Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sennheiser CX 400-II Beyaz

kgns

Öne çıkan mesajlar

kapalı diyorum açılmadı, hologram falan ustunde.. hala "ıfırı bu kadar, kulağına sokmuşun" falan?

merak edene: markafoni'den 100 tl ye aldım.

asıl olay, 40tl kar mı yapayım, yoksa kullanıyım mi. kötü olmayan fakat eski olan bi kulaklığım var ama idare ediyo, tüketici biri değilim ondan.
Sosyal ağlarda paylaş

140'a satamazsın. o yüzden 40 tl kar mı yapayım diye bir durum söz konusu değil.
İster kutusu açılmadı ister fabrikadan elimle getirdim de, ikinci el statüsünde oluyor malesef. 110-120 gibi bir fiyatı zorlarsın belki, ona bile alıcı bulman zor olur gibi geliyor.

Yani kısaca sen onu kullan.
Sosyal ağlarda paylaş

valla 140 fazla evet ama 130 a satarım.
kullanmama gerek yok, eski kulaklığım kopmadığı sürece de satışta kalır, kim gelir 130 u verirse. zaten alışveriş de yüzyüze olur istanbul içi, kargo margo uğraşamam.

gittigidiyordaki 50-60 liraya orjinal yazanlar orjinal değil di mi? öyleyse kullanırım daha iyi :)
Sosyal ağlarda paylaş

Holy said:

140'a satamazsın. o yüzden 40 tl kar mı yapayım diye bir durum söz konusu değil.
İster kutusu açılmadı ister fabrikadan elimle getirdim de, ikinci el statüsünde oluyor malesef. 110-120 gibi bir fiyatı zorlarsın belki, ona bile alıcı bulman zor olur gibi geliyor.

Yani kısaca sen onu kullan.
he bi de, paketi dokunulmamış mal 2. el oluyorsa "malesef" ben de standard 2. el fiyatından yüksek fiyat biçebilirim "malesef". sanırım bunu engelleyen bir yasa kanun falan fişmekan yok? fiyatı gözüne kestiren alır. dükkandan aldığında aynı herşeye sahip olmak için fazla para vereceğine, yüzyüze benden alır, hem güvenir hem hesaplı çıkar.
Sosyal ağlarda paylaş

7thBreath said:

ya satışı baltalamak gibi bi niyetim yok da, yurt dışından ucuza getirip burda satanlar var, sahte çıkar falan diye şüpheleniyosanızda o satıcıdan alış veriş yapanların yorumlarını falan okuyun ben orjinal cx300-ii 60 a aldm pazarlıkla.
auha iyi niyetine hayran kaldım

bu piyasayı bilmiyorum arkadaşlar, benim söylediklerim geçerli: orjinal, kullanılmamış, hologramlı, garantili belgeli, yüz yüze istanbul içi, 130 tl.

160 tl ye satan sitelerden dükkanlardan alan elbet oluyor, onun yerine burdan daha ucuz, sloganım da bu. uzun ama bu :)

kullanırım diye aldım ama gelecek olan 130 tl yi yatırım yaparak daha iyi değerlendireceğime kanaat getirdim. ha gitmezse benim kulaklığa ihtiyacım olana kadar çatır çutur da kullanırım, budur. üstüne de komplo teorileri kurmaya gerek yok :)
Sosyal ağlarda paylaş

ne diyosun ya haha
bu(nu) [edit] açıklamak zorunda mıyım? herkesin ilanda verdiği fiyat, satışta olan malı, satan kişiden koparma fiyatıdır, bunu ekstradan belirten bir mesaj atmak fuzulidir. isteyen alır isteyen almaz, sen ne boş boş yorum yapıyosun ki? gelmiş bi de bana laf ediyo..

topic'e girizgahımı nasıl yapacağıma da ben karar veririm, senin hiç bir şey demeye hakkın yok asıl. git garbage'da aynı isimli başlık aç, orda yaz bu konu hakkındaki yorumları pls
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...