Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 nasil basladi maca fb? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Alex kaçırdı o kadar galiba. gol oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 lan masadan kalktim gol oldu, puh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 OH YES ZEVK ALDIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 gooooooooooooooooollllllllll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 22 dkdir en iyi oynayan adam mehmet topuzdu zaten helal olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Ankaragücü artistik patinaj şubesi ile çıkmış sahaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Bu arada kalan 9kisi manyak bence yağmur yağıyor baksana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 ankaragücünün golü sayılmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Volkanda becerilsiz ha!! O top öylemi karşılanır. Ümit ozatta tribüne !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 off? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 AHAHAHAHAHAHA FAIL. gol ofsayttı, hoparlörlerden gol efekti verilmeye devam etti ahah Ümit Özat kankam da tribüne uçuyor. NASI KIZIŞTILAR SDFSDF Gol de bariz ofsayt bu arada ne var bu kadar itiraz edecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Alcadras said: ankaragücünün golü sayılmadıGol değil, kaleden gelen topa ofsayt verildi. Sanki yanlış kararmış gibi lanse etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Yalnız Umit'e yazıklar olsun.Bu adam goz yasları ıcınde ugurlanmıstı birde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 SELÇUĞUN 25. dk ve daha sonrasında ortasahanın az gerisinden yaptığı aptal futbolcunun bile yapmıyacağı pas hatalarını gördünüz mü? Ankaragücü takım olsa bu 3 hatadan 1i kesin gol olurdu. At gözlükler iyi izleyin. 2. ligden orta saha getirsen bundan iyidir. İsim istiyorsunuz ya 1. ligdeki yedek as her alternatif daha iyidir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Simofle said: Yalnız Umit'e yazıklar olsun.Bu adam goz yasları ıcınde ugurlanmıstı birde... aynen katılıyorum ayıp lan abartma bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Ya özere ne demeli. Macın basından itibaren hep hatalı oynuyor golüde kaçırdı. Bide en çok kosan adam Özer diyorlar. Boş is. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 "Tatar Ramazan" said: Simofle said: Yalnız Umit'e yazıklar olsun.Bu adam goz yasları ıcınde ugurlanmıstı birde... aynen katılıyorum ayıp lan abartma bari Rol yapıyor pro ayakları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Lugano' nun kart siniri neyin varmiydi ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Selçuk o pas hatalarını her maç en az 2-3 tane yapıyor. Amatör ortasahalara öğretiyorlar sen pas hatası yapmıyacaksın çünkü o gol olur! Karşındaki beceriksiz değilse. Her maçmı yapılır arkadaş bir kez yanılt be! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Selçuğu sana versek öldüreceksin bence sen. Nasıl bir rage ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Guizanın ıkıncı yarıda derhal alınması lazım.Umıt Ozata takılı kaldım ben.Her adamı kaptan yapmamayı ogrenmelı artık bu takım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Holy said: Selçuğu sana versek öldüreceksin bence sen. Nasıl bir rage ahah Ya sen bırak ya ben bu takımı! :X :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Odundan adam olur Selçuk'dan olmaz. 3 senedir bezdim bu heriften, 1 maçta 1 gol atıp bütün sezon takımda kalan tek adam budur herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Selçuk kaptan olsun bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar