senko Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 o etin düşme olayı da bi garip, sırf spekülasyondan dolayı arttıydı, şimdi dışardan alarak ucuzlatıyoruz, değişik bi taktik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Hayırlısı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 hayırlısı tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 arada bir yiyene koymaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 ben fastfoodu günde 2'den yılda 1'e düşürdüm, tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Ytse said: Ohannesburger hepsini yonetir, izmirde yasamayanlara, yasayipta ohanness yemeyenlere aciyorum resmen. Ohanneeeeeeeeeeeesss... http://ohannesburger.com/default.aspx ohaaaaaa izmire geliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 yazın 1 günlüğüne gelicem sırf oraya gitmek için efsaneymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THiM Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 ohannesSWISS ??? yanlislik yok mu ahahah FAIL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 ohannes o kadar iyi ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Bu Ohannes nerede ya İzmir'de? O kadar gittim hiç görmedim daha. Yazın buna özel gitmeli :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 ohannes baya iyi gözüküyorda ekmek olarak tahinli çörek mi kullanıyolar çok benziyo adepgfmkdüag. bugün burger'a gitmiyoruz arkadaşlarla dükkan burger e gidiyoruz 2-3 lira fazla verip kaliteli yemek yicez artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 lol harbi tahinli tatlılar olur ya fırındaki ona benzio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 ohannes i bornova tarafinda gormustum galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 dün arkadaş kanıma girdi gittik yedik bk fiyatlar değişmemişti, zamlar hala geçerli olmadı mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 internet üzerindeki siparişler de geçerli oldu zamlar ama yerinde yedin mi geçerlimi bilmiyorum ben genelde tıkla gelsin yaptığımdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Tıkla Gelsin fiyatı falandır belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Kojiroh said: Tıkla Gelsin fiyatı falandır belki boşver hadi dükkan a gidelim geliyorum çıktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 ohannes yazıyomuşuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Ohannesi bilmeyenlere yerini tarif ediyim. Bornova'da küçükpark geldiğinizde Şok'un hizasından yukarı doğru çıktıgında sol tarafta kalıyo. Zaten Şok'u gördüğünüz zaman Ohanneside gorursunuz. Birde hatayda Fahrettin Altaya doğru Amerikan Kolejimi Türk Kolejimi ne varya onun orda varmış bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Shimone said: Ohannesi bilmeyenlere yerini tarif ediyim. Bornova'da küçükpark geldiğinizde Şok'un hizasından yukarı doğru çıktıgında sol tarafta kalıyo. Zaten Şok'u gördüğünüz zaman Ohanneside gorursunuz. Birde hatayda Fahrettin Altaya doğru Amerikan Kolejimi Türk Kolejimi ne varya onun orda varmış bide oha izmirde 1 hafta kaldım nerdeyse bütün zamanımı küçük park'ta geçirdim dikkat bile etmemişim ohannes e gerçi fast food yemicem burda diyip alsancakta kırçiçeğine yatırım yaptım ama görseydim merak edip girerdim kesin isminden dolayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 THiM said: ohannesSWISS ??? yanlislik yok mu ahahah FAILisveçle isviçreyi karıştırmış adamlar ahuahahahakdlfkasdlfhfişhg fail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ytse Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Cystein said: THiM said: ohannesSWISS ??? yanlislik yok mu ahahah FAILisveçle isviçreyi karıştırmış adamlar ahuahahahakdlfkasdlfhfişhg fail Neresi fail bunun anlamadim aciklarmisiniz? Ohannes yerin adi SWISS de, swiss cheese den gelio... ee fail nerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 agalit bayrak. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ytse Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 evet benimde tam dikkatimi o cekti editliyodum kalsin bari :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar