goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 mokoko fail(td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Arkasokak said: ona bakarsak trabzsonsporun şampiyon olduğu yıllarda tsl karadeniz ekibi kaynıyordu. tıpkı şimdilerin anadolu kulüpleri diyarbakırspor vs. nasıl bazı takımlara yatıyorlarsa o dönemde de trabzonsporun yatanı çoktu. Fenerbahçe'ye vs. gelince canavar kesiliyorlardı tabi :) Şuraya takıldım bak... Trabzon'un şampiyon olduğu yıllarda, en sonuncusu 1983-1984 olmak üzere, kaç maçını izledin çok merak ettim...Anlat da,biz de aydınlanalım kim kime yatmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 ABİ FENERBAHÇE ŞU TÜM ENGELLERE, TÜM YILDIRMALARA RAĞMEN ŞAMPİYON OLDU YA, HELAL OLSUN, DÜŞMAN ÇATLATIN AFERİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Sotto said: Arkasokak said: ona bakarsak trabzsonsporun şampiyon olduğu yıllarda tsl karadeniz ekibi kaynıyordu. tıpkı şimdilerin anadolu kulüpleri diyarbakırspor vs. nasıl bazı takımlara yatıyorlarsa o dönemde de trabzonsporun yatanı çoktu. Fenerbahçe'ye vs. gelince canavar kesiliyorlardı tabi :) Şuraya takıldım bak... Trabzon'un şampiyon olduğu yıllarda, en sonuncusu 1983-1984 olmak üzere, kaç maçını izledin çok merak ettim...Anlat da,biz de aydınlanalım kim kime yatmış... her gün evde kasetlerini izliyormuş. siyah beyaz böle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Rüyalarına giriyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 evet 6 sene boyunca bize yattı karadeniz ekipleri. siz de yetemeyip yenemediniz hiçbirini biz olduk şampiyon. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 SeaGle said: Neyiniz belli sizin arkadaşım, neyiniz net? Şampiyonluk yarışından koptu kopacak denilen zamanlarda başkanınız afedersiniz ipini koparmış danalar gibi sağa sola saldırıyordu. Hakemlere söylemediği söz kalmadı. Ne oldu şimdi hakemlere, unuttu mu, nedir? 3.lük için yarışan takımın teknik heyetinde beceriksizlik arayacağına kendi takımının ucube alman teknik direktörüne bakacaksın önce. 1-0'a getirdiği maçları 3-1 kaybettiği zamanlara göz atacaksın. Alex olmasa ne bok yiyecekmiş hiç sordunuz mu kendisine? Biz Baros olmadan iyi kötü birşeyler yaptık, daha iyi yerlerde olabilirdik, haftalarca eksik yaptık bazı şeyleri. Siz ne yapardınız Alex olmasa? Hepiniz takmışsınız at gözlüklerinizi, ona buna bok atıyorsunuz. Biraz dik durun ya, biraz utanın yorum yaparken. Yönetiminize kadar neyin ne olduğunu biliyor herkes. Üstünü kapatmaya çalışacağınıza yorum yapıyorsunuz hala. Bak tarih at, ss al birşey yap. Benim takımım seneye senin takımına 10 puan takmadan şampiyon olursa, bak şampiyon olmazsa demiyorum, 10 puan fark açmazsa diyorum, o zaman konuş ne konuşacaksan. İstersen dalga geç bu mesajımla. Elalemin kötü gidişatı hürmetine iyi gidiyor gibi gözüktünüz, foyanız dökülür seneye. sondan bi önceki paragrafta nihat doğan olmuşum vış hayatımda gördüğüm en başarısız yazı. baştan aşağı fail. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Deacon said: SeaGle said: Neyiniz belli sizin arkadaşım, neyiniz net? Şampiyonluk yarışından koptu kopacak denilen zamanlarda başkanınız afedersiniz ipini koparmış danalar gibi sağa sola saldırıyordu. Hakemlere söylemediği söz kalmadı. Ne oldu şimdi hakemlere, unuttu mu, nedir? 3.lük için yarışan takımın teknik heyetinde beceriksizlik arayacağına kendi takımının ucube alman teknik direktörüne bakacaksın önce. 1-0'a getirdiği maçları 3-1 kaybettiği zamanlara göz atacaksın. Alex olmasa ne bok yiyecekmiş hiç sordunuz mu kendisine? Biz Baros olmadan iyi kötü birşeyler yaptık, daha iyi yerlerde olabilirdik, haftalarca eksik yaptık bazı şeyleri. Siz ne yapardınız Alex olmasa? Hepiniz takmışsınız at gözlüklerinizi, ona buna bok atıyorsunuz. Biraz dik durun ya, biraz utanın yorum yaparken. Yönetiminize kadar neyin ne olduğunu biliyor herkes. Üstünü kapatmaya çalışacağınıza yorum yapıyorsunuz hala. Bak tarih at, ss al birşey yap. Benim takımım seneye senin takımına 10 puan takmadan şampiyon olursa, bak şampiyon olmazsa demiyorum, 10 puan fark açmazsa diyorum, o zaman konuş ne konuşacaksan. İstersen dalga geç bu mesajımla. Elalemin kötü gidişatı hürmetine iyi gidiyor gibi gözüktünüz, foyanız dökülür seneye. sondan bi önceki paragrafta nihat doğan olmuşum vış hayatımda gördüğüm en başarısız yazı. baştan aşağı fail. neye göre kime göre. lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 goldbären said: ABİ FENERBAHÇE ŞU TÜM ENGELLERE, TÜM YILDIRMALARA RAĞMEN ŞAMPİYON OLDU YA, HELAL OLSUN, DÜŞMAN ÇATLATIN AFERİN daha olmadik abi sakin. haftaya patlarsak bu laf girer gozumuze sonra sdfgg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Daecon haklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Khelben said: Sotto said: Arkasokak said: ona bakarsak trabzsonsporun şampiyon olduğu yıllarda tsl karadeniz ekibi kaynıyordu. tıpkı şimdilerin anadolu kulüpleri diyarbakırspor vs. nasıl bazı takımlara yatıyorlarsa o dönemde de trabzonsporun yatanı çoktu. Fenerbahçe'ye vs. gelince canavar kesiliyorlardı tabi :) Şuraya takıldım bak... Trabzon'un şampiyon olduğu yıllarda, en sonuncusu 1983-1984 olmak üzere, kaç maçını izledin çok merak ettim...Anlat da,biz de aydınlanalım kim kime yatmış... her gün evde kasetlerini izliyormuş. siyah beyaz böle. ilk yatma muhabbeti yanlıs biraz bence,TS ye en buyuk bela cıkaran takım samsunspor du o yıllarda(talihsiz kazayı yapana kadar) ve cok net derbi tadında gecerdi macları, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Deacon said: SeaGle said: Neyiniz belli sizin arkadaşım, neyiniz net? Şampiyonluk yarışından koptu kopacak denilen zamanlarda başkanınız afedersiniz ipini koparmış danalar gibi sağa sola saldırıyordu. Hakemlere söylemediği söz kalmadı. Ne oldu şimdi hakemlere, unuttu mu, nedir? 3.lük için yarışan takımın teknik heyetinde beceriksizlik arayacağına kendi takımının ucube alman teknik direktörüne bakacaksın önce. 1-0'a getirdiği maçları 3-1 kaybettiği zamanlara göz atacaksın. Alex olmasa ne bok yiyecekmiş hiç sordunuz mu kendisine? Biz Baros olmadan iyi kötü birşeyler yaptık, daha iyi yerlerde olabilirdik, haftalarca eksik yaptık bazı şeyleri. Siz ne yapardınız Alex olmasa? Hepiniz takmışsınız at gözlüklerinizi, ona buna bok atıyorsunuz. Biraz dik durun ya, biraz utanın yorum yaparken. Yönetiminize kadar neyin ne olduğunu biliyor herkes. Üstünü kapatmaya çalışacağınıza yorum yapıyorsunuz hala. Bak tarih at, ss al birşey yap. Benim takımım seneye senin takımına 10 puan takmadan şampiyon olursa, bak şampiyon olmazsa demiyorum, 10 puan fark açmazsa diyorum, o zaman konuş ne konuşacaksan. İstersen dalga geç bu mesajımla. Elalemin kötü gidişatı hürmetine iyi gidiyor gibi gözüktünüz, foyanız dökülür seneye. sondan bi önceki paragrafta nihat doğan olmuşum vış hayatımda gördüğüm en başarısız yazı. baştan aşağı fail. Faillemeye çalışırken fail olmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 gereksiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar