Turko24 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Öncelikle bu sorularımı cevap versenizde, vermesinizde çok tşk ederim. 1-Ben 3G, aylık 4gb kotalı internet kullanıyorum bu oyun günlük 4 saat online olsam kotamı doldururmu? 2-Oyunu kurduktan sonra kaç gb pact yükleniyor bilgisi olan varmı? 3-oyuna yeni başlıcamda pve olarak takılacam bu oyunda üzerimize giyilen itemleri görevlemi sadece alıyoruz yoksa mob veya benzeri gibi kasarkende düşebiliyormu? 4-stat dağılma olayı varmı yoksa otomatik olarak mı dağıtılıyor? 5-pve olarak türk guildlerin bulundğu server olarak hangisini önerirsiniz 6-oyun içinde web mağası varmı satıl alma gibi 7-üzerimizdeki itemlere ve silahlara +basma veya lapis basma gibi özellik gerektiren işler varmı 8-oyunda pot olayı nasıl oluyo 9-şuanki bilgisayarımın özellikleri -p.4 -2.8 işlemçi,2gb ram ve Sapphire Ati HD 3850 512MB GDDR3 (directx 10.1) Agp 8X Ekran Kartı karı var bu sistemle oynayabiklirmiyim? Bunları okuduğunuz için çok tşk ediyorum.lütfen kusura bakmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 ne kadar kibar adam lan. Soru sorduğu için özür dilemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Merhaba Turko24 sipeyskeyk'inde söylediği gibi sorularını kibarca sorduğun için biz teşekkür ederiz :) Sorularına bilgim yettiğince cevap vermeye çalışayım; 1. Kotalı internet kullanmıyorum ve bu konu hakkında bilgim yok ama 7 gün 24 saat makroda char kastığım dönemde 16GB Bandwith yemişim. 16/6 = 2,6 GB eder ki bu haliyle senin kotan günde 4 saatten yetiyor gibi gözüküyor. Yinede söz veremem :) 2. Oyunun kendisi yanılmıyorsam 26 GB benim Age of Conan klasörüm ise 30 GB. bide şimdi üstüne 3 GB Rise of Godslayer expensionuda geldi eder bize 33 GB. 33-26 = 7 GB patch yapıyoruz diyebiliriz sanırım. 3. Oyunda üzerimize giydiğimiz itemleri 4 şekilde elde edebiliyoruz; a) Mobdan düşenler Kestiğimiz yaratıklardan düşer. Kestiğin yaratık ne kadar zor ise o kadar güzel item düşürme şansın var. Oyundaki en güzel itemlar mor renktedir ve bunlara epic item denir. Epic itemlari Raidlerde Boss(çok güçlü yaratık)ları keserek düşürebilirsin. b) Vendordan alınanlar - Her Village, kasabada Armorer, Weaponsmither gibi NPC(None player character, yanı satış yapan oyuncu olmayan bilgisayara ait karakterler) görüceksin. Bunlar Master, Grandmaster gibi senin levelina göre silah ve armor satmaktadırlar. - Veteran Rewards vendorundan veteran(oyunda kaldığın her ay fazladan veteran puanı elde edersin, yada ödeme yaptığın :) diyelim) puanına göre çeşitli itemları alabilirsin. - Old Tarantia Marketteki büyük siyah kapıdan içeri girdiğinde PVP levelina göre satış yapan vendorları göreceksin. - Old Tarantia Trainer(featleri resetleyen vendor)'un az ilerisinde yeşil kapıdan içeri girdiğinde raidlerde düşen epic armorların vendorlarda satıldığını göreceksin ama bu itemları satınalabilmen için sadece paraya değil yine raidlerde düşen relic tokenslerede ihtiyacın var. c) Craftedlar Armorsmith mesleğini edinmiş oyuncular el emeği göz nuru yaptıkları setleri Global Chatte yada AH'de satarlar. d) Questler NPC'lerden aldığın Questleri başarı ile gerçekleştirip geri teslim ettiğin zaman hediye olarak çoğu zamanda item alacaksın. Epic item veren bir çok questte Age of Conan dünyasında bulunmaktadır. 4. Senin diğer oyunlardan aşina olduğun Dexterity, Strength, Intelligent gibi Stat ismi verşlen becerilerimiz Age of Conan'da Talent ağacımıza verdiğimiz featlerimiz, üzerimize giydiğimiz itemlar ve bufflarımıza göre değişkendir. Yani kendimiz vermeyiz otomatik olarak gücümüze göre belirlenir. Age of Conan da diğer oyunların aksine, Skillerimizi yani yeteneklerimizi kendimiz belirleriz. Skills & Attiributes bölümünü açtığımızda sağ tarafta koşma, tırmanma, hoplama, kucaklama gibi skillere 800 e kadar puan verebileceğimizi göreceksin. 5. PVE Serverı Crom'da Kanije isimli bir Türk guildi vardı ama şuan guildi dondurmuşlar. PVP Serverı Fury'de ise Abyssus isimli bir Türk guildi bulunmakta. Başkada bildiğim aktif Türk guildi yok açıkcası. 6. Oyun içinde real para ile alış veriş yapabileceğin F2P oyunlarından alışık olduğumuz bir mağaza yok. Ama 1 sene peşin ödeme vs gibi seçeneklerle oyundaki bazı itemları gerçek para karşılığı hediye kısvesi ve ismi altında elde etmek mümkün. 7. Crafted armorların üzerilerine Gem basabiliyoruz. Her Gem bize bağzı artı özellikler getiriyor. 8. Pottan kastın Alchemistlerin yaptığı, Vendorlarda satışıda olan yada Moblardanda düşen Health, Stamina, Mana gibi ihtiyaçlarımızı gidermek için kullandığımız Potionlarsa dediğim gibi crafted, vendor, loot :p 9. İşlemcin sınırın üstünde, ekran kartında sınırda gözüküyor. Ama ekran kartının HD oluşu benimki gibi sapphire oluşu :p ddr3 oluşuna bakıcak olursak eğer sorun yaşamazsın gibime geliyor. Ama sen DX9'da oyna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Turko24 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 çok tşk ediyorum verdiğin bu değerli bilgiler için ayriyeten zamanını benin sorularıma harcadığın için.Kolay gelsin yolun açık olsun kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 abi crom serverinda aç karakterini beraber kasarız Fluxie whisper atarsan güzel olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Turko24 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 tamam kardeş açarsam ben sana ulaşırım inşallah kasarız beraber. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 bu expansion paralı mı yoksa çekio muyuz direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 parayı verdikten sonra çekiyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 ne kadar expansion fiyatı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Eğer Age of Conan Hyboria'ya sahipsen 9,99 EUR 0'dan alacak olanlar içinse 24,99 EUR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 oha ucuzmus lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 wow a çok daha fazlasını ödemiştik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 bi dakka sıfırdan alacaksak derken 25 euroya , age of conan hyborian adventures + expansion mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
walkie Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Mortis said: bi dakka sıfırdan alacaksak derken 25 euroya , age of conan hyborian adventures + expansion mı? eet , kutulu exp. larda age of conan hyborian adventures + expansion birlikte gelio http://www.sendit.com/games/platforms/pc/age-of-conan-rise-of-the-godslayer-gold/10165543.html http://www.shopto.net/PC/VIDEO%20GAMES/PCAG10-Age%20of%20Conan%20Rise%20of%20the%20Godslayer.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 valla sendit den verdim az önce siparişi 19 pounda geldi yaklşaık shippingle beraber 45 tl falan edio böleyse cidden iki oyun beraberse sudan ucuz lan. tekrar bi oyniim zamanında burdan birisine vermiştim Age of Conanımı kimeydi hatırlamiom huehu karşılığında Warhammer Closed Beta accountunu almıştım. Şimdi 2. kez satın aldım xP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 hehe gel tabi valla güzelleşti epey getirdikleri yenilikleri zor takip ediyorum halen anlatmadiğim o kadar çok şey var ki rütbe olayi varki hele hiç daha giremedim o mevzulara :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apple Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 valla benimde fury de 80 barbarım vardı sonra bayıp bırakmıstım. simdi tekrar oynayasım geldi. bear shamanlar ne alemde onu ogreneyim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dronevil Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 RRa said: Eğer Age of Conan Hyboria'ya sahipsen 9,99 EUR 0'dan alacak olanlar içinse 24,99 EUR Nerden alıyoruz peki bunu ben kendi sitesinden baktığımda Hyboria olsa bile 24,99 diyor. 9,99 a ise collector's edition la verilen eşyaları alıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 clienti açtiğinda manage accounta bas o bir web sayfasi açacak orada exiting customerdan giriş yap Modify My Subscription'dan alabiliyorsan al, buradan preorderla o fiyata aldik biz ama şuan varmidir bilmiyorum çünkü ben girdiğimde almiş olduğum için gözükmüyor. Oyunda Bear Shamanlar evet iyi durumda ama Barbarlarda iyi durumda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 şu pcyi upgrade edebilsem bir yeniden başlicam dt em ile ama bakalim. aoc'nin ek paket çikarmtası cok iyi oldu en azından önümüzdeki 2-3 sene kalacağına güvenebilecez. bir de warhammer online ek paket çikartsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apple Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 RRa said: Oyunda Bear Shamanlar evet iyi durumda ama Barbarlarda iyi durumda :) dogrudur tabide yeni char kasasım var bide barbar fury de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 char taşiyabilirsin para ile ama kasasin varsada bs güzel bi seçim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dronevil Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 RRa said: clienti açtiğinda manage accounta bas o bir web sayfasi açacak orada exiting customerdan giriş yap Modify My Subscription'dan alabiliyorsan al, buradan preorderla o fiyata aldik biz ama şuan varmidir bilmiyorum çünkü ben girdiğimde almiş olduğum için gözükmüyor. Hmm benim account kapalı durumda şu an o yüzden Modify My Subscription dediğim zaman aylık ödeme ekranı çıkıyor veya senin dediğin olay kampanya gibi birşeydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 ya o fiyatlarda nie öyle biliyormusun aylik ödemeyide aliyor senden o yüzden. ona bakarsan bana dedi ki 2 aylik bedava oyun şu paketi alirsan ama 3 aylik parasi çekti ağustosa kadar uzatti, bu ayida çekti yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dronevil Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Anladım birde taksit imkanı yapsalar hemen atlayacaktım valla aylık 13 euro koymuyordu da şimdi 25 euro veremeyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar