huun Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Gemisini düşman sularına götürmüş bir kaptanın yapacağı hiç birşey büyük bir hata sayılmaz. -Horatio Nelson konunun özün uygun bir aforizma da benden gelsin ^^
merchandiser Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Seni Kim ve Ne yildirabilirki.. Team Destiny..
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 e hadi hayırlısı. yenilip moral bozuntusu olmasında. bi yerden baslamak lazım.
Creus Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 turnuvadan an ve an haberleri buraya post ederseniz güzel olur bir de konsepti tam bilmiyorumda eğer 2v2 gibi olaylar varsa ve teamspeak gibi birşeyler arıyorsanız konuşalım oynarken oyun içi konuşmak bizi bozar vs gibisinden bana öm atın arkadaşlar yardımcı olmak keyif verir. gerçi ben sadece aracı olurum ama en azından bi katkı olur işte :)
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Bir show maci ayarladim arkadaşlar. Cumartesi aksamı saat 21:00 de TD)DarviN vs Fnatic.Funkyy Bo5 olucak ilk map : stepps of war gosubet ve canlı yayınlayamzsak replayı stream olcak
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Show maclarinda yeni maçlar. TD)ExGoSu vs F69)GoOdy TD)fAstJunG vs Liquid.TheLittleOne bilgiler ve gosubet aşağıda replay packler yeni sitemizin yapımı tamamlanması ile yayınlanacaktır.bu maçların live olma olasılığı mevcuttur. http://www.gosugamers.net/starcraft2/gosubet/75160 http://www.gosugamers.net/starcraft2/gosubet/75159 bilgilerinize
Tyrannus Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 oo tlola mı oynuyosunuz.gl&hf ggogo türk gücü adsf
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 tlo nun macı live olur büyük ihtimalle kacırırsak link veriri sonucları yazın, merakle bekliyoruz. simdiden iyi sanslar.
Granis Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 skorları da yazsanız güzel olacak pek bilgilendirici olmuyor
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 http://good2game.com/stream.php ingilizce mac anlatım ıcın turkce için ilerleyen dk larda vericeğiz
The_Delucian Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 bu steam edecek eleman e-mail falan istiyordu, nooldu yayın olacak mı yahu ?
The_Delucian Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 yok yaw LTO cok iyiymis hissettim, her macro micro herseye hakim adam bos anı bile yok, da ikinci oyunda 1 reaper le gitmek biraz anlamsız oldu bence :( bide daha bizim eleman tankları siege etmedi herhangi bir anında sanırım oyunlarında son olarakda vZ maclarda girisi iyi kapatamadı gibi geldi,
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 tlo cok donanımlı bi adam abi. cidden cok iyi, kötü hissedicek bir durum yok, oynama fırsatı bulduk diyip bisiler öğrenmek lazım. tebrikler yinede, katılmanız bile güzel.
stimpak Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 the little one cidden acaip bi insan, takmayın kafaya. yola devam. ilk basamakta karsılasmak da kötü olmus tabi :)
stimpak Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 ingilizce commentary yapan eleman upload edecekmiş öyle dedi. youtube'a koyarlar bugün yarın.
YoLYeMeZ Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 sQu said: tunca said: TD)Yolyemez WCG 2009 3.lüğü Hangi ülkeden gitti arkadaş ? Başarılıymış öyle ya işte moon grub bide ben vardık hey gidi günler hey bu arada squ bey isminiz ali mi acaba ?
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Yapımı son noktaya gelen yeni Web Sitemizde güncel yurt içi ve yurt dışından esport haberleri düzenlicek editör arkadaşlar alınacaktır.ilgililerin [email protected] [email protected] adresine ve başvurmaları rica olunur. not: bana mesaj atarakta başvurabilirsiniz.
Öne çıkan mesajlar