Halfmumi Mesaj tarihi: Kasım 3, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2001 Siyah Kukuletalı adam Gecenin 3:00'ü İstanbul denize bitişik bir park kenarı.sokakta hafif rüzgarla uçuşan yapraklar.bir gün daha başlarken istanbulda... 4 tane amele denecek inşaat işcisi parkta kafayı çekmeye yeni yeni başlamışlardı,başlamışlardı ama ileriki bankta sırtı onlara dönük şekilde oturan baştan aşağı siyahlara bürünmüş ve kafasınada siyah bir kukuleta geçirmiş adamın ettikleri bütün küfürlerden etkilenmemesi onları bayağı etkilemişti anlaşılan,adam ettikleri bütün küfürleri duymazdan gelmişti.Amelelerin birde elebaşı vardı,dediğim dedik tarzında hareket ettirirdi hepsini iri yapısı sayesinde... Amele elebaşı siyah kukuletalı adamın hareketsizliğinden sıkılmıştı anlaşılan!Oturdukları çimlerin üzerinden ayağa kalktı ve adamın 1 metre ilerisinde durup 30 saniye kadar sayabileceği tüm küfürleri saydı!Adamın kukuletası rüzgarda hafif hafif hareket ediyordu O kadar!Işık olsa bile adamın vücut uvuzları farkedilmezdi...Amele elebaşı cebinden çıkardığı iğneyi Siyah kukuletalı adamın omzuna sapladı ve bastı!Daha sonrada iğnenin ucundaki etiketi okudu yüksek sesle:-Sende AiDS ailesine katıldın!!!... Bir saniye kadar sessizlik oldu sonrada siyah kukuletalı adamın karanlığı ürkütecek kadar sert kahkahası duyuldu.Siyah kukuletalı adam kafasını kaldırdı ve karşısında korkudan dona kalmış amelenin suratına baktı.Amelebaşı gerçeği anlamıştı;Adamın yüzü yoktu,sadece,iskelet,sadece... Siyah kukuletalı adam etsiz sağ elini kaldırdı ve amelenin 5 metre arkasındaki deniz 10 metre kadar yükseldi.tıpkı etten yapılmış bir el gibi ameleyi kavradı.Karanlıkta kemik kırılma sesleri duyulurken amelebaşının kalan parçaları hızla suyun içerisine doğru batmaktaydı... Bunu gören 3 ameleden 2 si hızla bilmedikleri bir yere doğru koşarlarken bir kamyonun altında kalarak FECİ şekilde can verdiler.Ertesi sabah 4. amelenin kafası gövdesinden ayrılmış olarak bulundu.Hiç kimse olayları bilmiyordu.Tıpkı son amelenin söylediği son sözü gibi:SEN AZRAİLSİN!! ;-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Kasım 3, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2001 az bilem yapmış azrail aferim ona!! :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Kasım 3, 2001 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2001 ehu :-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Kasım 3, 2001 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2001 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 3, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2001 hehe. ben olsam öle demezdim. SEN BONE MAGİ'SİN! derdim.. muahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Kasım 3, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2001 euehu olm uo'suzluk sana yaramamış...:-p said: 2001-11-03 21:13 tarihinde, Sly-One yazmış: hehe. ben olsam öle demezdim. SEN BONE MAGİ'SİN! derdim.. muahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Kasım 3, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2001 deleted [addsig] [ Bu mesaj PUMA tarafından on 2001-11-03 21:27 tarihinde editlenmiştir. ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 3, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2001 hehe yok yaw. aslında ewet yaratık görmek istiorum doğru. liche lord tarafından kal vas flamlanmak da istediim oluo. ama muhabbeti de yetio işte adama. yettiricem yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 3, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2001 said: 2001-11-03 21:18 tarihinde, PUMA yazmış: said: 2001-11-03 21:13 tarihinde, Sly-One yazmış: hehe. ben olsam öle demezdim. SEN BONE MAGİ'SİN! derdim.. muahah nerden bilsin Allahın amelesi... ben olsam dedim. bende amele olmadığıma göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 3, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2001 walla cok hosuma gittide amele adamin cebinde bi igne hemde oyle bi igne ne ario onu bi turlu cikaramadim :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Kasım 3, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2001 amele hazırlıklı gelmiş işte:-p said: 2001-11-03 21:34 tarihinde, arcane yazmış: walla cok hosuma gittide amele adamin cebinde bi igne hemde oyle bi igne ne ario onu bi turlu cikaramadim :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Kasım 3, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2001 ne hazırlık bee...çakı yerine iğne! :-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Kasım 3, 2001 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2001 said: 2001-11-03 21:39 tarihinde, Mephisto_ yazmış: amele hazırlıklı gelmiş işte:-p said: 2001-11-03 21:34 tarihinde, arcane yazmış: walla cok hosuma gittide amele adamin cebinde bi igne hemde oyle bi igne ne ario onu bi turlu cikaramadim :-) :-D :-D :-D :-D LoL yarıldım! Amele Pvp Yapacak Seti bide +15 İgne Of aids i kapıyo! :-D :-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Kasım 3, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2001 delikanlı amele yanında çakı taşımaz, iğne taşır.....:-p said: 2001-11-03 21:41 tarihinde, PUMA yazmış: ne hazırlık bee...çakı yerine iğne! :-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Kasım 3, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2001 delikanlı amelemi olurmush... [addsig] [ Bu mesaj PUMA tarafından on 2001-11-03 21:49 tarihinde editlenmiştir. ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cristian Mesaj tarihi: Kasım 3, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2001 Çok hoş durun gerisinide okuyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Kasım 3, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2001 iğne taşıyan amele dedik ya :-p said: 2001-11-03 21:44 tarihinde, PUMA yazmış: delikanlı amelemi olurmush... [ Bu mesaj PUMA tarafından on 2001-11-03 21:49 tarihinde editlenmiştir. ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cristian Mesaj tarihi: Kasım 3, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2001 Çok hoş hoş hoş :-) Beğendim kısa ama güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uranka Mesaj tarihi: Kasım 3, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2001 bunu sen mi yazdın? öyleyse niye umut kahvesine atmadın :-) keşke biraz daha fantastik ve gotik bi hava olsaydı :-) bu arada hikayeye gerçek bir olayı okuduğumu zannederek başladdıımı itiraf edeyim :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Kasım 3, 2001 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2001 said: 2001-11-03 23:00 tarihinde, Uranka yazmış: bunu sen mi yazdın? öyleyse niye umut kahvesine atmadın :-) keşke biraz daha fantastik ve gotik bi hava olsaydı :-) bu arada hikayeye gerçek bir olayı okuduğumu zannederek başladdıımı itiraf edeyim :-) 1- BEn yazdım! 2-Aslı bu deil! Bu degistirilmisi! 3-Kedi ayarlasa buraya yazcaktım gerçeğini ama halen ayarlamadı! :-p Dimi Kedi The SenSei uSta? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Kasım 3, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2001 Saol Uranka. Bak çok hoş bi noktaya değinmişsin. Ulan uslanmaz arlanmaz adam, o kadar kahve açtık gelsene Gimli abinin kahvesine. Anlat orda hikayeni. Bak bu ekonomik krizden beri iki kahve satamaz oldum. Yapmayın etmeyin. Atıyosunuz böyle off topiclere, Uo genellere yazılar, canımı yakıyosunuz. Ben nerden ekmek parası kazanacam :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Kasım 3, 2001 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2001 said: 2001-11-04 00:06 tarihinde, Gimli yazmış: Saol Uranka. Bak çok hoş bi noktaya değinmişsin. Ulan uslanmaz arlanmaz adam, o kadar kahve açtık gelsene Gimli abinin kahvesine. Anlat orda hikayeni. Bak bu ekonomik krizden beri iki kahve satamaz oldum. Yapmayın etmeyin. Atıyosunuz böyle off topiclere, Uo genellere yazılar, canımı yakıyosunuz. Ben nerden ekmek parası kazanacam :-) hehe beyendiysen bişiler ayarlarız abicim yaaa kızma :-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Kasım 4, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2001 `kukuleta` lafi benden baska kimseye komik gelmedi mi yahu kapison veya kapuson filan demek varken lol kukuleta ne be benim vardi ilkokulda kukuletam bole ucunda da puskulu vardi cok sirindi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Kasım 4, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2001 kapişon daha komik bir laf kukuleta eğer anlam olarak alırsan gayet mantıklı ve olaya gizem katabiliyor kapişon adamı direk hiphop yada alternatif genç moduna sokardı 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Kasım 4, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2001 lol kukuletanin nesi gizemli be 3-5 yas sapkasi iste kukuleta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar