Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Besiktasa sok haber!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
En azından ben yıkıldım tumere 3 resmi mactan men cezası geldi federasyondan :([signature][hline]
blackchaos, 04 Mayıs 2004 14:16 tarihinde demiş ki:
Kaka manchestera bu sene geldi Hasselbaink de bu sene geldi.
Mesaj tarihi:
ehe bu bize çok oluyor bi ara alpaya vermişlerdi hazırlık maçında aldığı kart sebebiyle felan, onun duşunda çoook eskiden gökhan a vermişlerdi kadir in jübile maçında aldığı kart sebebiyle, bana aşırı saçma geliyor bu tip kurallar.Madem 3 maç ceza hazırlık maçında veriliyor ozaman diğer hazırlık maçlarında cezasını çekmiş olsun ne biçim mantıktır bu ya.[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''

[Bu mesaj Darksun tarafından 05 Ağustos 2004 23:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
eh biraz da zeka olacak hazırlık maçlarını ayarlayanda.

yıllardır hep aynı şeyler oluyor ama inadına bildiğimiz yolda ilerliyoruz.

gittiğinin ülkenin takımıyla oynuyorsun ve hakem de ordan oluyor. aptal aptal kararlra verince zaten manyak olan futbolcuların da tepesi atıyor. ali erenin yedeği dirsekler tekmelerden sonra dayanamayıp çaktığında da ceza almıştı. tümer de dayanamadı gitti kart gördü. gerçi 3 maçlık birşey de değildi ama neyse. fatih tekke de 5 maç ceza almıştı şaplatınca heh

şimdi bu 3 maç lig maçı mı avrupa maçı mı?
Mesaj tarihi:
radyoda duydum yoldayken...uzuldum[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"

"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

Mesaj tarihi:
hazirlik maclarinda yaptiklari hareketlerden dolayi resmi maclarda ceza vermezsen diger hazirlik maclarinda tumer,fatih gibi dayilar akillanmaz daha beterlerini yaparlar.

ama onemli olan kluplerin akillanmasi tabii. bjk de bunu goremedim samsun macindan ders almamis gibiler, o zamanda futbolculara ceza vermediler korudular simdide tumere ceza vermediler. bjk nin sampionlugu kaybetmesinin sebebi mac degil mactan sonraki yonetimin tavridir.

bu sene fenerbahcenin futbolcularinda da bole bi sinirlenmeler dayilanmalar felan gordum hazirlik maclarinda. ligte de bole olursa bjk gibi olur.
Mesaj tarihi:
abi tümer çok da abartı bişi yapmadı bence. nasıl görmezsin gözün görmüyor mu anlamında parmağıyla hakemin gözünü gösterdi. eh biraz yakından gösterdi ama bi dayılanma değildi yani :)
Mesaj tarihi:
maçı seyretmedim ama hakem şöyle kareteciler gibi eliyle gözlerini korusa süper olurmuş her halde... :)

Ayrıca bence, tümer olmaması beşiktaş için dezavantaj değil avantajdır.[signature][hline]rtc
Mesaj tarihi:
yok ona birşey demiyorum bence de ceza verilmeli. ciddiyetsiz adama koyiim. çıkarırsın paftan gerekirse adam oynatırsın kaybet nolcak daha mı önemli beşiktaştan
Mesaj tarihi:
hazırlık maçında gördüğü kırmızı karttan ligde oynıyamaması çok saçma bişey.[signature][hline]SlayerTR

SlayerTr Admin ...

Gün Gelir Sokaklarda Yatarsam Şaşma ama Gün Gelir Vezir Olur Çökerim Başına...
  • Yeni Oluştur...