Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mod'un "hangi laptop" topici

MrLevie

Öne çıkan mesajlar

arkadaşlar iki laptop arasında kaldım. özellik açısından baya benzerler, çok ufak tefek farkları var, hangisini seçeyim sizce?

http://h10010.www1.hp.com/wwpc/tr/tr/ho/WF06b/321957-321957-3329744-64354-64354-4041735-4106890.html

http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?docname=c01913644&tmp_task=prodinfoCategory&lc=en&dlc=tr&cc=tr&lang=tr&product=4049984
Sosyal ağlarda paylaş

MrLevie said:

şu an kullandığım HP Compaq laptopun hayatımda gördüğüm en sorunsuz laptop olmasından ötürü HPye yöneldim direkman.

benim de bir hp pavillion'um var, 5 senelik galiba, canavar gibi. ama eski hp'ler ile yenileri bir degil. yenilerinde cok ciddi sorunlar oluyor, cok sikayet duydum ben.

tavsiye icin ise ne icin istedigini soylemen lazim laptopu. ne kadar oyun oynayacaksin misal? bir de 1366 x 768 cozunurluklu ekran alma.
Sosyal ağlarda paylaş

ya şuna yakın birşeyler bakıyorum;

Yüklü işletim sistemi
Orijinal Windows® 7 Home Premium 64-bit
İşlemci türü
Intel® Core™ i5 İşlemci i5-430M
• 2,26 GHz, Düzey 2 önbellek 3 MB
Yonga kümesi
Intel® HM55
bellek
4 GB DDR3 (2 x 2048 MB)
Maksimum bellek
8 GB'a kadar DDR3 belleği destekler
Bellek yuvaları
Kullanıcı tarafından erişilebilir 2 bellek yuvası
Dahili sürücüler
320 GB SATA Sabit Disk Sürücüsü 7200 rpm
Optik sürücüler
SATA optik sürücü: SuperMulti DVD±R/RW Çift Katmanlı LightScribe Blu-ray ROM
Grafik
Ekran boyutu

39,6 cm (15,6 inç) Diyagonal Yüksek Tanımlı LED HP Brightview Ekran
Ekran çözünürlüğü

1366 x 768
Grafik kartı
NVIDIA® GeForce® GT 230M, 1 GB atanmış DDR3 olmak üzere en çok 2815 MB toplam grafik belleği
Sosyal ağlarda paylaş

2 senedir hp dv5 1040et kullanıyorum. evet ısınıyor ama ben de makinanın canını okuyorum. şu ana kadar bir problem çıkarmadı, son bir aydır falan muhtemelen fanın kirinden dolayı arada takırtı yapıyor ama o da normal.

herkes hpden şikayet etmiş de ben de sorun yaşamadığımı söyleyeyim dedim.
Sosyal ağlarda paylaş

Mum_Chamber said:

fiyat/performansi yuksek birsey olabilmesi icin ille amaci olmasi gerekiyor.

ahah mum öyle iş mi olur, ben belli bir amaca yönelik birşey almak istesem direkman amacı söylerim. ama laptop spec lerini vermişim, buna yakın birşeyler istiyorum demişim. amacını naabıcan?
Sosyal ağlarda paylaş

bende 2. pavillonumu aldım senede 1 problem çıkardım servis bana mükemmel davrandı acelem var falanda dememiştim..2 tamirde de 1 hafta içinde geri alabildim ve bir sürü parçası değişmiş olarak geldi hiç problem çıkarmadılar. Buna güvenerek ısınma problemini bilerek aldım bitane de zalman cooler aldım gayet sorunsuz hiç bir ısınma olmadan taş gibi çalışıyor makine.

sonuç: Bence HP gayet iyi.
Sosyal ağlarda paylaş

hp istiyorsan probook veya compaq al, öyle entertainment laptoplarından uzak durmak lazım.

bizim okulun verdiği compaqlar bile çok sorun çıkartıyormuş gibi gözüksede kullanım saati/sorun sayısı yaptığında gayet güzel bir oran veriyordur.

ama 2yıl boyunca non stop kullanıyor yanından ayırmıyor sonra ekranına bişi olunca dandik laptop oluyor :)

benimde compaq serisine karşı bi sempatim var nedense, eski compaq firmasını da severdim zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...