mulgearfeyk Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 kendi accountum bonzi oldugu ve acil bir durumda bulundugum için feyk aldım hemen bizim bahçede 3 tane yavru kedi ve annesi vardı bunları besledim filan bugun bi tanesi saglam durumda ama aptal ve baya korkak bi tanesinin bi gözü kör ama saglıklı ama korkak digeri de biraz hasta gibi ama çok oyuncu ve sevdirtiyo kendini zorla ben 3. kediyi eve aldım hasta oldugu için kıyamadım gözleri akıyo ve hapşuruyo arada gözleri bu durumda bunu veterinere götürmem gerekir mi şu anda yoksa evde kendim de bi şekilde bakabilir miyim? temizlemek istiyorum hayvanı ama ne şekilde temizlemem gerekir ? bu da sevimli bir resmi :D su an omuzuma çıktı oturuyo aptal =) (üstüme sıçıcak yada kusucak az sonra) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Geçmiş olsun patiye :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 ŞEy git veterinere küçük kedilerde yaygın bu göz durumu. Al göz damlası her gün damlat 1 haftaya geçer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Aahahha bildigin otcu kedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Gozleri icin bir seferlik asitborige batirilmis pamukla hafif hafif silebilirsin. Hem dezenfekte eder, hem de acar. Genelde yeni dogmus ve gozleri iltihapdan acilamamis kedilere uygulanir bu yontem. Pire tozu al hemen, kedi rahat rahat uyusun bir kac gece. Sonra enerjisi gelir kendine zaten. Kuru mama ve bol su ver. .. ve 1-2 hafta icinde asilarini yaptir hemen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 kediyi duman grubuna eleman oalrak alsınlar yeridir bir de çok çirkin lan.. büyüyüncede sısıka şekilsiz bir hayvan olur bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 göz için bi damla var hergun 3 5 kere damlatıyorsun 1 haftaya gecırıyor . bıde eger temellı aldıysan veterınere gotur baksınlar herseyıne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgearfeyk Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 göz için damlayı aldım sharky nin mesajını geç gördüm pire tozu almadım daha onu da yarın alırım simdi gözlerini önce çaya batırdıgım mendiller sildim (her gözünü ayrı mendille sildim tabi) ama damlayı damlattırmadı bi türlü en sonunda hafif bi aralık bulup soktum damlayı ama içine gitmedi yeterince bi arkadasım gelicek onunla denerim simdi iki kişi bol bol kuru mama yiyo hayvan yerken de arada öksürüp hapşuruyo su ve süt koydum dokunmadı suya sütten de bi parça içti balkonda ayakkabı kutusunda uyuyodu ben evden çıkıp tekrar geldigimde baya hareketli ve seviyo beni heh arkadaslarım geldi damlayı attım 2 kişi simdi yüzünü filan temizledi bırakıcaz azıcık uyusun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 oyy kiyamam. acilarin cocugu bakisi atmis bi de. aferin berk <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 sevaplar combo olmuş akmış resmen kutlarım valla büyük iyilik yapmışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 parazit hapı ve gerekli aşılarını yaptır parazit çıkarsa hayvanda çok ağlarsın sonra olanlar olduktan sonra =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Kedi I Shot the Sheriff diyecek gibi bakıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 http://forum.paticik.com/thumbnails/f08/b15/1e9/e93/374/c9c/fd9/fa8/a25/9f4/ac_450xNULL.jpg http://images.starpulse.com/Photos/pv/DJ%20Qualls-7.jpg benzemiyolarmi lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jade3 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 iç parazit ilacı ç0k önemli. dış parazitleri için pire t0zları dışında sırt damlaları var keneye karşı da k0rur. gözlerindeki hastalık basit bir enfeksiy0na benzemiy0r s0kak kedilerinde yaygın gözlenen feline viral tracheitis hastalığı sanırım çünkü hapşuruy0r ve burun akıntısı da var sanırım. bir vet.hek. gidip antibiy0tik tedavisine başlaman gerekir çünkü sadece gözlerini tamzilemekle geçmeyecek viral bir hastalıktır. şurup vererek gözlerine damla kullanarak 7günde iyileşir. geçmişler 0lsun minn0şa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar