regal Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Merhaba arkadaşlar, projemde web servis olaylarına girdim ancak bir hata var ki her zaman karşılaşıyorum. Elimde bir kitap var ondan step step giderek de yaptım ancak yine aynı hatayı aldım. Hata şöyle; http://i42.tinypic.com/5k4vmc.jpg Neyden kaynaklanıyo bileniniz varsa bana yardımcı olursa çok sevinrim walla arkadaşlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prosciutto Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 orda uyarı olarak çıkardığı response property'sini ve inner exception mesajını da koyarsan daha rahat yardımcı oluruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 referansdan veriyo hatayı. Webservice projede güncel mi? Webserviz doğru çalışıyomu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regal Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Oce4n said: referansdan veriyo hatayı. Webservice projede güncel mi? Webserviz doğru çalışıyomu? evet web servisim güncel, doğru çalışıyo deniyorum. am mobil telefondan bağlanmaya çalışınca bu hatayı veriyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regal Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Prosciutto said: orda uyarı olarak çıkardığı response property'sini ve inner exception mesajını da koyarsan daha rahat yardımcı oluruz. Check the response property ye tıklayınca http://msdn.microsoft.com/en-us/library/48ww3ee9(VS.90).aspx açılıyo. C# kodu localhost1.Service s = new localhost1.Service(); float sayi1 = float.Parse(tblatitude.Text); float sayi2 = float.Parse(tblongitude.Text); float sonuc = s.Topla(sayi1, sayi2); Map mapSection = new Map(sonuc); mapSection.Show(); Ben mobileden aldığım koordinat bilgilerini bu web servisle toplamak istiyorum. Aslında amacım farklı olacak ama şimdilik bunun çalıştığını görmek istiyorum ama sonuç alamadım. VPN bağlantısı yapmaya gerek var mı? çünkü mobilden çalıştığım için kablosuz çalışmam gerekecek ve internete de aynı bilgisayarla aynı network de girmiyorum. Gerçi girsemde fark etmiyo. Web servis de bilgisayarımda çalışıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regal Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Prosciutto said: orda uyarı olarak çıkardığı response property'sini ve inner exception mesajını da koyarsan daha rahat yardımcı oluruz. Check the response property ye tıklayınca şu açılıyo; link http://www.resimupload.com/ds784631553_untitled.html C# kodu localhost1.Service s = new localhost1.Service(); float sayi1 = float.Parse(tblatitude.Text); float sayi2 = float.Parse(tblongitude.Text); float sonuc = s.Topla(sayi1, sayi2); Map mapSection = new Map(sonuc); mapSection.Show(); Ben mobileden aldığım koordinat bilgilerini bu web servisle toplamak istiyorum. Aslında amacım farklı olacak ama şimdilik bunun çalıştığını görmek istiyorum ama sonuç alamadım. VPN bağlantısı yapmaya gerek var mı? çünkü mobilden çalıştığım için kablosuz çalışmam gerekecek ve internete de aynı bilgisayarla aynı network de girmiyorum. Gerçi girsemde fark etmiyo. Web servis de bilgisayarımda çalışıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regal Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Arkadaşlar kafayı yiycem bütün interneti indirdim bulamadım sorunu bana yardım eden yok mu ölmek üzereyim. Nedir bu web exception hatası. Unable to connect remote server diyo. Ltf yardım bekliyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 tez hocanın adı ne belki yardımcı olabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Cihaz bağlanamnıyo sanki, ayarlarından falan olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar