gleoddyn Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Kimse dell'i söylememiş şaşırdım. Şu ana kadar toshiba, hp ve dell notebooklarım oldu, hp'den memnundum 5 senelik pavilion ve hala çalışıyor. Toshiba'nın ne makinasıondan ne de servisinden memnun kaldım. İki senedir dell notebook var hiç problem çıkarmadı. Pili Japon üretimi kendisi İrlanda'da üretilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Esh said: şu sony ler nasıl? o sony böyle bişiler alasım var.. oeh bi daha baktım anında bitmiş lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 6 yillik toshibam var, sadece bi kere hddyi degistirdim. 2 senedir kullanmiyorum ama hala normal calisiyo. o sony iyiymis harbiden, bi ssdsi eksik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 ssd var bende sorun deil de. sabah baktım akşam bitmiş nasi iş yahu. bi de hala full hd ekran uretmiyolar dgoru duzgun. bi tane 17 baktım sony VGN serisi sanırım. 2500 lira ama ekran kartı sikko felan. ama inanılmaz bir ekran o tabi. deger o paraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 ya bi de böyle bi laptop arıyorum ki çift hdd slotu olsun. birine ssd takabileyim, öbüründe 500lük disk olsun misal.. full-hd ekranı olsun, tercihen 16"-17". ekran kartı 330m ya da 5650 olabilir. cpu i5 felan olsun. geçen bi alette gördüm çift hdd slotunu da hangisiydi acaba bir daha bulamadım.. 2 tane 320 lik yerleştirmişlerdi. 2.500tl civarına çıkabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katharsis Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 10 kere laptop alsam 10 kere Asus alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar