Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sayin ustadlar birkac soruma cevap alabilir miyim?

Turko24

Öne çıkan mesajlar

level 20 ye geldim, underhalls,ws de fln bezdirici bi ganklenme yok su ana kadar. 10-15 gun yokum, 20 gun sonra solerim fikrimi :) üstüne basa basa soluorum pvp yapmak isteyen aquiloniadan uzak dursun, fury nin 5 te 1 fln populasyonuna sahipti cuma aksamı. 1 kere bile 20-39 minigame gelmedi. Belki 80 de bole deildir tabi ama 20-80 arası da baya onemli benim için. Kasarken bi tane adam goremedim gelip saldıran.
Sosyal ağlarda paylaş

valla benim hoşuma gidio questler vsler fena değil tek derdim şu tortage da mob spawn rate i çoook hızlı

tahminen oyunun en kalabalık mekanları olduğu için spawnları çok koymualşr hemen çıksın die ama kimse olmadığı zaman resmen ilerleyemiosun senin levelındaki 1-2 mobla kapışıosun res ediosun çat 2 tane daha çıkıo hemen dibine ilerleyemiosun böle

bazen yoruyor bi de böle 3-4 mob çektin mi yanlışlıkla yatiosun eheh
Sosyal ağlarda paylaş

dark templar pve de kesinlikle Tank mı oluo yani wowdaki gibi dps warrior tank warrior, dps pala tank pala gibisinden tank classlarının talentlara göre rol değiştirmesi gibi bi durum var mı? Yoksa tanklıkları ağır bastıklarından dps spec olmasına ramen pve de yeterince ii olmadığından raidlere instancelara vs dps olarak alınmıo mu hiç
Sosyal ağlarda paylaş

Mortis said:

dark templar pve de kesinlikle Tank mı oluo yani wowdaki gibi dps warrior tank warrior, dps pala tank pala gibisinden tank classlarının talentlara göre rol değiştirmesi gibi bi durum var mı? Yoksa tanklıkları ağır bastıklarından dps spec olmasına ramen pve de yeterince ii olmadığından raidlere instancelara vs dps olarak alınmıo mu hiç

Hocam dt ile tabi dpsde olabiliyorsun ama biraz farklı olarak.Şöyle diyeyim;Conanda dps sınıfları:Assasin,barbarian,demon,hox,necro dur.Dps aranıyor dendiği zaman bu sınıflar(özelliklede necro,demo)kastedilir.
Dt nin ise 2 farklı talenti var.Bunlarda biri seni sırf tank yapar.Diğer talent ise soldier sınıfının vermiş olduğu,defans,healle birlikte diğer tank talent ağacından daha fazla dps vermeni sağlar.
Bununla birlikte tank isen pvpde (dt arkadaşların söylediği kadarı ile,kasmışlığım yok)zor ölürsün,zor öldürürsün,dps ile ölürsün,öldürürsün.
Sosyal ağlarda paylaş

Saeros said:

alkansas said:

Conanda dps sınıfları:Assasin,barbarian,demon,hox,necro dur.

+ranger heralde :p

quote'u batırmışım AYOL

Rangerın yukarda saydığım karakterler gibi uber bi dpsi yok.Ben nadiren bir rangerın agro aldığını gördüm.Yukardaki karakterler azcık asılsa,boss yada mob direkt üzerlerinde.Hele sinde bi kombinasyon var,agro tanktayken ne olursa olsun direkt bana dönüyor(tu).
Sosyal ağlarda paylaş

DPS karakterler Barbar, Ranger ve Assasindir.
Damage Per Second düşünülerek Necronun petlerinin vurması ve raid istatisiklerinde DPS yapiyormuş gibi gözükmesi yüzünden AOC'da öyle bir yanılgı içine düşebiliyor insanlar.
Necro ve Demo mage class karakterlerdir.
Skills & Attributes [P] sekmesine girdiğimizde General bölümünde kaç DPS'imiz olduğunu görebiliriz.

DT'ye gelincede. Tank sınıfı karakterdir ama hiç bir raidde DT'nin main tank olması makbul değildir. Offtank görevi yaparlar, Tank olma sevdası taşıyan arkadaşlara Guardian öneririm. PVP'de de PVE'de de DT'den daha iyidir.

