siddharta Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 az önce uykuluyken muhteşem bir mallıkla telefona hafıza kartı takmaya çalışıyordum. çok zeki bir hareketle hafıza kartını telefonun slotuna degil altındaki miniminnacık ufak boşluga sokuverdim, çıkaramıyorum da artık. önerileriniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 uykuluyken aynı topicten 2 tanede mi açıosun nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 5800 di mi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
siddharta Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 mokoko said: uykuluyken aynı topicten 2 tanede mi açıosun nedir? cok pardon ya, spam mpam bişeyler demişti paticik ondan tekrar denedim. 5800 degil ya, 5130. el kadar telefon zaten of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 benim 5800a oldu aynısı. telefondan soğudum gittim başka telefon aldım desem.. kartı çıkartırken kırdım içinde kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 tığ bul bi yerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 tığ olmaz cımbızla alması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 telefon tamiri yapan bi yere götür,belki para isterler ama en azından saglam cünkü benim de aynı olay basıma gelmisti,adam 10 saniye de cıkardı kacan parcayı para da istemedi.ufacık bisi yüzünden telnden olma bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
siddharta Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Şu açıdan düşünün, bir şema çizdim. Tabi o boşluk normalde epey ufacık, igneyle falan deneyecegim artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 oha kasmış adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 abi şemayı çizene kadar biz sana hediye ederdik kartı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 texture atmış ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 cimbiz cozumdur bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
siddharta Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 derine girmiş biraz ya, cımbızla tutulamıyor. igneyle falan kıçına vura vura çıkaracagım galiba artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 tig da guzel bi tavsize ucu zipkin ucu gibi oldugundan girerken zorlanmaz cikarirken biraz kendine dogru cekip kaktirabilirsin. bide telefonu buzluga koy, 2 saat bekle, hafiza karti telefondan daha fazla daralacagindan hop diye dusecektir yerinden. bu ikinci dedigimi daha once denemedim ama denemeye deger. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 iğneyle ittirme, micro sd çok hassas, kırılıyor. ya git telefoncuya yaptır, ya da yeni kart al slota tak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
siddharta Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 esh, keşke mesajını okusaydım ugraşmadan önce. igneyi alıp nanik nanik saga sola ittirmeye başladım kartı, hareket eder de gibi oldu, ama yanlış bir hareketle kartı telefonun dehlizlerinden birine "gömdüm" resmen. şimdi şey soracagım sizlere, bu ucu davut yıldızına benzeyen tornavidalara ne deniyor? onlardan bi tane bulup açacagım telefonun içini, kurtarma operasyonu düzenleyecegim sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Chemical said: texture atmış ya. ahaudhushau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 bunun benzeri Lex in netbook una olmustu ankara bulusmasinda cimbizla cikarmistik normal sd idi kart gerci micro sd icin cozum olamaz o en saglam yol telefoncu gibi gorunuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 torx deniyor o tornavidalara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
siddharta Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 teşekkür ederim kemikal. artık halledecegiz bir şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 tam tarif etmişsin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
siddharta Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 eheh zamanla öyle olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 nasi vicdansiz bi tasarim o, delikler alt alta, insan nereye sokucani karistirir. all puns intended. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar