senko Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 o etin düşme olayı da bi garip, sırf spekülasyondan dolayı arttıydı, şimdi dışardan alarak ucuzlatıyoruz, değişik bi taktik.
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 ben fastfoodu günde 2'den yılda 1'e düşürdüm, tavsiye ederim
Rikkie Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Ytse said: Ohannesburger hepsini yonetir, izmirde yasamayanlara, yasayipta ohanness yemeyenlere aciyorum resmen. Ohanneeeeeeeeeeeesss... http://ohannesburger.com/default.aspx ohaaaaaa izmire geliyorum
CusTodeM Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 yazın 1 günlüğüne gelicem sırf oraya gitmek için efsaneymiş
THiM Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 ohannesSWISS ??? yanlislik yok mu ahahah FAIL
VashTheStampede Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Bu Ohannes nerede ya İzmir'de? O kadar gittim hiç görmedim daha. Yazın buna özel gitmeli :D
khalad Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 ohannes baya iyi gözüküyorda ekmek olarak tahinli çörek mi kullanıyolar çok benziyo adepgfmkdüag. bugün burger'a gitmiyoruz arkadaşlarla dükkan burger e gidiyoruz 2-3 lira fazla verip kaliteli yemek yicez artık
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 lol harbi tahinli tatlılar olur ya fırındaki ona benzio
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 ohannes i bornova tarafinda gormustum galiba
Perspective Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 dün arkadaş kanıma girdi gittik yedik bk fiyatlar değişmemişti, zamlar hala geçerli olmadı mı ?
khalad Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 internet üzerindeki siparişler de geçerli oldu zamlar ama yerinde yedin mi geçerlimi bilmiyorum ben genelde tıkla gelsin yaptığımdan.
khalad Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Kojiroh said: Tıkla Gelsin fiyatı falandır belki boşver hadi dükkan a gidelim geliyorum çıktım.
Shimone Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Ohannesi bilmeyenlere yerini tarif ediyim. Bornova'da küçükpark geldiğinizde Şok'un hizasından yukarı doğru çıktıgında sol tarafta kalıyo. Zaten Şok'u gördüğünüz zaman Ohanneside gorursunuz. Birde hatayda Fahrettin Altaya doğru Amerikan Kolejimi Türk Kolejimi ne varya onun orda varmış bide
khalad Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Shimone said: Ohannesi bilmeyenlere yerini tarif ediyim. Bornova'da küçükpark geldiğinizde Şok'un hizasından yukarı doğru çıktıgında sol tarafta kalıyo. Zaten Şok'u gördüğünüz zaman Ohanneside gorursunuz. Birde hatayda Fahrettin Altaya doğru Amerikan Kolejimi Türk Kolejimi ne varya onun orda varmış bide oha izmirde 1 hafta kaldım nerdeyse bütün zamanımı küçük park'ta geçirdim dikkat bile etmemişim ohannes e gerçi fast food yemicem burda diyip alsancakta kırçiçeğine yatırım yaptım ama görseydim merak edip girerdim kesin isminden dolayı.
Cystein Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 THiM said: ohannesSWISS ??? yanlislik yok mu ahahah FAILisveçle isviçreyi karıştırmış adamlar ahuahahahakdlfkasdlfhfişhg fail
Ytse Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Cystein said: THiM said: ohannesSWISS ??? yanlislik yok mu ahahah FAILisveçle isviçreyi karıştırmış adamlar ahuahahahakdlfkasdlfhfişhg fail Neresi fail bunun anlamadim aciklarmisiniz? Ohannes yerin adi SWISS de, swiss cheese den gelio... ee fail nerde?
Ytse Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 evet benimde tam dikkatimi o cekti editliyodum kalsin bari :D
Öne çıkan mesajlar