Esnaf Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 en kötü dünya kupasıdır bu heralde.şili ve almanya dışında doğru düzgün top oynayan yok.gerçi ikiside çok güçsüz rakiplere karşı yaptılar. şu arjantin in başındada doğru düzgün teknik adam olsa turnuvanın açık ara favorisi olurdu.td sız bile baya iyi oynuyorlar.maradona seyirci gibi izliyor resmen maçları.2. turda dişli bir rakip gelirse işi çok zor arjantinin defansı ve orta sahası felaket yol geçen hanı resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 nijerya 10 kişiyle yener Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 ya gerzek spiker doğru mu okuyor nijerya td sinin adını? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Kıça başa çarparak gol oluyor, kendi kalesine gol oluyor, kimse dokunmuyor gol oluyor. Gol yok diye ağlıyoduk abuk abuk goller olmaya başladı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Ya ben sıkıldım. Kaleci elinden kaçırır gol olur, defans kendi kalesine atar, bacaktan abuk subuk seker gol olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 çok kötü lan bu dünya kupası zenciler bile kurtaramıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 ulan turnuvada ilk defa bir maça alt oynadık berbat bir orandan onda da saçma sapan goller, kırmızı kartlar. yamyamlar bitirdi resmen güzelim kombineyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 ahaha kombine aşkına kombinelik para harcadım şu dünya kupasında :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 beyler sakin böyle bitecek maç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 nileppezdel said: said: senin bakıs acınla bakarsak ülke dısında fazla topcusu olmayan takım daha basarılı olur ama öyle degil pratikte. Yok ben bu anlamda söylemedim. Atıyorum bi İtalyan defans oyuncusu başka ülkede oynasa bile milli takımda uyum sıkıntısı yaşamaz çünkü İtalyan defans ekolü vardır. Bunun aynısı Arjantinde ofans ekolü olarak var bu yüzden farklı liglerde oynayan oyuncuar bir arada oynayabiliyorlar. Ama savunma ekolü diye bir şey yok Arjantinde. O yüzden farklı liglerde oynayan defanslar uyumsuz olabilir. Demichelis de Samuel gibi İtalya'da oynasaydı daha iyi bir ikili olurlardı mesela anladım demek istedigini =) bakalım senin öngörün mü haklı cıkacak benim ki mi? yazık nijerya ya kendi elleriyle vericekler galibiyeti yunanistana,kırmızı kart gören oyuncunun kafasına ıslak odunla vurucaksın haketti. yunanistan ezecek nijeryayı,hatta gruptan bile cıkabilir,arjantin macına bakıcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Yunanistan takım değil ya :D Arjantin yatmazsa harcanr giderler. 5 yerler hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 10 zenci bir orman gücündedir beyler dikkat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Şaka gibi pozisyonlar kaçırdılar karşılıklı %100 :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 neler dönmüş serhat ya.. yobo'nun yaptığı iş değil ama hakikaten. obasi keza öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 dunya kupasında kapıcı tekmesi savurmak ne ya. yazık olur nıjerya ya elenırlerse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 OHA, neler yapıyo Enyeama öyle. Yenilmesin bu adamlar. edit: Resmen nazar değdirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sniper Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Kaspar said: OHA, neler yapıyo Enyeama öyle. Yenilmesin bu adamlar Nazar değdirdin :D . Yunanistan 2 oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 yazık oluyor nijeryaya valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Nijeryayı harcıyorlar lahn :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 abi hakem ne biçim kart gösteriyo öyle ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 valla üzüldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shipitducy Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 uzuldu zenci seviciler ya, kiyamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 zenci sevici ne ya okşuyor musun nedir ? Ben yunanlıları sevmem ve maçta nijerya daha iyi oynadı o yüzden üzüldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 shipitducy said: uzuldu zenci seviciler ya, kiyamam. ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 shipitducy said: uzuldu zenci seviciler ya, kiyamam. http://knowyourmeme.com/i/153/original/lolwutermelon.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar