Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Burger King Zamları...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ytse said:

Ohannesburger hepsini yonetir, izmirde yasamayanlara, yasayipta ohanness yemeyenlere aciyorum resmen.

Ohanneeeeeeeeeeeesss...
http://ohannesburger.com/default.aspx

ohaaaaaa izmire geliyorum
Mesaj tarihi:
ohannes baya iyi gözüküyorda ekmek olarak tahinli çörek mi kullanıyolar çok benziyo adepgfmkdüag. bugün burger'a gitmiyoruz arkadaşlarla dükkan burger e gidiyoruz 2-3 lira fazla verip kaliteli yemek yicez artık
Mesaj tarihi:
Ohannesi bilmeyenlere yerini tarif ediyim. Bornova'da küçükpark geldiğinizde Şok'un hizasından yukarı doğru çıktıgında sol tarafta kalıyo. Zaten Şok'u gördüğünüz zaman Ohanneside gorursunuz. Birde hatayda Fahrettin Altaya doğru Amerikan Kolejimi Türk Kolejimi ne varya onun orda varmış bide
Mesaj tarihi:
Shimone said:

Ohannesi bilmeyenlere yerini tarif ediyim. Bornova'da küçükpark geldiğinizde Şok'un hizasından yukarı doğru çıktıgında sol tarafta kalıyo. Zaten Şok'u gördüğünüz zaman Ohanneside gorursunuz. Birde hatayda Fahrettin Altaya doğru Amerikan Kolejimi Türk Kolejimi ne varya onun orda varmış bide

oha izmirde 1 hafta kaldım nerdeyse bütün zamanımı küçük park'ta geçirdim dikkat bile etmemişim ohannes e gerçi fast food yemicem burda diyip alsancakta kırçiçeğine yatırım yaptım ama görseydim merak edip girerdim kesin isminden dolayı.
Mesaj tarihi:
Cystein said:

THiM said:

ohannesSWISS ??? yanlislik yok mu

ahahah FAIL
isveçle isviçreyi karıştırmış adamlar ahuahahahakdlfkasdlfhfişhg fail

Neresi fail bunun anlamadim aciklarmisiniz? Ohannes yerin adi SWISS de, swiss cheese den gelio... ee fail nerde?
  • Yeni Oluştur...