FromTheHell Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 arkadaşın yanına taşındım ben, eski evdeki interneti telefon hattını falan direk buraya geçirdik. sorun şu ki, sitelere girerken falan biraz bekliyo bilgisayarlar sonra çat diye açıyo. bi de torrentle dosya falan çekerken çok yavaş hızlanıyo. 90mblık dosya çekicem mesela, 50 ile başlıyo, 10ar 10ar artarak 750ye falan çıkıyo. eskiden 50 ile başlasa da 100-200 falan artarak çat diye max hıza ulaşıyodu. ha bi de max speede ulaşması için bandwith allocation hödösünü high falan yapmam gerekiyo. yoksa aheste aheste 300-400 arası bi hızda indiriyo. sorun ne olabilir? bi kaç ayarı mı eksik yaptım ki? video streamleri de sorunluydu, 40-60kb arası bi hızla videoları izletmeye çalışıyo genel olarak, takılıyo haliyle videolar da sürekli. bekleyip izlemek gerekiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Yeni yerindeki servis kalitesiz olabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 o servis geyiğini gösteren olay şurasıydı sanırım; http://i44.tinypic.com/2cgzls5.jpg bi de zaten 3-5 site öteye taşındım, değerler birbirine yakın. eski oturduğum yerde şu an 7465 olan kısım, 81xx bişeydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar