barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 nası tripler onlar ya. kanal d de. memen olmasa çekilmezsin
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 herşeye gülüyo. liseli ergen ya. tüm esprilerin sonunu tekrar etmek vs..
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 ya simdi disko kralı baslıgını upladım bunun icin. ozlem tekinmis harbiden, ne olmus lan bu salaga. fena icmis galiba.
Cystein Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 abi ben yüz yüze tanıştım özlem tekinle... müzik okumuş olan bir kuzenimin ev arkadaşıymış üni döneminde. öyle ziyarete gelmişti kuzenimi... hani hiç böyle birisi değil. ama moda oldu galiba salak taklidi yapmak, ya da kafası çogzel. o ne lan "REKLAMDAN SONRA ŞARKI GİRCEEEZ" diye bağırmalar falan... okan hafiften ayar olmaya başladı
Diamor Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 http://webtv.kanald.com.tr/CanliYayin/
Frantic Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 meme var dendi diye 10dkdır reklam bekliyorum, kişisel rekorum.
Cystein Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 OLM O GİTARİSTLERDEN BİRİSİ AJDAR MI AHAHAHAHA
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 şimdi açtım, çok sevimli görünüyor. brutal çabaları biraz başarısız ama.
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Frantic said: meme var dendi diye 10dkdır reklam bekliyorum, kişisel rekorum. aynen, ve bisey de cikmadi.
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Frantic said: meme var dendi diye 10dkdır reklam bekliyorum, kişisel rekorum. aynen :D adam gibi meme falan da yokmuş yani hayal kırıklığı. Bari şarkısı bitse de saçmalasa biraz gülsem
radagast62 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 brutal kasmadan söylese daha iyi olacak
Diamor Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 yuhaha abazalar anırıyor özlem özlem diye
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 bunla idare edin o zaman http://www.youtube.com/watch?v=mkvsqGEcTqM
Cystein Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 carry on my wayward'a kafa sallayış *EVET BEN BU ŞARKIYI BİLİYORUM KAFA SALLIYIM*
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
Quadrophenia Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Hakkat ya bu nasil metalci asdf.
Öne çıkan mesajlar