canola Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Japonyadaydım. biri kel 120 kilo, biri punk iki japonla bi festivalde kanka oldum. ortam güzeldi. sonra bunlar benim cüzdanı yürüttüler. hemen yolun karşısında japon polis vardı. gittim dedim böyle böyle. bak şu taraflara dedi bana 2 tane uzun 2001 verdi. bi tanesin yolda içtim. sonra bi apartman boşluğunda buldum cüzdanı, para kimlik herşey gitmiş cüzdanı dımdızlak atmışlar. dedim bari kimliği bırakaydınız dedim. sonra rüya tabirlerine baktım. rüyada japon görmek sadık biriyle beraber olacağım anlamına geliyomuş. cüzdanın başına gelen de benim başıma gelecekmiş. ne demek bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 japonun ne işi var la rüyanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 sex incoming Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 sadık biriyle beraber olurken 2 japon seni kaçırıp organlarını alacaklar sorada sokağa atıcaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 japon mu ne japonu japon ne arar la pazarda? rüya tabirleri dünyasıda külliyen yalan resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denizbaykal_avseq01 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 KILLIMIYDI SÖYLE KILLIMIYDI SANSÜR VARMIYDI KANKAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Urgunta Wolfer Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Eee iyimiş. Dün gece rüyamda beni de Cin in biri kovalıyordu. Öyle yaptık böyle yaptık atlattık Cinciği. Sonra Cincik durdu. You Son of A Bitch (Zenci aksanlı hemde) dedi. Ne oluyo lan diye uyandım :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 sadık biri seni kaçırıcak demekki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 canola said: sonra rüya tabirlerine baktım. rüyada japon görmek sadık biriyle beraber olacağım anlamına geliyomuş. Japonya'da aldatma orani bundan dolayi az arkadaslar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 ben de ruyamda presentation yapıyordum. ulan rüyada bile rahat yok bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Dötün açıkta kalmis.Diyen olmamis daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 bilinç altın çok karısık. kafanı boşalt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Kafana boşalt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Hayirlara ciksin kardesim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar