Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Uplamayin su topigi canım sıkılıyor gördükce. Salak adamlar ya. 5 dk koptular oyundan gitti tsl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 altay yine mi gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 2-2 Mİ?!?! Ya maçın başında Altay çok favori değildi beraberliğin de kurtarmaması açısından, ama doğrusu bıktım bu İzmir takımlarının da playoff cenabetliğinden. Buca falan iyi de bi yere kadar. Konya'yı ben de istemiyodum, ama yok yani İzmir takımları bu kadar beceriksiz olduktan sonra yapacak bir şey yok. Altay gelse sevinirdim de, Konya gelince düşmanlık beslemesem de olmuş olmamış bir bi durum. Yeni yapılanmaları nasıl olur falan onu bilemem de, asansöre bağlayabilirler gibi de geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 2:2 bitmiş. HAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Abi of ya Konyaspor yakışmıyor TSL'ye net bir şekilde. Oysa İzmir'in köklü kulüplerinden biri olarak Altay gelsin çok isterdim. Güzel İzmir kızları yerine çember sakallılar canlı izleyecek şimdi büyük takımları =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 fetoland gelmiş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Konyaspor'un ne işi var süperligde kasımpaşa konya belediye ligde olmaması gereken takımlar altay'ın çıkması lazımdı lige güzel bir taraftar topluluğu görmüş olurduk en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 İzmir takımlarının beceriksizliği diyonuz da konya iki izmir takımını da zor geçti baya ksk'ye attığı gol zaten taçtan çıkan hakemin görmediği bi pozisyondu bizimkiler itiraz ederken adam şut çekti. hayret bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 dün sanırım altay'ın da bir penaltısı verilmedi yanlış hatırlamıyorsam. playoff'lardan çok şansa çıktı konya özellikle altay maçında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar