elesso Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 smoke'un oyuculuğunada hayran kaldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 evet yonetmenin zorlamasi lazim. sahnelerde kac cekim yapilmis merak ettim khalad said: çok kötü bilgisayar oyunu yapamıyoruz efekt neyimize ben EA ile calisan biriyle bi takimdayim yakinda sinemalarda bulursunuz kthx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Hergonan said: evet yonetmenin zorlamasi lazim. sahnelerde kac cekim yapilmis merak ettim khalad said: çok kötü bilgisayar oyunu yapamıyoruz efekt neyimize ben EA ile calisan biriyle bi takimdayim yakinda sinemalarda bulursunuz kthx. inşallah inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 scorch said: hersey cok güzel olmuş ellerine sağlık ama oyuncular fazla labuali geliyorlar bana ne bilim bi garipseme var kendilerinde "eki eki bide ingilizce konusuoz eki eki" şeklinde ibiş bir ifade ile, savaşın en cafcafında bile şiir,replik okur gibi duygusuzlar biraz daha kendilerini o an oradaymışcasına hissederlerse cok daha başarılı olcaktır eminim. yine de tebrikler gayette keyifle izledim ilk bölümünü :D sesler oyuncuların sesleri değil bu arada. yabancılar seslendirmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 elesso said: smoke'un oyuculuğunada hayran kaldım o gözler neler anlatıyor.. dikkatli bakarsan, hayatın anlamı gizli. çok iyi oynamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar