Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 ne karı kız muhabbeti ya şakayla söylenmiş bir söz o içinde her kız geçen laf karı kız muhabbetimi oluyor ? kraldan çok kralcı adamlar var[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki: Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 yemede yanında yat dimi:)[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. :rock::rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 onun bir sözü vardı sanırım kraldan çok kralcı olmak la alakalı?[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 said: Norton_Antor, 06 Ağustos 2004 22:05 tarihinde demiş ki: said: Proxa, 06 Ağustos 2004 21:58 tarihinde demiş ki: yukardaki kız nasıl bişey norton ? yada özelime gelsene :) yukarıdaki kız hayal sevgili dostum:)les paul almak gibi birşey:) püh :( başka komşu varmı ?[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki: Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 said: Erutan, 06 Ağustos 2004 20:09 tarihinde demiş ki: SEN YAPSAN YAPSAN örümcek adam,yılan kadın,kurtcuk adam,sivrisinek kadın,arı adam la hayvanlığa veda partisi yaparsın sie pijamaymış erutan tamprorary intelligence drain yaşamış galiba...permanent da olabilir gerçi :D[signature][hline]Gitar Azmanı ------------ Pascal, 25 Mayıs 2004 01:30'da demiş ki: Ya ciddi ciddi biriylee kavga etmek istiyorum. Olmadı kırmızı ışıkta bekleyip camı açık taksi şöförlerine tokat atacam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 punk festıvalı verrıdım[signature][hline]paticik gece vardiyasinda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 said: Proxa, 06 Ağustos 2004 22:06 tarihinde demiş ki: ne karı kız muhabbeti ya şakayla söylenmiş bir söz o içinde her kız geçen laf karı kız muhabbetimi oluyor ? kraldan çok kralcı adamlar var Bende onu söylemeye çalıştım.Yanlış bir tabir kullandım, kız arkadaşlarla ilgili şaka yapılınca genelde fazla ciddiye aldığımızı belirtmek istemiştim.Yoksa amacım ortamı gerginleştirmek değil.. sadece fikrimi belirtmek ve bunuda düzgün bir şekilde yapmak[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 BonePart Doom 3 den yediği 7.5 milyonun acısını kızdan çıkarcak anlaşılan Bu arada benim evim boş etrafta çok İngiliz var birini tutup atacam[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bugarea Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 karı-kız[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 evim saten hep boş,ben annlern gelmesini istiom gimelerini deel.nnapıson boş evde dersen bi pok yapmıom.[signature][hline]HitPoints-50 Skill-Unarmed Location-Junktown Weapons-n/a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Salieri Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 tanıdıım herkesi eve toplayıp..alkolün içinde yüzmelerini sağlardım..[signature][hline]I'm For ReaL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 said: Proxa, 06 Ağustos 2004 22:08 tarihinde demiş ki: said: Norton_Antor, 06 Ağustos 2004 22:05 tarihinde demiş ki: said: Proxa, 06 Ağustos 2004 21:58 tarihinde demiş ki: yukardaki kız nasıl bişey norton ? yada özelime gelsene :) yukarıdaki kız hayal sevgili dostum:)les paul almak gibi birşey:) püh :( başka komşu varmı ? yaw bizim apartman Kız kaynıo :) yan tarafta üst tarafta alttarafta her yerde :) ama ben öle bişey yapıomuyum? hyr :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 said: Dresquin, 06 Ağustos 2004 23:03 tarihinde demiş ki: Güzel bir hadise tabi evi böyle boş bulmak belli süreler için. Önceden belliyse kesin ev partisi benzeri olaylar organize edilmelidir ilk boş gece için, sonraki iki günde yavaş yavaş kalıntılar temizlenmelidir. Sevgiliyle değerlendirmek de iyi fikir tabi ki, ama daha yaratıcı olun en azından. Direk evde takılmak yerine, ne biliyim o kandırsın anayı babayı gelsin kalsın. Film izleyin beraber, kalsın kucuk kucuğa uyuyun bilmem ne.. onları da yaptık ama daha ileri atılmakta lazım[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 amanın her yerdeler....altta üstte off :) *!hayvandır*[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki: Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 kızarkadaşımı çağırırdım sabah, akşamda arkadaşları çağırırdım bizde kalsın diye[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 said: Mathias, 06 Ağustos 2004 22:39 tarihinde demiş ki: said: Proxa, 06 Ağustos 2004 22:06 tarihinde demiş ki: ne karı kız muhabbeti ya şakayla söylenmiş bir söz o içinde her kız geçen laf karı kız muhabbetimi oluyor ? kraldan çok kralcı adamlar var Bende onu söylemeye çalıştım.Yanlış bir tabir kullandım, kız arkadaşlarla ilgili şaka yapılınca genelde fazla ciddiye aldığımızı belirtmek istemiştim.Yoksa amacım ortamı gerginleştirmek değil.. sadece fikrimi belirtmek ve bunuda düzgün bir şekilde yapmak lafım asıl bana "kedi" diyen insana :)[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki: Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 İstanbul'a giderdim, sonrada ev dolmadan dönerdim, kimsenin ruhu duymazdı.[signature][hline]MKC İLYAS bonus:zlorwf sen misin? Zlorwf:senim(Soldat oynarken) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 tamam abi eve kız atardım bumu yani butun topikin amacı evet KIZ ATARIM EVE[signature][hline]Thelegbra(24.07.2004): yeter ben bıktım komşuların kendisini cami sanmasından hergün stereo vaaz, kuran surelerinden nazcizhane alıntılar, ilahiler dinlemekten bıktım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 wild sakin[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 tamam coştum birden :P abi açılcak topik kalmadı herhalde[signature][hline]Thelegbra(24.07.2004): yeter ben bıktım komşuların kendisini cami sanmasından hergün stereo vaaz, kuran surelerinden nazcizhane alıntılar, ilahiler dinlemekten bıktım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Valal her gunki gibi 3 odada 3 farkli muzuik acarim ondan ona dolasirim. Mesela birinde queen+animals, birinde doors+jimmy bide led zeppelin+white stripes oluyo ole salin salina dolasiyosun muhtesem bi his. Varsa bi bardak rom, yoksa.... yoksa icmem bisey evde yanlizken icmek pek saglikli bi durum degildir. Insan cagiririm birlikte dolasiriz. Geyigine tartisiriz baska odalara gideriz muzikten sikilinca degismek icin ya barisiriz yada anlasarak oda degistiririz (cooooook zevkli oluyo hele bole 5-6 kisi olunca baya entirikali oluyo insanlarin hey joe dinlemek icin ne yaptigini bilemezsiniz)[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Uçtun herhalde[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 stüdyo daire mi dres?[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 ben zaten benim odam salon ve banyo kullaniyorum, bendede cok yer yok sorun banyoda cikiyo ama bazen 3 kisi falan oluyo kokuyo tuvalete gitmen gerekiyo falan o zaman kotu =)[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 said: BonePART, 06 Ağustos 2004 22:59 tarihinde demiş ki: evde uyusturucu mu uretmeye calıscam ehuehue ben yakında girişicem çalışmalara ev 4-5 gündür boş ve daha 1 hafta boş kalacak insan sıkılıyo bi noktadan sonra böyel fantastik arayışlara giriyo :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar