Strider0 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 bu mesajı yazmak için neler çaktim ama başardım mouseum (a4 tech optik mouse) delirmiş durumda arada bir düzelio ama ne fayda bi iki dakika geçmeden tekrar bozuluyo bozulurkende aşagı yukarı falan gidio kendi kendine sağ sol tuşa falan basıyo sonra çalışmaz hale gelio bu neden olabilir bi fikri olan sölesin çok zor bi durumdayım çünkü OYUN OYNAYAMIYORUM bana yardım edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 yeni mouse alma yolu gözükmüş sana[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Strider0 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 bu topicten bi tane daha olmasının sebebide mouseum olmakta onun adına sizden özür diliom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Strider0 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 bende yeni mouse almamak için bu topici açtım bence sorun mouse da diil virüsümsü bişi var benim canım mouseumu delirten belki birisinin başına daha gelmiştir bana yardım eder dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 a4lerin optik zımbırtısının bilmemnesi bitermiş, bu yüzden çalışmazmış bir süre sonra. benimki bitmişti, yenisini aldım.[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 bende de çok olurdu kablosunu çıkarıp takardım düzelirdi :P ama cidden yeni bi mause ile hemencecik geçer[signature][hline] BonePART, 14 Temmuz 2004 23:45 tarihinde demiş ki: [i]*BonePART fistiklari yer * Ulan insan 200 bin fazla veriri antep alır lan bu ne tuzlu yulu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 yeni mouse alcaksan intelli optical tavsiye ederim. hatta microsoftun multimedia keyboard +optic mouse olanı var siyah renk gayet de güzel duruyo öyle download yaparken seyrediyorum mouse u :)[signature][hline]i've seen what i was - i know what i'll be i've seen it all - there is no more to see! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar