Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tam tarif edemeyecegim bir problem.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
az önce uykuluyken muhteşem bir mallıkla telefona hafıza kartı takmaya çalışıyordum. çok zeki bir hareketle hafıza kartını telefonun slotuna degil altındaki miniminnacık ufak boşluga sokuverdim, çıkaramıyorum da artık. önerileriniz?
Mesaj tarihi:
mokoko said:

uykuluyken aynı topicten 2 tanede mi açıosun nedir?

cok pardon ya, spam mpam bişeyler demişti paticik ondan tekrar denedim.

5800 degil ya, 5130. el kadar telefon zaten of.
Mesaj tarihi:
telefon tamiri yapan bi yere götür,belki para isterler ama en azından saglam cünkü benim de aynı olay basıma gelmisti,adam 10 saniye de cıkardı kacan parcayı para da istemedi.ufacık bisi yüzünden telnden olma bence
Mesaj tarihi:
tig da guzel bi tavsize ucu zipkin ucu gibi oldugundan girerken zorlanmaz cikarirken biraz kendine dogru cekip kaktirabilirsin.

bide telefonu buzluga koy, 2 saat bekle, hafiza karti telefondan daha fazla daralacagindan hop diye dusecektir yerinden.

bu ikinci dedigimi daha once denemedim ama denemeye deger.
Mesaj tarihi:
esh, keşke mesajını okusaydım ugraşmadan önce. igneyi alıp nanik nanik saga sola ittirmeye başladım kartı, hareket eder de gibi oldu, ama yanlış bir hareketle kartı telefonun dehlizlerinden birine "gömdüm" resmen. şimdi şey soracagım sizlere, bu ucu davut yıldızına benzeyen tornavidalara ne deniyor? onlardan bi tane bulup açacagım telefonun içini, kurtarma operasyonu düzenleyecegim sanırım.
  • Yeni Oluştur...