Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Haftasonu eviniz boş olsaydı ne yapardınız?

Seperate

Öne çıkan mesajlar

ne karı kız muhabbeti ya şakayla söylenmiş bir söz o
içinde her kız geçen laf karı kız muhabbetimi oluyor ?
kraldan çok kralcı adamlar var[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki:
Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez.
Sosyal ağlarda paylaş

onun bir sözü vardı sanırım
kraldan çok kralcı olmak la alakalı?[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi..
Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek..
Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel.
İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür

it's teargas in my eyes // Gizli bahçem

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Norton_Antor, 06 Ağustos 2004 22:05 tarihinde demiş ki:
said:
Proxa, 06 Ağustos 2004 21:58 tarihinde demiş ki:
yukardaki kız nasıl bişey norton ? yada özelime gelsene :)

yukarıdaki kız hayal sevgili dostum:)les paul almak gibi birşey:)
püh :( başka komşu varmı ?[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Erutan, 06 Ağustos 2004 20:09 tarihinde demiş ki:
SEN YAPSAN YAPSAN örümcek adam,yılan kadın,kurtcuk adam,sivrisinek kadın,arı adam la hayvanlığa veda partisi yaparsın

sie pijamaymış

erutan tamprorary intelligence drain yaşamış galiba...permanent da olabilir gerçi :D[signature][hline]Gitar Azmanı
------------
Pascal, 25 Mayıs 2004 01:30'da demiş ki:
Ya ciddi ciddi biriylee kavga etmek istiyorum. Olmadı kırmızı ışıkta bekleyip camı açık taksi şöförlerine tokat atacam...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Proxa, 06 Ağustos 2004 22:06 tarihinde demiş ki:
kraldan çok kralcı adamlar var

Bende onu söylemeye çalıştım.Yanlış bir tabir kullandım, kız arkadaşlarla ilgili şaka yapılınca genelde fazla ciddiye aldığımızı belirtmek istemiştim.Yoksa amacım ortamı gerginleştirmek değil.. sadece fikrimi belirtmek ve bunuda düzgün bir şekilde yapmak[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Proxa, 06 Ağustos 2004 22:08 tarihinde demiş ki:
said:
Norton_Antor, 06 Ağustos 2004 22:05 tarihinde demiş ki:
said:
Proxa, 06 Ağustos 2004 21:58 tarihinde demiş ki:
yukardaki kız nasıl bişey norton ? yada özelime gelsene :)

yukarıdaki kız hayal sevgili dostum:)les paul almak gibi birşey:)
püh :( başka komşu varmı ?

yaw bizim apartman Kız kaynıo :) yan tarafta üst tarafta alttarafta her yerde :) ama ben öle bişey yapıomuyum? hyr :)[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dresquin, 06 Ağustos 2004 23:03 tarihinde demiş ki:
Güzel bir hadise tabi evi böyle boş bulmak belli süreler için. Önceden belliyse kesin ev partisi benzeri olaylar organize edilmelidir ilk boş gece için, sonraki iki günde yavaş yavaş kalıntılar temizlenmelidir. Sevgiliyle değerlendirmek de iyi fikir tabi ki, ama daha yaratıcı olun en azından. Direk evde takılmak yerine, ne biliyim o kandırsın anayı babayı gelsin kalsın. Film izleyin beraber, kalsın kucuk kucuğa uyuyun bilmem ne..

onları da yaptık ama daha ileri atılmakta lazım[signature][hline]Lil'Alur for Shar
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mathias, 06 Ağustos 2004 22:39 tarihinde demiş ki:
said:
Proxa, 06 Ağustos 2004 22:06 tarihinde demiş ki:
kraldan çok kralcı adamlar var

Bende onu söylemeye çalıştım.Yanlış bir tabir kullandım, kız arkadaşlarla ilgili şaka yapılınca genelde fazla ciddiye aldığımızı belirtmek istemiştim.Yoksa amacım ortamı gerginleştirmek değil.. sadece fikrimi belirtmek ve bunuda düzgün bir şekilde yapmak
lafım asıl bana "kedi" diyen insana :)[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

Valal her gunki gibi 3 odada 3 farkli muzuik acarim ondan ona dolasirim.

Mesela birinde queen+animals, birinde doors+jimmy bide led zeppelin+white stripes oluyo ole salin salina dolasiyosun muhtesem bi his. Varsa bi bardak rom, yoksa.... yoksa icmem bisey evde yanlizken icmek pek saglikli bi durum degildir. Insan cagiririm birlikte dolasiriz. Geyigine tartisiriz baska odalara gideriz muzikten sikilinca degismek icin ya barisiriz yada anlasarak oda degistiririz (cooooook zevkli oluyo hele bole 5-6 kisi olunca baya entirikali oluyo insanlarin hey joe dinlemek icin ne yaptigini bilemezsiniz)[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...