Hem Guardim hem DT'im var.
Sosyal ağlarda paylaş

oynıycak zamanım yok da acaba diyorum alıp oynasam mı accık bilemedim valla, neyse trial ı çektim belki çok beğenir alırım yarın öbür gün akarım yanınıza ... ( gazla çalışıorum galiba ztn :) )

okumadım hiç topic'leri fln da cahilim tamamen, direk soruyu sormak istiyorum 2H kullanan balta fln kocaman silahlar tercihimdir, kocaman bir karakter açmak istiyorum ( Wow'daki Tauren gibi bişi yok dimi class'larda sempatik ayıcık şeklinde ) Ne açıyım, Fury'de açıyorum sanırım herkes orada, bir de faction fln seçiyor muyuz? Seçiyorsak ne seçiyim
Sosyal ağlarda paylaş

ben star wars gelene kadar bırakmam heralde..

DT'ye gelincede valla minigamede adam öldüreyim diyorsan eğer featlerini ona göre ayarliycan, adami öldürürsün ama arkadan bi assasin bi hox gelir pıt kağıt gibi gider o health :) yok ben ne öleyim ne öldüreyim diyorsan eğer iyi karakter :) minilerde.

düello seven biriysen ki fury de epic khes muhabbeti vardir oralar için bana göre guardiandan daha iyi bir karakter, düello olarak.

raid ve pve'ye gelince. aslında offtankmış, yardımcıymış filan falan gibi gözüksede görevleri guardiandan daha kolaydır yani o sorumluluktan çekinenler içinde aslinda iyi karakter.

Raidlerdeki görevleri:
Kyllikki'de Priesti pullar ve kaytlar. 2 DT'den 1'i yapar.
Kyllikki'de Kyllikki'yi keserken Wolf(Add)leri pullar, kaytlar, keser.
Yakhmar'da Addleri pullar.
Vistrix'de Offtanklık yapar.
W1'de 3 Boss'dada Offtanklık yapar.
W2'de Ahazu'da Addleri Pullar, Chata'da Satorius Pullar, diğerlerine Offtanklık yapar.
W3'de Offtanklık yapar, ilk boss Ghost'da tabi.

Yani öyle tutupta bi boss tankladığı olmaz. Ha DT istese yapamaz mı? Full T2, düzgün featli DT tabi ki de Yakhmar, Vistrix, Kyllikki, Yaremka, Gorogyle Master gibi bossları tanklayabilir ama bi Ahazu'yu DT'nin tanklayabilmesi zor yani arkasında iyi kadro olması gerek.

Guardian ise bütün bosslarda main tanklık yapar. Mini gamelerde pvp tier1 seti giymiş polearmlı guardianlar her zaman estirirler. Zor ölürler, bir barbar kadarda DPS yaparlar.

- Konu başlığı bencede değişmeli içinde güzel bilgilerin yer aldığı bir konu oldu.
Sosyal ağlarda paylaş

yunusemre said:

okumadım hiç topic'leri fln da cahilim tamamen, direk soruyu sormak istiyorum 2H kullanan balta fln kocaman silahlar tercihimdir, kocaman bir karakter açmak istiyorum ( Wow'daki Tauren gibi bişi yok dimi class'larda sempatik ayıcık şeklinde ) Ne açıyım, Fury'de açıyorum sanırım herkes orada, bir de faction fln seçiyor muyuz? Seçiyorsak ne seçiyim

Barbar mı açıcam ben, niye takmıosunuz beni :(

bu arada işteyim makineye flash yüklenmiyor, aoc sitesini açamıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

Kusurabakma senin konu kaynamış :)

1. Ben sabırlı adamım, video izlemekten, döküman araştırmaktan yorulmam, gerekirse real parayı basar oyundan para da alırım, raid kaçırmam, raidlerde verilen görevleri eksiksiz yerine getiririm, ingilizcem iyi ventten raid liderinin benden istediklerini eksiksiz anlayabilirim diyorsan eğer Conquerer açıcaksın Full T2 giyineceksin, Feather of Ibis silah satın alacaksın (800-900 gold civarı satılıyor), DPS yüksek feat sahibi olacaksın sonrada buradan bana teşekkür edeceksin.

2. Ben sabırsız adamım, realden para filanda dökemem, bir an önce aksiyonun içinde var olmak istiyorum diyorsan eğer Barbarian açıcaksın.

3. Ben ölmekten hoşlanmam, vurduğumuda yarmak isterim diyorsan az evel yukarıdada anlattığım gibi Guardian açıcaksın ama üstün ya Full T2 olacak yada PvP T1 setin olacak yoksa oda nanay.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...