khala Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 savunma olarak 4lü hattan bahsetmiyorum ki genel olarak takım savunması çok kötü durumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 ya adamlar favori olmamamalarına rağmen her kupada en az yarı final oynuyor :D şu ingiliz oyuncunun lafı doğruymuş demekki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Yahu Almanya'nın stoperi duran top falan değil baya atağa çıkıp gol atıyor Arjantin'e ahahaha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=Mtu3uNkp4yM aglama maradonna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 ben ömer üründül kadar gerizekalı bir herif görmedim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 escape said: yuh be allah belasını versin arjantinin messinin maradonanın Messi'ye hala gereksiz bok atıyorsun tebrikler. Higuain'e kaç top çıkardı adam atamadı. O adamı çıkarmayan da Maradona. Bu kadarda belli etme abi kıskançlığını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 buda taktı bana ya kimsin olm messinin amcaoglu falan mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 higuain madrid deyken buldumu kaçırmıyordu ama milli takımda nedense çok şanssız.milito olsaydı maç biraz daha farklı olabilirdi.ama yinede arjantin çok kötü :P 5 forvet 1 orta saha 4 defans oynuyorlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 fikirtepeye gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 escape said: buda taktı bana ya kimsin olm messinin amcaoglu falan mı Abi istediğin kadar çatla Messi 23 yaşında ve ortalığı darmadağın edecek :D Sen ottan sebeplerle eleştirmeye devam et :D 4-1-5 Maradona çok hayalperest. Hani ben Maradona'nın bile bu kadar uyarıyı dikkate alacağını sanıyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Bizim sipikerler de su katılmamış salak. Almanya'nın her hareketine MÜTHİŞŞŞŞŞ, OOOVV diye bağırmaslar olmıycak, halbuki hiçbi halt yapmıyo Almanlar, dümdüz oynuyolar. Maradona da, rakip takım ceza sahasına girmeden önce bir kişi bile pres yapmadan nasıl kazanabileceini zannediyo bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 cambiasso neden yok la bu takımda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Holy said: Almanya Arjantin'i geçsin, sonra gelsin bir de beni geçsin. erucalavera said: yarın messi tek başına yargılayacak almanyayı Tenekeadam said: arjantin almanyayı 3lük yapar yollar. nihahaha dediydim ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Maradona neden teknik direktör bu takımda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 evet o da doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 beklenen oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Buddha said: Bencede Almanya akar gibi. Maradona'nın sistem şaka. Orta saha yok resmen hemde bole kalite kadroda. Almanya fena bastırır arjantin aynı sistemle oynarsa. Ben demiştim diyecemde demeyen kalmadı ki maçtan önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 5 olsun laynnnn 555 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 OHA! çok çok güzel asist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 ömer üründül almanmış sdfgfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 ZAAAAAAAAAAHAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 5te gelsin artık Maradona 1 hafta uyuyamasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 sümüğün gücü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shipitducy Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 biraksinlar bi tane atsin messi, gonlu olsun cocuun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar