escape Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 biri bana hemen burda neler oldugunu açıklasın lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 shadowfury sen oyunun baslarindan beri supheliydin bittusun om oltasina dusenlerden biride sendin cunku spyronun yaptigi supheliler listesinden canli kalan bir tek sen varsin digerleri ya anti-town(QoS), ya dedektif (babacum) yada deli dedektif (zaugna) cikti yani liste ozel rolleri bulmada su ana kadar yanilmadi hic eger mafya degilsen, baska bir ozel rolun varsa su an tam yazma zamanidir her sekilde gidicisin cunku ##Linc oyu: ShadowFury Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 pardon "spyronun yaptigi supheliler listesinden kimligi desifre olmayan bir tek sen varsin" yazacaktim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 inanilmaz rol yapiyo abi. hayranim ya, neyse bu son mesajimdi. adama hayran kaldim ahaha ne kadar guzel manipule ediyo ya. ama biliyo bunu buyuk bi riske girerek elde ediceni, poker oynamak gibi biseymis. super bi oyun oluyo ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 abi sen ne diyosun ya oyunun basinda senin yuzunden neredeyse dedektifi asiyorduk hala gizemli mesaj atma cabalarindasin eger manipulasyon yapti diye suclanacak biri varsa o da sensin senin yaptigin manipulasyonun amacini bile anlamadik, o derece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Olivies said: Shadowfury marimar dizisindeki senaryoyu uygulamak istedigini hissettim. Linc Oyu : Shadowfury Edit yasak Zeytinler, tekrarında gözünün yaşına bakmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 typo kanka sori Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Typo vs. önemli değil. Tekrar mesaj at tek harf bile değiştirecek olsan, hem post kasmış olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Leopar said: abi sen ne diyosun ya oyunun basinda senin yuzunden neredeyse dedektifi asiyorduk hala gizemli mesaj atma cabalarindasin eger manipulasyon yapti diye suclanacak biri varsa o da sensin senin yaptigin manipulasyonun amacini bile anlamadik, o derece köyün delisi misin.. kiminle konuşuyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Cassiline said: Typo vs. önemli değil. Tekrar mesaj at tek harf bile değiştirecek olsan, hem post kasmış olursun. adam hakla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 adam hıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 adım haklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 adam haklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 tunca said: shadowfury said: Bittus: Ölümü bize önemli bir ipucu veriyor: Mafya da recruit yeteneği yok. Eğer olsaydı büyük ihtimalle ilk turdan saflarına adam çekmeye çalışırlardı, dahası townie olduğu garanti olan birini öldürmek yerine onu kendi saflarına çekmeye çalışırlardı. nedense şu yorum bana çok şüpheli gözüktü. sanki kendisi mafyaymış da townie olsam böyle düşünürdüm diyerek yazmış gibi geldi. hislerime güvenerekten linç oyu: shadowfury yok, cidden oyundaki rolleri anlamaya çalışıyorum. çünkü ilk turda mafyanın tek kişi başlayıp recruit ile adam çekmesi ihtimali vardı ve bu durumda ilk turda mafya ıskalamamız çok büyük bir kayıp olurdu ama durum buysa "mafya 2 kişidir" "mafya 3 kişidir" gibi varsayımlarda bulunabiliriz. Krusty said: ShadowFury'den bende şüpheleniyorum ilk günden beri. Linç oyu:ShadowFury bu arada babacum açıklamasın tovninin kim olduğunu sadece yanlış tercih yaparsak açıklar. iki mafyadan tovnilerden gidiyor çünkü. cevap verebileceğim birşey yok burada. peki. açıklama konusunda aynı fikirdeyim zaten. Smoke said: sırf yavaşladığımızdan ve benim kafamda x kişisinin y kişisinden şüphelilik açısından çok fazla bir fark olmadığından Linç Oyu: Shadowfury linç serisi... peki. Olivies said: Shadowfury marimar dizisindeki senaryoyu uygulamak istedigini hissettim. Linc Oyu : Shadowfury wat? Leopar said: shadowfury sen oyunun baslarindan beri supheliydin bittusun om oltasina dusenlerden biride sendin cunku spyronun yaptigi supheliler listesinden canli kalan bir tek sen varsin digerleri ya anti-town(QoS), ya dedektif (babacum) yada deli dedektif (zaugna) cikti yani liste ozel rolleri bulmada su ana kadar yanilmadi hic eger mafya degilsen, baska bir ozel rolun varsa su an tam yazma zamanidir her sekilde gidicisin cunku ##Linc oyu: ShadowFury kusura bakmayın ama mafya da değilim, özel rolüm de yok. öm polemiğinin en başından beri de bittus a güveniyodum zaten. bi kere akıl var mantık var, mafya olsam dedektiflik iddiasıyla ortaya çıkan birinin asılmasını neden engellemeye çalışıyim(gerçi mafya olsam da çok güzel paravan olurdu bu, muhtemelen aynısını yapardım. dur başka bişi düşüniyim eheh) gerçi oyun başından beri şüpheli görülmemin tek sebebi önceki oyunda mafya olmam sanırım:) çünkü dediğim gibi önceki mesajları kurcaladım pek birşey çıkaramadım, yani tahminlerimin mafyayı rahatsız etmiş olması gibi birşey de pek söz konusu değil. 1-2 varsayımım var ama onu da öne sürecek pek kanıtım yok. cidden şu anda hiçbir dayanağım yok mesajlara bakarak. kendimi kurtarmak için 1-2 fasülye(veya şüpheli adayı) ortaya atasım var ama onların da büyük ihtimalle townie olduğunu düşünüyorum, townie öldürtürsem de benim ölmemden pek farkı olmuycak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 osso feci mafya isme bak vurun kellesini ##linç oyu: osso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 e hadi ama.. neyse.. ##linç oyu geri al: osso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 ilk gün ki heyacan yok galiba artık kimsede... bence inaktif olanlardan birini linç edelim en azından oyun dönsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Shadow'un bu paniği kesin mafya olduğunu gösteriyor kandaşlarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 çok sağlam yerden tüyo aldım krusty mafya kill him! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 QueenofSpades said: Krusty said: Linç oyu: egoyagmur bu kişide karar kıldım. ben de bu kişide karar kılacağım sanırım. Kim öldürmüş bu adamları vay namussuzlar diyerek sanırım aa ben bişi bilmiyorum ki kim öldürmüş acaba demeye getirmiş, ama şüpheli davranışlar bence bunlar =) ## linç: egoyagmur QoS un acemilinden ve "üye arkadaşının hedefini seçer" mantığından giderek krustye potansiyel şüpheli olarak yaklaşıyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Krusty said: tekrar atıyorum yanlışsa OY GERİ ÇEKME: egoyagmur LİNÇ OYU: BabacumMostors ayrıca burada görüleceği gibi spyronun ardından ilk hedef olan bana yöneliyor krusty QueenofSpades said: QueenofSpades said: babacum hep yanlış tespitler yapıyordu geçen oyunda, yaktı bütün takımı, takipçinim evet ildeniz =) ben oyumu ildenizden yana kullanıyorum. Oyun daha baslamadan ildenizden şüphelenmiştim. İçime mi doğmuş nedir =) ahahah oy geri çekme: egoyagmur linc oyu: babacummostors Yanlız sonraki hamlemi Krusty'den yana kullanacağım sanırım. burada da iki kere üst üste krusty nin hedefine saldırdığı için kendi aralrıdnaki konuşmada krusty "acemilik yapma benim her seçtiğime atlama, grup deilmiş gibi davramamız lazım" diye telkinde bulunmuştur (tahminimce) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 ve burada da timmyle pisade pizza çeviriyoruz http://www.poptower.com/images/db/10337/600/600/the-fairly-oddparents.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 benim oyum o yüzden krustye ##linç oyu: krusty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 babacum doğru diyor hll ##linç oyu: krusty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 en büyük dedektif bizim dedektif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar