Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Besiktasa sok haber!


_Tora_

Öne çıkan mesajlar

ehe bu bize çok oluyor bi ara alpaya vermişlerdi hazırlık maçında aldığı kart sebebiyle felan, onun duşunda çoook eskiden gökhan a vermişlerdi kadir in jübile maçında aldığı kart sebebiyle, bana aşırı saçma geliyor bu tip kurallar.Madem 3 maç ceza hazırlık maçında veriliyor ozaman diğer hazırlık maçlarında cezasını çekmiş olsun ne biçim mantıktır bu ya.[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''

[Bu mesaj Darksun tarafından 05 Ağustos 2004 23:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

eh biraz da zeka olacak hazırlık maçlarını ayarlayanda.

yıllardır hep aynı şeyler oluyor ama inadına bildiğimiz yolda ilerliyoruz.

gittiğinin ülkenin takımıyla oynuyorsun ve hakem de ordan oluyor. aptal aptal kararlra verince zaten manyak olan futbolcuların da tepesi atıyor. ali erenin yedeği dirsekler tekmelerden sonra dayanamayıp çaktığında da ceza almıştı. tümer de dayanamadı gitti kart gördü. gerçi 3 maçlık birşey de değildi ama neyse. fatih tekke de 5 maç ceza almıştı şaplatınca heh

şimdi bu 3 maç lig maçı mı avrupa maçı mı?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hazirlik maclarinda yaptiklari hareketlerden dolayi resmi maclarda ceza vermezsen diger hazirlik maclarinda tumer,fatih gibi dayilar akillanmaz daha beterlerini yaparlar.

ama onemli olan kluplerin akillanmasi tabii. bjk de bunu goremedim samsun macindan ders almamis gibiler, o zamanda futbolculara ceza vermediler korudular simdide tumere ceza vermediler. bjk nin sampionlugu kaybetmesinin sebebi mac degil mactan sonraki yonetimin tavridir.

bu sene fenerbahcenin futbolcularinda da bole bi sinirlenmeler dayilanmalar felan gordum hazirlik maclarinda. ligte de bole olursa bjk gibi olur.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...