xaty Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Böyle bi marka varmış. Yurt dışından bir arkadaş bir şeyler rica etti de, nerde bulunur bunların ürünleri İstanbulda? Fiyatları ne civardadır? Fikri olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 kötü ya alma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 yurtdisindaki arkadas, turkiyeden ed hardy mi istedi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 ha ben onu kaçırmışım haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Evet öyle oldu :D kendime almicam. Amerika'dan falan da istemedi tabi ki, slovenya'dan istedi yokmuş orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j0ker Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 bulamazsan orda, ben burdan(ankara) sana her türlü çeşidini gönderirim. tshirt, sweat vs. ağırlıklı t-shirt fln istemiştir zati. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 pazarlarda cakmalari satiliyo, onlardan alip orjinal fiyatina sat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Ankara'da nerden alıyorsun? İstanbul'da yok mu? Yanlış anlaşılma oldu galiba, ben İstanbuldayım, o Slovenya'da; buradan oraya götürcem yani.. edit: Çakmasını alsam para istemem, gerçi orjinali de hediye edebilirim belkii.. Doğum günümde hoş bir şey almıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar