Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Afrika 2010 Dünya Kupası - Genel

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
vaniLLe said:

arjantin de gg olduguna göre, almanyanin bu dünya kupasinin en iyi takimi oldugu acikara kanitlanmistir.

almanya ispanya'nın tozunu yutar en fazla yarı finalde
fazlasını bekleme :)
Mesaj tarihi:
Belki dünya üzerinde futboldan anlayan anlamayan herkes Almanya maçında bu sistemi değiştirmezse Arjantin, Almanya parçalar demiştir ama Maradona umarsamazlığını yine gösterdi. Cambiasso ve Zannetti'yi almayarak patron benim yaptı. Berbat sistemini değiştirmeyerek yine patron benim yaptı. Başka bişey değil.
Mesaj tarihi:
khala said:

vaniLLe said:

arjantin de gg olduguna göre, almanyanin bu dünya kupasinin en iyi takimi oldugu acikara kanitlanmistir.

almanya ispanya'nın tozunu yutar en fazla yarı finalde
fazlasını bekleme :)

aynisini arjantin maci icin de söylüyorlardi, noldu ?
siz fazla ahahahahahahaha GOL GOLGOL
Mesaj tarihi:
vaniLLe said:

Almanya ve Hollanda. Zaten bu ikisi finalide hak ediyorlar. Fakat Löw yatsın kalksın Maradona'ya dua etsin.
Mesaj tarihi:
vaniLLe said:

Su golden sonra fazla söze gerek yok sanirim khala =P

ya bu arjantin savunmasını bende çalımlarım, sor halı sahaya gelen arkadaşlara :P

ispanya almanya'yı çok rahat yener

öyle bir orta saha yok dünya üzerinde başka takımda
Mesaj tarihi:
Buddha said:

vaniLLe said:

Almanya ve Hollanda. Zaten bu ikisi finalide hak ediyorlar. Fakat Löw yatsın kalksın Maradona'ya dua etsin.

daha dünya kupasi baslamadan önce holllanda- almanya final demistim ekeke.
hakkaten löw sümügünü mümügünü yiyor ama maradonaya bin basar
Mesaj tarihi:
khala said:

arjantin savunması acınacak halde resmen

Maradona acınacak halde defans ne yapsın. 9a 4 oynadı defans. Almanya'da herkes hucuma çıkıyor defansa dönüyor top yapıyor. Arjantinde direk 5 kişi iptal.
  • Yeni Oluştur...