MyLifer Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 bi kız var. evet, okuldan. hatta, sınıftan. geçenlerde bunun sevgilisi olduğunu duydum, geçtim arka sıraya ağladım, baya baya ağladım. bu son ders geldi yanıma. ağlama, bende ağlarım, yalvarırım ağlama falan moduna girdi bana karşı. neden ağladığımı biliyormuydu? bilmiyorum. sonra baktım elimi aldı, dizine koydu. bir saat boyunca el ele tutuştuk. inanılmazdı evet. arkadaşlardan sevinç nidaları yükseliyor, "2 oldu!" "3 oldu" "yihaaa!" evet, kız benim elimi tutuyor, dünyanın en mutlu adamı oluyorken, bir yandanda fenerbahçe'm kupayı kaybediyor. böyle bir ruh hali var üzerimde. elimden damlalar halinde terler akıyor, ben ona "elim terliyor" dedikçe, o "banane" diyip aldırmıyor. son zil çaldı, baktım sınıfta bir ben bir o kaldık. dedim kimi bekliyorsun, haliyle "seni" dedi. bende aldım kızı çıktım dışarı. neyse, sınıftaki en yakın arkadaşım geldi, dedi "sen kızla eve gideceksin, ben herşeyi ayarladım". yani bu arkadaş, kıza açılmam için sözde birşeyler ayarlamış. ne olduğunu hala bilemiyorum. allah allah dedim, aldım kızı yanıma. benim arkadaş ve onun sevgilisi önden yürüyor, arkadaşın sevgilisi arkaya dönerek bize kalp işareti yapıyor... ben bizim kıza bakıyorum, o gülümsüyor. dedim heralde kızda açılmamı bekliyor, bana kalsa, yazdığım o güzel mektubu ona verip öyle açılacağım birkaç hafta sonra. görüyorumki kızda beklenti içinde. öyleyse açılmazsam hayvanlık ederim iş buraya gelmiş, sonuçta kızla el ele tutuşmuşuz 1 saat. yolda bi ara ayrılıyoruz bununla, evlerimiz birbirine baya uzak. yanımdaki arkadaş grubunun üstün gaz verme çabaları sonuç veriyor, ben bi ani dönüşle kızı kolundan yakalıyor ve birşey konuşacağız diyip bilinmezliğe doğru yolculuğa çıkıyoruz. kız yolda, burda söyle, yorgunum, daha gelmedik mi diye saydırıyor bana. en son okulun arkasokağına gidip, titrek sesle diyeceğimi diyorum . kızdan tek kelime yok... uzun bir sessizlik, önünde bulunduğumuz allahın bile unuttuğu apartman bir anda yol geçen hanı oluyor, giren çıkan kişiler... sonunda kız bu kadar mı diyor. ben bu kadar soğukluk beklemezken bari aksiyon gelsin kızı öpeyim diyorum. ama bulunduğumuz sokak bi anda kalabalıklaşmış. aslında bi şey daha var, bir arka sokağa geçsek olmazmı diyorum. hayır eve geç kalıyorum diyor... bende bana ayıracak 2 sn de mi yok diyorum, o da beklediğim gibi hayır diyor... ben boğazım düğümlenmiş bir şekilde kızı eve bırakmaya doğru yola koyuluyorum. kız her ne kadar yarın söylersin dese de benden tek ses çıkmamakta. en son evlerine yaklaşmaya başlayınca gelmene gerek yok ben kendim giderim diyor. ben bi iki ısrar ediyorum ama kız nuh diyor peygamber demiyor ve beni yol ortasında bırakıyor. --- şimdi size soruyorum. bunun adı adilik değilmidir a dostlar... sen gel elimi tut, umut ver, o kadar bana tesellide bulun, sonrada tek kelime etmeden çek git. ha ertesi gün arkadaşındanda öğreniyorumki benle çıkmak istemediğini söylüyor. ne yapsam? nerelere gitsem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 yet another bir kiz var topic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diamor Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 zaaaa git dersini calis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Yil 2010, hala 'acilan' kaldi mi yahu? Cikar masaya vur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 akıllı ol biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyLifer Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 siz hiç lise aşkı nedir bilmezmisiniz, vicdansızlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 zil caldi diyince sirittim baya bide o duygusallik akici destansi ask olaylar falan supersiniz cocuklar dsfsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 serin hikaye birader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 MyLifer said: geçenlerde bunun sevgilisi olduğunu duydum "sen kızla eve gideceksin, ben herşeyi ayarladım". ve onun sevgilisi önden yürüyor, arkadaşın sevgilisi arkaya dönerek bize kalp işareti yapıyor... şimdi size soruyorum. bunun adı adilik değilmidir a dostlar... sen gel elimi tut, umut ver, o kadar bana tesellide bulun, sonrada tek kelime etmeden çek git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyLifer Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Ardeth said: MyLifer said: geçenlerde bunun sevgilisi olduğunu duydum "sen kızla eve gideceksin, ben herşeyi ayarladım". ve onun sevgilisi önden yürüyor, arkadaşın sevgilisi arkaya dönerek bize kalp işareti yapıyor... şimdi size soruyorum. bunun adı adilik değilmidir a dostlar... sen gel elimi tut, umut ver, o kadar bana tesellide bulun, sonrada tek kelime etmeden çek git. arkaya dönüp o işareti yapan, bizim o "herşeyi ayarlayan" arkadaşın sevgilisidir. yapmayalım lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 salla bu da sana ders olsun :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 ah garibim bide uzun uzun yazmaya uğraşmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 gelecekte olacak olaylara prova hikaye mi yazın bu ne allasen diyesim de gelmedi değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 mylifer cim ne saniyodun ya kiz bende seni seviyorum diyip aksam bara eglenmeye sonra eve mi aticaktin anasi var babasi var tenefuste yanyana oturup haftasonlari nargileciye mi gitmekti hayalin? belki okuldan kacip bilardocuya giddrdiniz ya da okul kiyafetleriyle alisveris merkezi arsinlardiniz kimbilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 lan benim hic bir kiz var hikayem olmadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 MyLifer said: kız benim elimi tutuyor, dünyanın en mutlu adamı oluyorken, bir yandanda fenerbahçe'm kupayı kaybediyor. böyle bir ruh hali var üzerimde. baştan kaybetmişin asghds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Urgunta Wolfer Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Şaka di mi bu gerçek değil yani :S Biri bana bu şaka desin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 bende hikayeler degil romanlar var ama hep icime attim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 sene 2010 hala insanların derslerinde zil çalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 MyLifer said: arkaya dönüp o işareti yapan, bizim o "herşeyi ayarlayan" arkadaşın sevgilisidir. yapmayalım lütfen. yanlış mı anladım sevgilisi göz göre göre trollüyor seni sen de uyanmıyorsun haketmişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 o değil de kız sana anaç yaklaşmış, sen suistimal etmişsin kız ona bozulmuş. hatta şimdi arkadaşlarına "yeaaa ben iyi davranıyorum insanlar yeanlış anlıyor ne yapsam yeaaa" diyordur. hatta sana o gözle bakmamıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 kız baya parmağında oynatmış olm seni uzaklaş o kızdan sil kafandan da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 said: geçenlerde bunun sevgilisi olduğunu duydum, geçtim arka sıraya ağladım, baya baya ağladım gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar