Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Afrika 2010 Dünya Kupası - Genel

Diamor

Öne çıkan mesajlar

Yok arkadaş kadro bakımından söylemiş. Kadro bakımından bencede Arjantin fabrika gibi. Brezilya'yı bile geçti bence. Fakat o atmosferde Maradona demişti zaten hazine gibi kadroyu rezil edende Maradona oldu. En komiğide Arjantin Federasyonu Maradona devam etsin istiyormuşta Maradona istemiyormuş. Demek böyle garip şeyler bir tek Türkiye'de olmuyor :D
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:

Aynı kupayı mı izliyoruz? Almanya önüne gelene 4 atarak pozitif futbol oynarken, seyir zevki verirken Arjantin gayet vasat bir futbol ssergiledi ilk dişli rakibine elendi. Cidden aynı kupayı mı izliyoruz?

Hayır sahadaki enerjiden bahsediyorum, ofans futbol muhabbeti. Mesela şili tüm galibiyetlerini 1 golle alsa da korkusuz futbolu heyecan verdi. Arjantin de o şekil. Vasat futbol falan demek kadar da düşmediler ayrıca.
Sosyal ağlarda paylaş

katılıyorum. izlenilen oyunun tat vereceği bir kupa finali olur inşallah..

berbat avrupa usulü (hatta yunan usulü) futbolu katleden bir kısır bir "kupa bizim! yeşil vadi biziiiim!" karşılaşması izlemek istemem..

almanya güzel oynayarak geldi şu ana kadar. umarım bozmadan devam eder. keza hollanda'nın maçları falan.. sıkıcıydı bence..
Sosyal ağlarda paylaş

Olivies said:

nileppezdel said:

Aynı kupayı mı izliyoruz? Almanya önüne gelene 4 atarak pozitif futbol oynarken, seyir zevki verirken Arjantin gayet vasat bir futbol ssergiledi ilk dişli rakibine elendi. Cidden aynı kupayı mı izliyoruz?

Hayır sahadaki enerjiden bahsediyorum, ofans futbol muhabbeti. Mesela şili tüm galibiyetlerini 1 golle alsa da korkusuz futbolu heyecan verdi. Arjantin de o şekil. Vasat futbol falan demek kadar da düşmediler ayrıca.

Bilmiyorum abi defansif olarak rezaletti Arjantin ki korkusuz atak da yoktu topu ileri dikelim 2ünden 1i bişey yapsın muhabbeti vardı, kaçın kaçını aldılar gördük işte sdfsdf

Almanya da baya enerji veriyo bence ki adamlar mantıklı defans yaparak korkusuz atak yapıyotrlardı. Korkusuzluklarının nedeniş cahil gazı değil, disiplinli savunma anlayışları
Sosyal ağlarda paylaş

Llama said:

hıncal kırmızı çizgide messi 1986 arjantin kadrosuna bile alınmazdı diyor yıl 2010 messi ne yaptı ki maradona ile ölçüyorlar diyor.. yerleştiriyor messiye..
barcayı övüyor o kadrosundan iyi diyor messi

Bizim basın böyle işte. En kral futbolcuyu eleştiren en kral yorumcu oluyor. En kral oyuncuya bok atan en kral spor yazarı/yorumcusu oluyor. Adam şampiyonlar liginde tek başına taşıdı. İnter maçında Messi'yi kaç kişi tuttu ne yaptı kalan Barça kadrosu? Ki olan pozisyonlarda yine Messi'nin yarattıklarıydı. Komik bu Hıncal Uluç. Bizim Spor yazarları hepten komik. Anelka'yada ingiltere 2. liginde oynuyamaz dediler, adam orda şampiyon oldu as oyuncu olarak. Yani sırf kendilerini ön plana çıkaraklar diye en iyileri yerin dibine sokmaya çalışıyorlar. Acizliğin kralıdır artık bu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...