yunusemre Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 ben vistayı aldıktan 3-5 sonra win7'yi çıkarıp, üstüne upgrade etmek için Win7'nin kutu fiyatından sadece 10$ indirim yapan microsoft'a küfretmek istedim tekrardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Llama said: ben hala xp de kaldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sakaryali Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Eğer en son çıkan oyunlarla bir işin yoksa ,oyun oynamıyorsan msn ,skype ve programlama ile uğraşıyorsan Ubuntu derim tek kelime ile tek gecerim , bedava sorunsuz,çok hızlı ve stabil kurulduğu günkü gibi süper daha ne diyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 debian daha iyidir ubuntudan .p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar