ikinci Grado'yu al bence. Oyunlarla sorun olacağını hiç sanmıyorum. Hem gitar da demişsin. Yine de oyun işinden pek anlamadığımdan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 abi oyunda şey önemli işte, hani über pro gamer değilim ama ses mühim, yani eleman arkadan mı gelio yandan mı gelio, sonra oyunlarda thx var dts var ses akrtı biton teknoloji desteklerken 2kanal kulaklık ile bunlardan mahrum kalmakta istemiyorum bi yerde. bu arada evet, bende vox ac15 alana kadar line6 ile birlikteliğimi sürdürmeyi düşünüyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Olur elbet. Ben kulaklıkla genelde PocketPod kullanıyorum. Zaten tüm Pod'ların sesi temelde aynı. Efektler fark ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 megaladon g35 den iyi. birde sana gösterdiğim Dr. Dre kulaklığı çok popüler, müzik kayıtlarında filan baya kullanılıyor. gradoyu ilk defa duyuyorum, birde fiyatı 1,600 ytl, bu işten para kazanmıyorsan almak biraz gereksiz, kaldıki daha ne markalar var para vermek istersen. birde gerge 2. gradoyu al demiş, DB ve frequency karşılaştırılınca dr dre bana üstün geldi dre # Weight: 260 grams, 270 grams with batteries # Frequency response: 20Hz to 20kHz # Maximum output: 115dB # Headphone cable length: 1.3 meters # Connector: 1/8 inch (3.5mm), gold-plated Grado * Frekans Aralığı: 20Hz - 22.000kHz * SPL 1mV: 98 dB ha birde dre de uber bi noise canceling var müzikden başka birşey duymuyorsun. son olarak drede altın kaplama var, gradoda yok sanırım, olsa yazarlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 lan ben de diyorum ne bu herkesin kafasinda b'li kulaklik, dr dreymis demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 var mı onun türkiye distribör(nası yazılıyorsa işte) yoksa ebay yolları taşlı mı bide isimden kaybediyor ya :) dr.dre snoop dogg fln :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 dr dre isimden nasil kaybedebilir, tam tersi isimden kazaniyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 nası lan eminem fln o tayfadan değil mi? ben başka biriyle mi karıştıyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 dr dre dediğin adam amerikadaki müzik endüstrisinimn yarısını kontrol ediyor. ha birde Türkiyeden almaya kalkarsan oylum oylum oyulursun. hatta üşenmedim senin yerine googleladım ama beyazını alma siyah daha güzel caf caflı. gittigidiyor pekte bi fiyat farkı yokmuş uk ile. alabilirsin trden. ha birde dre nin solo olanında mikrofonda varmış ama studionun ses kalitesi daha iyi, gittigidiyorda soloyu 650 ye geydirmeye çalışıyorlar, amazon.co.uk de 345 lira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Glatheros said: dr dre dediğin adam amerikadaki müzik endüstrisinimn yarısını kontrol ediyor. ha birde Türkiyeden almaya kalkarsan oylum oylum oyulursun. hatta üşenmedim senin yerine googleladım ama beyazını alma siyah daha güzel caf caflı. gittigidiyor pekte bi fiyat farkı yokmuş uk ile. alabilirsin trden. fiyatı ne gg de göremiom ben üyelik yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 bendede yok 670 ama. fiyat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 madem butce 500, grado sr225 ve kulaklık amfısı.yeterlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 herkes takmış gradoya, dünya bunu kullanıyor diyorum, abuk alterno underground işlerini bırakın. o fiyata en iyisi bu işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Glatheros said: megaladon g35 den iyi. birde sana gösterdiğim Dr. Dre kulaklığı çok popüler, müzik kayıtlarında filan baya kullanılıyor. gradoyu ilk defa duyuyorum, birde fiyatı 1,600 ytl, bu işten para kazanmıyorsan almak biraz gereksiz, kaldıki daha ne markalar var para vermek istersen. birde gerge 2. gradoyu al demiş, DB ve frequency karşılaştırılınca dr dre bana üstün geldi dre # Weight: 260 grams, 270 grams with batteries # Frequency response: 20Hz to 20kHz # Maximum output: 115dB # Headphone cable length: 1.3 meters # Connector: 1/8 inch (3.5mm), gold-plated Grado * Frekans Aralığı: 20Hz - 22.000kHz * SPL 1mV: 98 dB ha birde dre de uber bi noise canceling var müzikden başka birşey duymuyorsun. son olarak drede altın kaplama var, gradoda yok sanırım, olsa yazarlardı. gradoyu ılk kez duyuyorsan ,nolur kulaklık hakkında yorum yazma be dostum.rıca edıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 sacma sapan yorumlar yapmayı kes.daha gradoyu duymamıssın bana dunya sunu kullanıyor bunu kullanıyor deme. rock ve metal muzık ıcın dunyanın en ıyı kulaklıkalrını uretır grado.alternatıfı bıle yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 adam sadece rock ve metal müzik yapacağım demiyor. albüm çıkartıcam demiyor, amatörüm diyor. takmışım gradona para verdikten sonra custom bile yaptırırsın. bide bana emo rage yapma, çok gay oluyor, birde dostum ne demek ya, yaşar kurtmusun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 grado 100 tl den baslar 3000 lıraya kadar fıyat aralıgı vardır.yahu kımınle tartısıyorum kı ben.daha gradoyu duymamıssın bende senın gıbı bır adamla muhattab oluyorum.kabahat bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar