Suark Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Bakındım durdum nette ama çözemedim, Wow Downloader %5 civarı takılıyor. Less than 1 minute diyor ama ilerleme yok. Router'ın portlarını falan açtım, firewalları falan kapadım gene gelısme yok. halp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 run as administrator Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 nasıl yapıyoruz abi onu, öyle bir seçenek çıkmıyor bende? (google ladım tabi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 hm kısayol atıp farklı bişide çalıştır dıyınce her açılışta soruyor, e admin passwordu yok bende :( yapılacak birşey yok mu? torrent ten çeksem? ulan ne ızdırapmış bea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Calıstırmak istedigin dosyaya sag click yapıp yonetici olarak calıstır veya run as admininstrator ile calıstır. Yetkin yoksa yapamazsın o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Peki başka yolu yok mudur bunun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Orada kırmızı, sarı, yeşil bir lamba olacak durumunu gösteren. Daha detaylı bilgiyi yazması lazım tıkladığında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar