pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 cok bankada hesap actim-burs/maas ayagina-ama su an sadece is bankasini kullaniyorum kredi karti da hsbc o da fena degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aldueren Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Bana göre bankaların hepsi birbirinden kan emici. Şirket işleri dolayısıyla mecbur olduğum için Garanti ile çalışıyorum. Onun dışında bana uzak olsunlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patrickstar Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 en iyi bank baba bank ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Bir insan bankaya nasıl sempati duyabilir lan ahahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 sipeyskeyk said: Finansın allah belasını versin bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 öğrenciyim hsbc kullanıyorum. 750tl limitli mastercard kredi kartım var, bi babamın tel numarasını aldılar o kadar. aramadılar bile adamı hehe. 3 senedir kullanıyorum=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Yapı krediyi çok seviyorum. Finansbanktan nefret ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Garantide hesabım ama babam ayarladığı için öyle Garanti atmlerinde %90 kuyruk oluyor haberin olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 garanti bankasi. hayraniyim. ozellikle sisli subesi hizmet 10 numara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 dreagloth said: sipeyskeyk said: Finansın allah belasını versin bu arada. direk mezarci bunlar en iy banka ölü banka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 en temizi iş bankası ben iş bankası ve hsbc kullanıyorum güzel ikisininde tüm hizmetleri. hiç sorun yaşamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Yapıkredi, Garanti ve Finansbank kullanıyorum. Garantinin cep tele gönderdiği reklamlar hariç hepsinden memnunum. En iğrendiğim bankaysa iş bankası. Ne zaman işim düşse sonunda hep pişman oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Duydugum kadari ile sigortada yapi kredi iyiymis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 işbankası rawrl! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 O nasıl soru lan? Banka sevilir mi abi hiç? Kafayı yemişsiniz sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 onu anlayamadım bende, hadi sevmediğin banka olur, geçmişte yanlışlık yapmışlardır vs'de bi bankayı niye seversin ki? adamların ne hayrı var size. anca işte anan baban orda çalışır vs gibi bişi olur da sempati duyarsın ama bi bankayı sevmek?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 banka seviciler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 BANKLOVER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 banka sevilir mi lan. gerçi 4s kuralı var tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 isbankasi baya iyi hsbc ve garanti kanser ediyor cidden cok yetolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hagii Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 (tu) Fin said: isbankasi baya iyi hsbc ve garanti kanser ediyor cidden cok yetolar hsbc yi pek tanımam ama garanti den bizim iş yerinde memnun olan yok. hatta maaş sözleşme teklifi bile iletilmeyecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jchan Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 İş bankası veya yapı kredi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 abi gençler türkiye iş bankası ve garanti orta yaş hsbc 2.bahar dönemi akbank ölmeye yakında vakıfbank böyle bi gözlemim var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 sperm bankası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar