Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL : Ankaragücü vs Fenerbahçe 09.05.2010 / 20:00

Tatar Ramazan

Öne çıkan mesajlar

3. lük için mücadele eden takımlar nası hevesle bekliyo son haftayı elin takımı ile heveslerini gideriyorlar

nerden nereye linke bi bakın 25. hafta puan durumu bide şimdi bakın
ağlamayın pls

kendi beceriksiz futbolcu ve yöneticilerini bıraktılar yok şikeymiş yok hakemmiş bıdbıd konuşup duruyolar forumda ne çok trabzonlu ankaragüçlü ve bursasporlu varmış adamı renkten renge sokuyo Fenerbahçe en azından bizim rengimiz belli.
Sosyal ağlarda paylaş

Evr said:

kendi beceriksiz futbolcu ve yöneticilerini bıraktılar yok şikeymiş yok hakemmiş bıdbıd konuşup duruyolar forumda ne çok trabzonlu ankaragüçlü ve bursasporlu varmış adamı renkten renge sokuyo Fenerbahçe en azından bizim rengimiz belli.

buda yeni moda oldu böylemi avutuyorsunuz siz
kendinizi bunca zaman hiçmi dalga geçilmedi neyse avutun avutun
ercan saatçi abinizin yolundan gidin yüzel yazılar yazıyor sizin için
Sosyal ağlarda paylaş

Evr said:

3. lük için mücadele eden takımlar nası hevesle bekliyo son haftayı elin takımı ile heveslerini gideriyorlar

nerden nereye linke bi bakın 25. hafta puan durumu bide şimdi bakın
ağlamayın pls

Neyiniz belli sizin arkadaşım, neyiniz net?

Şampiyonluk yarışından koptu kopacak denilen zamanlarda başkanınız afedersiniz ipini koparmış danalar gibi sağa sola saldırıyordu. Hakemlere söylemediği söz kalmadı. Ne oldu şimdi hakemlere, unuttu mu, nedir?

3.lük için yarışan takımın teknik heyetinde beceriksizlik arayacağına kendi takımının ucube alman teknik direktörüne bakacaksın önce. 1-0'a getirdiği maçları 3-1 kaybettiği zamanlara göz atacaksın. Alex olmasa
ne bok yiyecekmiş hiç sordunuz mu kendisine? Biz Baros olmadan iyi kötü birşeyler yaptık, daha iyi yerlerde olabilirdik, haftalarca eksik yaptık bazı şeyleri. Siz ne yapardınız Alex olmasa?

Hepiniz takmışsınız at gözlüklerinizi, ona buna bok atıyorsunuz. Biraz dik durun ya, biraz utanın yorum yaparken. Yönetiminize kadar neyin ne olduğunu biliyor herkes. Üstünü kapatmaya çalışacağınıza yorum yapıyorsunuz hala.

Bak tarih at, ss al birşey yap. Benim takımım seneye senin takımına 10 puan takmadan şampiyon olursa, bak şampiyon olmazsa demiyorum, 10 puan fark açmazsa diyorum, o zaman konuş ne konuşacaksan. İstersen dalga geç bu mesajımla.

Elalemin kötü gidişatı hürmetine iyi gidiyor gibi gözüktünüz, foyanız dökülür seneye.

sondan bi önceki paragrafta nihat doğan olmuşum vış
Sosyal ağlarda paylaş

Erman yardırmış:
said:
Kerizler ve aptallar uyur

Bir adam çıkıyor Ayhan Atalay diye. İnanılmaz şeyler konuşuyor. “Akım” diyor, “okum” diyor. Televizyonlara çıkıyor başka konuşuyor, Özel hayatındaki şahıslara başka konuşuyor. Ve bu adam maalesef Ankaragücü’nde yöneticiymiş. Ama daha 1. dakikadan itibaren bu adamın konuşmalarından rahatsız olmadım. Bu, çok eski bir sistemdir. Kerizleri ve aptalları bu sistemde uyuturlar. Dikkatliler uyumaz...

said:
Zapo atıldı, lig bitti!

Hakem dediler. Kuddusi Müftüoğlu bence bu yılın flaş ismi. Bu yılın bence en iyi hakemi Kuddusi. Bu yılın hakem ayıbı, hakem kırılma noktası, daha doğrusu ligin kırılma noktası, Zapotocny’nin sarı karttan kırmızı kart gördüğü an. Bütün lig orada başladı, orada bitti. Çok zeki ve akıllı (!) bir hakem sayesinde.

