Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper Ligi sarsan boykot

blazkowicz

Öne çıkan mesajlar

blazkowicz said:

ben mi dedim futbol sadece sahada kazanılmaz diye.

gerektiğinde çıkar medyaya yönetip istediğini alırsın
gerektiğinde çıkar rakip takım ile anlaşırsın
gerektiğinde federasyona posta koyup hakemleri baskı altına alırsın.

aziz yıldırım bu konularda çok iyi ve 2. bir denizli travmasını başta kendisi olmak üzere hiçbir fenerli kaldıramaz. o yüzden bu sefer işini sağlama alıyor. haklı sebepleri var. eh 3 sene diye tekrarlamasından belliydi...

hocam sen bu isi cozmussun harcaniosun buralarda telegole filan cikarmak lazim seni muthis iddalarinda gundeme oturur bidahada kalkmassin
Sosyal ağlarda paylaş

aynı soruları soruyorum; fenerbahçe'nin lehine verilmeyen penaltılar tesadür müdür ? ilk yarıda beşiktaş maçı 0-0'ken verilmeyen penaltıdan sonra 2-0 olması, ofsayttan üçüncü gol olması tesadüf müdür ?

DÜĞMEYE KİMLER BASMIŞTIR ? O DÜĞME NERDEDİR ?

hayır inanmak istiyorsanız, inanın. banane yahu. sonuçta futbol herkesin kendini eğlendirmesi gereken birşey, siz gözlerinizi kapatıp böyle eğleniyorsanız yapacak birşey yok :)

hatta c. sinan sağıroğlu kapanışı yapiyim..

yaawww tamam fener şikeci... tamam fener hakemleri satın aldı.. YIEAAAH. kakgit!
Sosyal ağlarda paylaş

Lauranas said:

blazkowicz said:

ben mi dedim futbol sadece sahada kazanılmaz diye.

gerektiğinde çıkar medyaya yönetip istediğini alırsın
gerektiğinde çıkar rakip takım ile anlaşırsın
gerektiğinde federasyona posta koyup hakemleri baskı altına alırsın.

aziz yıldırım bu konularda çok iyi ve 2. bir denizli travmasını başta kendisi olmak üzere hiçbir fenerli kaldıramaz. o yüzden bu sefer işini sağlama alıyor. haklı sebepleri var. eh 3 sene diye tekrarlamasından belliydi...

hocam sen bu isi cozmussun harcaniosun buralarda telegole filan cikarmak lazim seni muthis iddalarinda gundeme oturur bidahada kalkmassin

black, o kadar mantıksız konuşmuşsun ki, lauranas yıllar sora post atmış şu foruma. lol.
Sosyal ağlarda paylaş

ya bırakın işte fener çok kötü bi takım, hep kötü oldu. tarihte de bütün şampiyonluklarını 10 milyon fenerlinin işi gücü yokmuş gibi gidip orjinal forma atkı bereye para saçıp aç kalması sonucunda elde edilen paraların şikede kullanılması sayesinde kazandı fenevbahçe. gelip burda laf etmeyin iyi takımız vs. diye.
Sosyal ağlarda paylaş

DoruK said:

ya bırakın işte fener çok kötü bi takım, hep kötü oldu. tarihte de bütün şampiyonluklarını 10 milyon fenerlinin işi gücü yokmuş gibi gidip orjinal forma atkı bereye para saçıp aç kalması sonucunda elde edilen paraların şikede kullanılması sayesinde kazandı fenevbahçe. gelip burda laf etmeyin iyi takımız vs. diye.

kanka cevab veremedim, harika tespit sdfg.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...