Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Afrika 2010 Dünya Kupası - Genel

Diamor

Öne çıkan mesajlar

en kötü dünya kupasıdır bu heralde.şili ve almanya dışında doğru düzgün top oynayan yok.gerçi ikiside çok güçsüz rakiplere karşı yaptılar.

şu arjantin in başındada doğru düzgün teknik adam olsa turnuvanın açık ara favorisi olurdu.td sız bile baya iyi oynuyorlar.maradona seyirci gibi izliyor resmen maçları.2. turda dişli bir rakip gelirse işi çok zor arjantinin defansı ve orta sahası felaket yol geçen hanı resmen
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:

said:
senin bakıs acınla bakarsak ülke dısında fazla topcusu olmayan takım daha basarılı olur ama öyle degil pratikte.

Yok ben bu anlamda söylemedim. Atıyorum bi İtalyan defans oyuncusu başka ülkede oynasa bile milli takımda uyum sıkıntısı yaşamaz çünkü İtalyan defans ekolü vardır. Bunun aynısı Arjantinde ofans ekolü olarak var bu yüzden farklı liglerde oynayan oyuncuar bir arada oynayabiliyorlar. Ama savunma ekolü diye bir şey yok Arjantinde. O yüzden farklı liglerde oynayan defanslar uyumsuz olabilir. Demichelis de Samuel gibi İtalya'da oynasaydı daha iyi bir ikili olurlardı mesela

anladım demek istedigini =)

bakalım senin öngörün mü haklı cıkacak benim ki mi?

yazık nijerya ya kendi elleriyle vericekler galibiyeti yunanistana,kırmızı kart gören oyuncunun kafasına ıslak odunla vurucaksın haketti.
yunanistan ezecek nijeryayı,hatta gruptan bile cıkabilir,arjantin macına bakıcaz
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...