Red Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 windows format falan işlerinden pek anlamıyorum.laptopu aldıgımda windows cd si vermediler.şimdi ben orjinal vistamı cd ye çekip formattan sonra tekrar yukleyebiliyor muyum ? yada keyimizi nerden görebiliyoruz.hani bir kenara yazıp sora herhangi bi yerden vista yukleyip kendi keyimizi girip orjinal windowsumuz olabiliyor mu?
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Everest programı ile keyini öğrenip yazarsın bi kenara, sonra temiz bi vista bulup kurup onu bu keyle aktive edersin. Ardından Acronis programı ile D:ye imaj alırsan bir dahaki format işin çok çok kolaylaşır.
Red Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 sagol :).işimi kolaylaşmasın acronisi boşver everesti hallediyim bi format zamanım geldi :) mb oynarken falan bir anda göçüyor.bide virüs soktuydum geçenlerde :)
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 virüs varsa kastırır tabii oyunlarda, kolay gelsin.
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 recovery programı yüklü değil mi? yüklüdür büyük ihtimal, o halde boş dvd alıp program ile yazdır. sonradan driverlarla falanda uğraşmazsın.
Red Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 ulan orjinal keyim var yuklicek vista bulamadım :)
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 red sen bana orjinal keyini ver, ben sana vista bulurum=)
Red Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 abi laptop alıyoruz cd vermiolar.geçen sene aldım laptopu.ama şimdi format atıcam.vista bulmadan atamıyorum hani birinde varsa cdde.benim içinde cd ye çekip kargoya verse.ben öderim :)
Quadrophenia Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Ben alirken de vermemislerdi ama bu sekilde cok daha kolay. Recovery programi yukludur zaten bilgisayarinda, acilirken del, F11 e felan bas recovery i sec. Cd key felan da sormuyor, 15dkda 0 yapiyor bilgisayari.
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 ya yalnız şöyle bir durum vardı bi aralar. içinde boot edebileceğin bi sürücü halinde yapıyolardı o driveı ve format attıktan sonra o sürücüden boot edebiliyodun. yani o sürücüyü windows ortamında göremiyodun. bi boot etmeyi dene o sürücüyü BIOStan. CDye ihtiyacın kalmayabilir.
Red Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 o zaman arşivi kurtarayım.sonra onu deniyim :)
Öne çıkan mesajlar