Red Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 windows format falan işlerinden pek anlamıyorum.laptopu aldıgımda windows cd si vermediler.şimdi ben orjinal vistamı cd ye çekip formattan sonra tekrar yukleyebiliyor muyum ? yada keyimizi nerden görebiliyoruz.hani bir kenara yazıp sora herhangi bi yerden vista yukleyip kendi keyimizi girip orjinal windowsumuz olabiliyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Everest programı ile keyini öğrenip yazarsın bi kenara, sonra temiz bi vista bulup kurup onu bu keyle aktive edersin. Ardından Acronis programı ile D:ye imaj alırsan bir dahaki format işin çok çok kolaylaşır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 sagol :).işimi kolaylaşmasın acronisi boşver everesti hallediyim bi format zamanım geldi :) mb oynarken falan bir anda göçüyor.bide virüs soktuydum geçenlerde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 virüs varsa kastırır tabii oyunlarda, kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 recovery programı yüklü değil mi? yüklüdür büyük ihtimal, o halde boş dvd alıp program ile yazdır. sonradan driverlarla falanda uğraşmazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 ulan orjinal keyim var yuklicek vista bulamadım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 red sen bana orjinal keyini ver, ben sana vista bulurum=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 abi laptop alıyoruz cd vermiolar.geçen sene aldım laptopu.ama şimdi format atıcam.vista bulmadan atamıyorum hani birinde varsa cdde.benim içinde cd ye çekip kargoya verse.ben öderim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Ben alirken de vermemislerdi ama bu sekilde cok daha kolay. Recovery programi yukludur zaten bilgisayarinda, acilirken del, F11 e felan bas recovery i sec. Cd key felan da sormuyor, 15dkda 0 yapiyor bilgisayari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 ya yalnız şöyle bir durum vardı bi aralar. içinde boot edebileceğin bi sürücü halinde yapıyolardı o driveı ve format attıktan sonra o sürücüden boot edebiliyodun. yani o sürücüyü windows ortamında göremiyodun. bi boot etmeyi dene o sürücüyü BIOStan. CDye ihtiyacın kalmayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 o zaman arşivi kurtarayım.sonra onu deniyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar