cemss Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 futbolla pek haşır neşir olmayan birisi olarak bile hollandanın golü baya iyiydi demek istiyorum.kaleci dışarı çıkar sandı heralde.
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 kalecinin herhangi birşeyi sanıcak hali yoktu top öyle bi hızla geldi ki. bir de kimse topa laf edemicek dümdüz aslan gibi gitti çünkü. güya havada yön değiştiriyo diye ağlıyorlardı ya. aslan gibi gitti 90a işte
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 yalnız hollanda rahat geçecek turu. Almanya - ispanya maçında kim kazanırsa finalde işi zor.
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Gilean said: kalecinin herhangi birşeyi sanıcak hali yoktu top öyle bi hızla geldi ki. bir de kimse topa laf edemicek dümdüz aslan gibi gitti çünkü. güya havada yön değiştiriyo diye ağlıyorlardı ya. aslan gibi gitti 90a işte vuran vuruyor abi yaa
Odeon Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Gilean said: kalecinin herhangi birşeyi sanıcak hali yoktu top öyle bi hızla geldi ki. bir de kimse topa laf edemicek dümdüz aslan gibi gitti çünkü. güya havada yön değiştiriyo diye ağlıyorlardı ya. aslan gibi gitti 90a işte bi daha seyret istersen. okadar hizli vurulmasina ramen yinede yalpalayarak gidiyor top
Buddha Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Seele said: forlan atacak göreceksiniz. Forlan atana kadar 2.yi yemesler iyi :)
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 2. yi yiyince zaten olay bitiyor hele hollanda gibi takima sonra 2 tane sallamak cok zor.
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 forlan ancak şeref sayısını atar.
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 bugün hollanda yarın almanya.. tatile gidicem bak plz
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 agzina cakmis bit tane dudaklar patladi.
yav Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Skyfire said: ohh sürünsün uruguay, çirkefler şu kupada pek fazla bir şey becereceklerini düşünmeden Gana'yı tutayım bari dediydim baktım aslanlar gruptan çıktı abd'yi yendi vs vs derken bu uruguay'a adice yenildiler üzüldüm resmen adamlara bi de ağladılar falan 1 milyarın önünde :( uruguaylılara nefret besledim bildiğin haha 5-0 yensin hollanda öyle bi yensinler ki uruguay pişman olsun çıktığına :D
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Odeon said: bi daha seyret istersen. okadar hizli vurulmasina ramen yinede yalpalayarak gidiyor top top adrese teslim net
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLL
Öne çıkan mesajlar