Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Afrika 2010 Dünya Kupası - Genel

Diamor

Öne çıkan mesajlar

BulletRide said:

Niye aynı isim ama

psikolojide ismi vardı bunun da unuttum. ebeveynlerinin çocuklarından kendi hayallerini gerçekleştirme ve kendi başaramadıklarını başarma beklentisi, çocuklarını kendi hayatları için ikinci şans olarak görme durumu olarak geçen bişey. Onun uç noktalarından biri de çocuğuna kendi adını vermek işte. En uç noktası Fransa kralı 17. Louis ile yakalanması düşünülen 17. şans :)
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

BulletRide said:

Niye aynı isim ama

psikolojide ismi vardı bunun da unuttum. ebeveynlerinin çocuklarından kendi hayallerini gerçekleştirme ve kendi başaramadıklarını başarma beklentisi, çocuklarını kendi hayatları için ikinci şans olarak görme durumu olarak geçen bişey. Onun uç noktalarından biri de çocuğuna kendi adını vermek işte. En uç noktası Fransa kralı 17. Louis ile yakalanması düşünülen 17. şans :)

Abi araştırdım, dedesi de futbolcuymuş onun adı da Vladimir Weiss =/
Sosyal ağlarda paylaş

dreagloth said:

@rikie
Gayette haklı postlar, çünkü şampiyon olurduk demiyorlar, turnuva şenlenirdi diyorlar.

ancak bizim için şenlenirdi abi, yoksa 2-3 gündür çokça yaşanan kaleci-defans anlaşmazlığından, bireysel hatadan yenen gollerden bir tane de biz yerdik evlere şenlik defans hattımızla, geri koşmayan orta sahamızla.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...