Krusty Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 tımam bittus kesin tovni o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Krusty said: Linç oyu: egoyagmur bu kişide karar kıldım. ben de bu kişide karar kılacağım sanırım. Kim öldürmüş bu adamları vay namussuzlar diyerek sanırım aa ben bişi bilmiyorum ki kim öldürmüş acaba demeye getirmiş, ama şüpheli davranışlar bence bunlar =) ## linç: egoyagmur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 şu an ilk bakışta, cenx'e oy vermemin ardından hemen arkasını getiren egoyagmur ve osso'dan şüpheleniyorum.. belki ilk oyunları diye hemen linç çıkarma isteğinde bulunmuş townieler de olabilirler ama şu elle tutulur başka bir ipucumuz yok gibi geliyor bana.. ##linç: egoyagmur bir de güncel oy sayımı alabilirsek güzel olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 ##linç oyu geri alma: ZaugnaKhaldun [b]##LİNÇ: egoyagmur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 sırf birisi ölsün diye yapıyorum yoksa böyle gitmez yani kalabalık sdfg nası olsa gece geçtikçe bi Holmes (^.^) milleti birer birer bulur ps: doktor beni sev, her gece sev. bu geceden itibaren linç oylarımı sadece kanıtlarla vericem. nokta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 linç oyu: ahmet türk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 cenx 2 OY(Spyro, egoyagmur, Osso) kermit 1 OY (tunca) ZaugnaKhaldun (KahnX) Osso 1 OY (ZaugnaKhaldun) egoyagmur 4 OY (Krusty, QueenOfSpades, Spyro, KahnX) Bu arada, ilk mesajımda Azmo'nun mesajını quotelamak yerine c/p yaptığımdan örnek linç mesajı gerektiği gibi olmamış, onu tekrarlayayım; said: 3. Oylar açık olmak ZORUNDADIR ve BOLD ve basinda ## karekterlerle yazilmak zorundadir. örnek: ##LİNÇ: AZMODAI. Aynı şekilde oy geri çekmek için ##OY GERI ÇEKME: AZMODAI formatını kullanmak zorundasınız. Bold ve ## si olmayan oyları saymayacağım. Bold olması yeterli benim için, ## olmasa da olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
egoyagmur Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Yahu bi geyik yaptık diye hemen ustume cullandınız.bu saatten sonra ne desem bos beni linc ediceksiniz.bari bu postum kalsında bidahaki oyunda kanıt olsun.townie ken lincleniyorum.pisman olucaksınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
egoyagmur Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Hatta öldügümde townie miyim degil miyim görüceksiniz(ki townie yim) size vasiyetim queenofspades i lincleyin.cok sacma bir gerekceyle linc oyu attı ki bence bu bahane.mafyalar arasında karar alındı o da uymak icin zorlama bir bahaneyle beni lincledi bence.hatta oy verenlerden queen dısında en az bi kiside mafya bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
egoyagmur Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 ##oy geri cekme: cenx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
egoyagmur Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 ##linc oyu: queenofspades Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Bittus said: hatta bu da Cassiline'in attığı mesaj: Selam. Senin oyundaki rolün Townie. Gündüz oy vermek dışında herhangi bir özel gücün yok. İyi oyunlar. bu arada neden kimse buna takılmadı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 KahnX said: sırf birisi ölsün diye yapıyorum yoksa böyle gitmez yani kalabalık sdfg nası olsa gece geçtikçe bi Holmes (^.^) milleti birer birer bulur ps: doktor beni sev, her gece sev. bu geceden itibaren linç oylarımı sadece kanıtlarla vericem. nokta. dedektif misin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Krusty said: Bittus said: hatta bu da Cassiline'in attığı mesaj: Selam. Senin oyundaki rolün Townie. Gündüz oy vermek dışında herhangi bir özel gücün yok. İyi oyunlar. bu arada neden kimse buna takılmadı ? takılınacak ne var ki bunda ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 şşt ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 bittus öm göndererek ciddi taktik kastı.. olmadı bence KahnX dedektif gibi duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Krusty, takıldığın bir yer varsa sorabilirsin. istediğin sorudan da başlayabilirsin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 yem atıyorum be abi bak babacum takıldı oltaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 BabacumMostors said: bittus öm göndererek ciddi taktik kastı.. olmadı bence KahnX dedektif gibi duruyor olmadı derken ne demek istiyorsun? fake mi attım diyorsun yani? açık konuş kardeşş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 yalnız şuan çok kötü bişi olmuş olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 ne gibi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 e tabii ki de.. ben hiç mafya oldupumu yazıyor mutyum karşı factionun ajanı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 ups.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 OY GERİ ÇEKME: egoyagmur LİNÇ OYU: BabacumMostors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 oltaya geldi diyorsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar