MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 arkadaşlar iki laptop arasında kaldım. özellik açısından baya benzerler, çok ufak tefek farkları var, hangisini seçeyim sizce? http://h10010.www1.hp.com/wwpc/tr/tr/ho/WF06b/321957-321957-3329744-64354-64354-4041735-4106890.html http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?docname=c01913644&tmp_task=prodinfoCategory&lc=en&dlc=tr&cc=tr&lang=tr&product=4049984 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 hp pavillion'dan uzak durarak başlayabilirsin bence. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 şu an kullandığım HP Compaq laptopun hayatımda gördüğüm en sorunsuz laptop olmasından ötürü HPye yöneldim direkman. benzer özelliklerde bildiği laptop bilen varsa tavsiyelere açığım tabii ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 2 sene once kadar hp pavillion dv6 gibi bişi vardı bende. soğuk kış gunlerinde kalorifer yakmayıp bununla ısınıodum. tasarruf yapıodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 HP'lerden kesinlikle uzak durmanı tavsiye ediyorum. Etrafımdaki birçok kişi(ben de dahil olmak üzere) servise götürmekten kullanamıyoruz laptopları. Hatta bem vazgeçip en sonunda başka bir laptop aldım. Son laptoplarında genel bir ısınma sorunu var sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 MrLevie said: şu an kullandığım HP Compaq laptopun hayatımda gördüğüm en sorunsuz laptop olmasından ötürü HPye yöneldim direkman. compaq ile pavillionun farklı yerlerde üretiliyor olması lazım. pavillion serisinden uzak durmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 arkadaşlar anlıyorum tecrübeniz var sakın alma diyorsunuz da bi tavsiye yapın lütfen şunu al bunu al tarzında=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 MrLevie said: şu an kullandığım HP Compaq laptopun hayatımda gördüğüm en sorunsuz laptop olmasından ötürü HPye yöneldim direkman. benim de bir hp pavillion'um var, 5 senelik galiba, canavar gibi. ama eski hp'ler ile yenileri bir degil. yenilerinde cok ciddi sorunlar oluyor, cok sikayet duydum ben. tavsiye icin ise ne icin istedigini soylemen lazim laptopu. ne kadar oyun oynayacaksin misal? bir de 1366 x 768 cozunurluklu ekran alma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 ben compaq kullanıyorum gayet memnunum. Kardeşim pavillionuna balyozla girişecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 ya şuna yakın birşeyler bakıyorum; Yüklü işletim sistemi Orijinal Windows® 7 Home Premium 64-bit İşlemci türü Intel® Core™ i5 İşlemci i5-430M • 2,26 GHz, Düzey 2 önbellek 3 MB Yonga kümesi Intel® HM55 bellek 4 GB DDR3 (2 x 2048 MB) Maksimum bellek 8 GB'a kadar DDR3 belleği destekler Bellek yuvaları Kullanıcı tarafından erişilebilir 2 bellek yuvası Dahili sürücüler 320 GB SATA Sabit Disk Sürücüsü 7200 rpm Optik sürücüler SATA optik sürücü: SuperMulti DVD±R/RW Çift Katmanlı LightScribe Blu-ray ROM Grafik Ekran boyutu 39,6 cm (15,6 inç) Diyagonal Yüksek Tanımlı LED HP Brightview Ekran Ekran çözünürlüğü 1366 x 768 Grafik kartı NVIDIA® GeForce® GT 230M, 1 GB atanmış DDR3 olmak üzere en çok 2815 MB toplam grafik belleği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 acerden uzak durmani ve mumkunse toshiba almani oneririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 amacin nedir , onu soyle bir once. oyun,is,video ? genelde evde oturup mu kullancan yoksa devamli sokaklarda misin? vsvs bu arada hp iyidir, sorunsuzdur bence, daha yeni probook 4320s aldim 3-4 yillik paviliondan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 illa bi amacı mı olması gerekiyor? yukarıda yazdım işte istediğim özellikleri bunlara yakın olsa yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 toshiba öneririm budur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 fiyat/performansi yuksek birsey olabilmesi icin ille amaci olmasi gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 2 senedir hp dv5 1040et kullanıyorum. evet ısınıyor ama ben de makinanın canını okuyorum. şu ana kadar bir problem çıkarmadı, son bir aydır falan muhtemelen fanın kirinden dolayı arada takırtı yapıyor ama o da normal. herkes hpden şikayet etmiş de ben de sorun yaşamadığımı söyleyeyim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Mum_Chamber said: fiyat/performansi yuksek birsey olabilmesi icin ille amaci olmasi gerekiyor. ahah mum öyle iş mi olur, ben belli bir amaca yönelik birşey almak istesem direkman amacı söylerim. ama laptop spec lerini vermişim, buna yakın birşeyler istiyorum demişim. amacını naabıcan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 SpiderS_DangeR said: toshiba öneririm budur oha şaka maka güzel makineymiş, aklımı çeldi şimdi bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 bende 2. pavillonumu aldım senede 1 problem çıkardım servis bana mükemmel davrandı acelem var falanda dememiştim..2 tamirde de 1 hafta içinde geri alabildim ve bir sürü parçası değişmiş olarak geldi hiç problem çıkarmadılar. Buna güvenerek ısınma problemini bilerek aldım bitane de zalman cooler aldım gayet sorunsuz hiç bir ısınma olmadan taş gibi çalışıyor makine. sonuç: Bence HP gayet iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Kucaginda benim gibi alev topu tasimak istemiyosan uzak dur toshibadan^^ Asus&hp firmalarindan secmeni tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 ilki daha guzel bence onu al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 MrLevie said: SpiderS_DangeR said: toshiba öneririm budur oha şaka maka güzel makineymiş, aklımı çeldi şimdi bak. uzak dur bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 lenovo al, anlamadigim bi sebepten dolayi lenovolar hosuma gidiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 hp istiyorsan probook veya compaq al, öyle entertainment laptoplarından uzak durmak lazım. bizim okulun verdiği compaqlar bile çok sorun çıkartıyormuş gibi gözüksede kullanım saati/sorun sayısı yaptığında gayet güzel bir oran veriyordur. ama 2yıl boyunca non stop kullanıyor yanından ayırmıyor sonra ekranına bişi olunca dandik laptop oluyor :) benimde compaq serisine karşı bi sempatim var nedense, eski compaq firmasını da severdim zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 şu sony ler nasıl? o sony böyle bişiler alasım var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar