BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Niye aynı isim ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 çünkü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 bunlar ne biçim milli marş lan. spore da daha iyisini yapıyorum ben. zaten bi insan niye koskoca ülkeye fildişi sahili der ya. geri kalmışsınız deyince de bozuluyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Ülke adının İngilizcesi bile Fransızca, Cote d'Ivorie. Ivory Coast deyince kızıyorlar, gerçi aynı anlam ama. Farkettim de çok gereksiz şeylere takılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 BulletRide said: Niye aynı isim ama psikolojide ismi vardı bunun da unuttum. ebeveynlerinin çocuklarından kendi hayallerini gerçekleştirme ve kendi başaramadıklarını başarma beklentisi, çocuklarını kendi hayatları için ikinci şans olarak görme durumu olarak geçen bişey. Onun uç noktalarından biri de çocuğuna kendi adını vermek işte. En uç noktası Fransa kralı 17. Louis ile yakalanması düşünülen 17. şans :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 veloso fm efsanesi olmaktan öteye gidemiycek sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Rewendor said: BulletRide said: Niye aynı isim ama psikolojide ismi vardı bunun da unuttum. ebeveynlerinin çocuklarından kendi hayallerini gerçekleştirme ve kendi başaramadıklarını başarma beklentisi, çocuklarını kendi hayatları için ikinci şans olarak görme durumu olarak geçen bişey. Onun uç noktalarından biri de çocuğuna kendi adını vermek işte. En uç noktası Fransa kralı 17. Louis ile yakalanması düşünülen 17. şans :) Abi araştırdım, dedesi de futbolcuymuş onun adı da Vladimir Weiss =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 portekiz maçıda sıkıcı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 kimse izlemiyor mu be maçı hadi zenciler go Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 aha drogba ısınıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Çok mücadele var ama boş mücadele var. Pozisyona girseler biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 aha drogba girdi hadi olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Malouda çıksın Keita girsin ya. Malouda çok ezik kalıyo, yargılar Keita reis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 fildişi epey basıyor şu sıralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Velaso bildiğin julius aghahowa maxim tsigalko sergei nikiforenko ekolünün son örneğiymiş fmde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 şu ronaldonun bi havasını söndürsünler ya hadi bastırın zenciler:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Rikkie said: Velaso bildiğin julius aghahowa maxim tsigalko sergei nikiforenko ekolünün son örneğiymiş fmde. Sırbistan milli takımının tamamı öyle ya, bu kupadaki performanslara bakarsak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 dreagloth said: @rikie Gayette haklı postlar, çünkü şampiyon olurduk demiyorlar, turnuva şenlenirdi diyorlar. ancak bizim için şenlenirdi abi, yoksa 2-3 gündür çokça yaşanan kaleci-defans anlaşmazlığından, bireysel hatadan yenen gollerden bir tane de biz yerdik evlere şenlik defans hattımızla, geri koşmayan orta sahamızla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Çirkef herif rivaldo ekolünden gelmiş koluna değdi liedson adam kafayı tuttu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Ne sıkıcı bir turnuva oluyor ya bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 gervinho'nun içine aydın yılmaz kaçmış sdfsd edit: aha çıktı zaten keita başkan girdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 HİEYYT KEİTA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 lalalalay lay laaaaaay abdul kader keitaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 abi şöyle bariz gol şansı bulunan atakları mal gibi harcıyolar ya ayar oluyorum. dein kapmış topu fildişililer, veriyo bi ara pası gerizekalının topuğuna çarpıyor falan ben burda çıldırıyorum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 portekiz çıkamaz bu gruptan bu oyunla. keita drogba ikilisine daha çok süre vermeli erikson bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar