Urgunta Wolfer Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Supernatural in son bölümünde diziye death taktim edilirken arka fonda çalan şarkının adını bilen bir arkadaş var mı??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 R.I.S.E - Oh Death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Urgunta Wolfer Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Çok teşekkür ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Urgunta Wolfer Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 İsim için cidden teşekkürlerde. Şimdide gruba ya da şarkıyı herhangi bir şekile bulamıyorum. :S Bu konuda yardımcı olabilecek birileri var mı acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 bunun sebebi zaten şarkının diziye özel olarak çekilmesi. Araştırınca bulursun ben bulup dl ettim :). youtube'dan supernatural death diye arat videonun altında mp3ün de linki var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Urgunta Wolfer Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Teşekkürler o vakit saolsın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar