Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Saçları boyatıcam.. renk tavsiyeniz..

zydar

Öne çıkan mesajlar

said:
LvL_Sabo, 06 Ağustos 2004 01:14 tarihinde demiş ki:
morcivert

ben dicektim ühüh[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me!
I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical
All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown...
Sosyal ağlarda paylaş

bnce bı tarafı kırmızı bı tarafı sarı ooooooooo cımbombom bom:=) uhhe costum...nese bnce su networkun mankenı varya zencı sarıya boyatmıs sakal sac fln onun gıbı yap...=)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"

"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

Sosyal ağlarda paylaş

parlak siyah güzeldir ha cila gibi böyle:D uoda saçları black dye tube de boyuyunca çok güzel duruyo[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me!
I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical
All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown...
Sosyal ağlarda paylaş

KIrmızı iyi gibide, kırmızın da tonları var.. geçende bi bakmıştım bi yere 12 tane kırmızı ton var..[signature][hline]
-nevin, uyan horluyorum..
-allah belani versin sait...
- bakkal amca ölümden sonra hayat war mı?
- yok, tadelle war weriyim mi?
- ver hadi..
Sosyal ağlarda paylaş

Kirmizi duvar turuncu tavan

Veya metal rengi duvar yap tavanida turuncu veya siyah yap

edit: OHAAA yeni anladim ben durumu ben odayi boyatiyo sandim ona gore soyledim tavan falan dedim ne demisim ben ya.

[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce

[Bu mesaj Cuce tarafından 06 Ağustos 2004 13:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Natural_Jedi, 06 Ağustos 2004 01:10 tarihinde demiş ki:
saç senin kararı vericek olan sensin buraya sormaya gerek yok die düşünüorum.madem boyatmaya karar verdin yeerince düşünmüş olman lazım ne renke boyatıcağınada sen karar ver.

+1 tavsiye istemekten çok "heyoo saçımı boyatıyorum" topic i olmuş[signature][hline]administrator error
Sosyal ağlarda paylaş

Uzunsa saçların çıkmaya başladığı bölümler siyahtan laciverte, uçlara doğru buz mavisi olacak.

Sadece açtırabilirsin kahverengiyse saçların.[signature][hline]wi$hmaster (7:29 PM) :
Guce dengeyi getirecem ben.
S e p t i m u S (7:30 PM) :
Hea, bende 3 tane havaalanı yaptırcam.
wi$hmaster (7:30 PM) :
Bizim evin bahcesine de yaptirsana.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Estel_Anorien, 06 Ağustos 2004 15:30 tarihinde demiş ki:
Erkek adam saçını boyatmaz.

Hanım tüfeği getir evin önüne punkçu gelmiş

bak doğru söylemiş ya şöyle saçlarını boyatan erkekleri hiç sevmiyorum[signature][hline]Dostlarinla öyle yasa ki düsman oldugunda hakkinda söyleyecek sözleri olmasin...
Düsmanlarinla öyle yasa ki dost oldugunda yüzün kizarmasin...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...