Kısaca Hıncal gibi düşünmüş.
Ankaragücü bütün hafta bağırıp çağırıp yatış için ortam hazırladı demiş Erman.
Sosyal ağlarda paylaş

sene başında bütün galatasaraylılar gol rekoru diyordu.
sene sonunda seneye 10 puan fark diyor.

aziz yıldırım 20 küsürüncü haftada hakemler kötü, yalnız bize de kötü değiller geçen hafta da gs aleyhine şunu yaptılar diyordu.
hala diyor.

fenerbahçe taraftarı daum kötü diyordu.
hala diyor.

fenerbahçe taraftarı alex kral diyordu.
hala diyor.

galatasaray taraftarı jo'yu yere göğe sığdıramıyordu, şimdi önüne gelse tekme tokat girip saçını çekecek.

hep diyorum. bütün takımlar çok kötü, fenerbahçe en az kötü olduğu için şampiyon oluyor.

ama ben şu an gs'nin, bjk'nin olduğu kadar kötü durumda olsam utanırdım birşey demeye.
Sosyal ağlarda paylaş

Samiyende yenecez dediniz olmadı, beşiktaş yener dediniz olmadı , sonra kasımpaşa , eskişehir ankaragücü dediniz gene olmadı , Fenerbahçe bazı şeyleri iyi yapıyorki 9 maçtır gol yemiyor ve lider , bırakın artık kendi işinize bakın 3. lük 4. lük mücadelesi var işte kendi takımınızla ilgilenin biraz , olmuyor işte boş yere ortamı geriyorsunuz , komik duruma düşüyorsunuz..

Sosyal ağlarda paylaş

öyle malesef, Fenerbahçe birşeyleri çok iyi yapıyor ki şuan büyük ölçüde şampiyonluğu garantiledi.

Masa başında çalışıyorlar, evet başarılılar
Kötü oynuyorlar ama kazanıyorlar, evet bu yüzden başarılılar
Arada sırada çok çok iyi oynuyorlar, evet başarılılar

Hakem hakem diye aziz yıldırım sezon ortasında ligi trolledi, toplantılar yaptı. Medyanın kendi olmayan kesimini yanına çekti son 10 haftada bak bakalım Fener'in aleyhine kaç karar çıktı. Bu başarıdır, böyle bir ligde yapılması gerekendir. Çünkü federasyonda, hakem komiteleri de beş para etmez, sağın solun etkisinde kalan insanlardır. Aziz Yıldırım ve yöneticileri bunu yapıyorsa, BJK ve GS'de yapacak. Yapamıyorsan, gücün yetmiyorsa çıkıp ağlamayacaksın, başarının önünde saygı duruşuna geçeceksin.

Kimse çıkıp rerörerö etmesin, bizim ligimiz böyle bir lig şampiyonluklar böyle kazanılıyor. Arada düzgün şampiyonluklar diyelim, çıkıyor. Mesela geçen sene Beşiktaş'ın şampiyonluğunda hakemlik birşey yoktu. Nitekim lig o kadar kötüydü ki hakem yanlış kararlar verse bile etkilemiyordu sdfdsfsd

böyle işte, aziz yıldırım bir şeyi çok iyi yaptı. Önce şampiyonluğu masa başında aldı. Sonra oyuncularını iyi gaza getirdi. Kötü de oynasalar bir şekilde maçlarını kazandılar. Şimdi doğruya doğru çok iyi savunma yapıyor Fenerbahçe, bunun etkisi tartışılmaz.

Ben seviniyorum aslında Fener şampiyonluğuna, bu GS ve BJK'nin başındaki çapulcuların kredileri tükeniyor. Gerçi ölmeden bırakmaz ikisi de artık ...
Sosyal ağlarda paylaş

blazkowicz said:

Erman yardırmış:
said:
Kerizler ve aptallar uyur

Bir adam çıkıyor Ayhan Atalay diye. İnanılmaz şeyler konuşuyor. “Akım” diyor, “okum” diyor. Televizyonlara çıkıyor başka konuşuyor, Özel hayatındaki şahıslara başka konuşuyor. Ve bu adam maalesef Ankaragücü’nde yöneticiymiş. Ama daha 1. dakikadan itibaren bu adamın konuşmalarından rahatsız olmadım. Bu, çok eski bir sistemdir. Kerizleri ve aptalları bu sistemde uyuturlar. Dikkatliler uyumaz...

said:
Zapo atıldı, lig bitti!

Hakem dediler. Kuddusi Müftüoğlu bence bu yılın flaş ismi. Bu yılın bence en iyi hakemi Kuddusi. Bu yılın hakem ayıbı, hakem kırılma noktası, daha doğrusu ligin kırılma noktası, Zapotocny’nin sarı karttan kırmızı kart gördüğü an. Bütün lig orada başladı, orada bitti. Çok zeki ve akıllı (!) bir hakem sayesinde.

Kısaca Hıncal gibi düşünmüş.
Ankaragücü bütün hafta bağırıp çağırıp yatış için ortam hazırladı demiş Erman.

Hangi erman bu? Ankaragucunun fedaisi ve eski Ankaragucu fanatigi erman mi?

Fener ne zaman Ankaragucunu yense erman aglar ki zaten? Eskiden kulup baskanini maci satmakla suclardi, artik Fenere direkt saydiriyor... ciddiye almiyoruz.

Seagle'ye gelince,

Hazmedecegiz galibiyetlerimizi ve sampiyonlugumuzu. Bjk ve Gs den daha iyi oynadik ki burdayiz, bunu inkar etmenizin de bir anlami yok herkesi yendik neticede, dogruya dogru.

Seneye siz de feneri yenersiniz sampiyon olursunuz, futbol bu, her zaman kazanamazsiniz, rahat olun biraz, bu yil fenerin sirasi geldi iste, bundan once bjk ve gsnindi.
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

öyle malesef, Fenerbahçe birşeyleri çok iyi yapıyor ki şuan büyük ölçüde şampiyonluğu garantiledi.

Masa başında çalışıyorlar, evet başarılılar
Kötü oynuyorlar ama kazanıyorlar, evet bu yüzden başarılılar
Arada sırada çok çok iyi oynuyorlar, evet başarılılar

Hakem hakem diye aziz yıldırım sezon ortasında ligi trolledi, toplantılar yaptı. Medyanın kendi olmayan kesimini yanına çekti son 10 haftada bak bakalım Fener'in aleyhine kaç karar çıktı. Bu başarıdır, böyle bir ligde yapılması gerekendir. Çünkü federasyonda, hakem komiteleri de beş para etmez, sağın solun etkisinde kalan insanlardır. Aziz Yıldırım ve yöneticileri bunu yapıyorsa, BJK ve GS'de yapacak. Yapamıyorsan, gücün yetmiyorsa çıkıp ağlamayacaksın, başarının önünde saygı duruşuna geçeceksin.

Kimse çıkıp rerörerö etmesin, bizim ligimiz böyle bir lig şampiyonluklar böyle kazanılıyor. Arada düzgün şampiyonluklar diyelim, çıkıyor. Mesela geçen sene Beşiktaş'ın şampiyonluğunda hakemlik birşey yoktu. Nitekim lig o kadar kötüydü ki hakem yanlış kararlar verse bile etkilemiyordu sdfdsfsd

böyle işte, aziz yıldırım bir şeyi çok iyi yaptı. Önce şampiyonluğu masa başında aldı. Sonra oyuncularını iyi gaza getirdi. Kötü de oynasalar bir şekilde maçlarını kazandılar. Şimdi doğruya doğru çok iyi savunma yapıyor Fenerbahçe, bunun etkisi tartışılmaz.

Ben seviniyorum aslında Fener şampiyonluğuna, bu GS ve BJK'nin başındaki çapulcuların kredileri tükeniyor. Gerçi ölmeden bırakmaz ikisi de artık ...

hersey iyi hos da, lige ilk 8 hafta puan kaybetmeden girip, subatta cok kotu bir donem gecirdik bir tek... daha sonra da toparladik. Hala masabasi oyunlari rerero... aziz hakemleri soyle etkilemis boyle etkilemis, bitek aziz mi hakemler hakkinda konusuyor turkiyedeki baskanlar arasinda ALLAH askina. Kaldi ki subatta hakemler hakkinda aglarken GS ve BJK baskanlari da katildi, kulupler birliginden bile destek geldi diye hatirliyorum?

ARkadasim bjk ve gs sampiyon olunca hersey iyi hos, ama fener olunca anca sike? Birakin allah askina... butun rakiperimizi yendik bu yil ligde, bursasporu yenemedik, onlar da zaten hakettikleri yerde, hala sampiyonluk mucadelesi vermekte.

Biraz sakin, her zaman kazanamazsiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

@fiz

GS li olarak zaten yere goge sigdirilamayan bir takim yok suan, ama bu 28 yildir kupa alamayan takima istedigimi ZAA cekmemi engellemez. Bunu soylemeye de niye utanalim?

Yani 'biz size 10 puan koyduk kesin sesinizi' demekten baska bisey demiyor fb taraftari, ortak agzi bu.

Yoksa fb hicbir zaman COK basarili olamadi, her turlu imkani varken.
Sosyal ağlarda paylaş

ben şike demiyorum. Hakemlerin etki altına alınması farklı bir olay şike farklı bir olay

Hakemleri etki altına alırsın, elini korkak alıştırır diyeyim. Bunu çok iyi yapıyor şimdi Aziz Yıldırım kabul edelim, masa başı başarıdır bu yani,

ama bunu aziz yıldırım yapıyor, diğerleri beceremiyor. Yapmaya kasınca daha beter duruma, aptal durumuna düşüyorlar. Bu arada ligin ortasında Aziz Yıldırım ağlarken Adnan Polat ve Yıldırım Demirören takımlarının durumları Fener'den daha iyi diye katılmamıştı o protestolara, göstermelik katılmışlardı vs. diyelim. Amaçları kalmayınca ağlamaya başladılar kirlenmiş lig vs. diye.

Evet kirlenmiş lig, kirlenmiş ligi kurallarına göre en iyi oynayan takımda Fenerbahçe. Bunu kabul etmek gerek. Fenerbahçe sadece bu yüzden bile şampiyonluğu hak ediyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...