mightee Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 ie 9 2. preview sürümü çıkmış, indirdim direkt http://html5test.com/ sitesine gittim desteklediği html5 sayısı 19. on dokuuz. js testlerinde de hepsinin hala gerisinde olmasına rağmen adamlar utanmasalar halay çekecekler süper tarayıcı yaptık diye. bu nası bi yüzsüzlüktür nası bi rezilliktir anlamadım ya şaka gibi. chrome şu an 160 ta 142 destekliyor html5 objelerini. ie den adam olmaz. yinede denemek isteyenler için : http://ie.microsoft.com/testdrive/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Ben hala firefoxu değiştiremiyorum ya yapıştı bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mightee Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 bende ff kullanıyordum. çokta severdim fakat chrome başka, sade, hızlı. bence bi denemelisin. bookmark senkronizasyonu da üstüne tuz biber olmuş. dadından yenmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 SoulCube said: Ben hala firefoxu değiştiremiyorum ya yapıştı bana. niye deistircen ki zaten hala piyasanin en basarili browseri bence sirf addonlari icin bence yeterli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 mightee said: bende ff kullanıyordum. çokta severdim fakat chrome başka, sade, hızlı. bence bi denemelisin. bookmark senkronizasyonu da üstüne tuz biber olmuş. dadından yenmiyor. bookmark senkronizasyonu = xmarks download et bookmark sifre felan herseyi esenkronize ediyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 işte o yüzden hala net karar vermedim değiştirmeye. firefox hep iyi geliyor çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mightee Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 xmarks için bide account açıcam gereksiz. gmail zaten herkeste vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mightee Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 BonePART said: SoulCube said: Ben hala firefoxu değiştiremiyorum ya yapıştı bana. niye deistircen ki zaten hala piyasanin en basarili browseri bence sirf addonlari icin bence yeterli eklentilerin çoğu chrome için de yapıldı. ff görünümü çorba, bir sürü menü var bilmem ne var. chrome bunlarla yormuyor seni. arama ve adres çubuğu birleşik, farklı yerlere tıklayıp yazmakla zaman kaybetmiyosun. chrome pencereleri arasında geçişe baktınızmı hiç ? ne kadar kolay ve basit. alakalı bulduğun pencereyi diğer açık chrome penceresine sürükleyip bırakmak kadar kolay gruplamak. daha bir sürü ince ve çok yararlı şeyleri var chromeun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 11 out of 160 cok da fifi 100 out of pati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Internet Explorer'in web standartlarini takip etmedigi literally internet kadar eski bir haber. Takip etmeye calisiyorlarmis da 10 goruyormussun gibi konusmussun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Penthesilea said: Internet Explorer'in web standartlarini takip etmedigi literally internet kadar eski bir haber. Takip etmeye calisiyorlarmis da 10 goruyormussun gibi konusmussun. http://ie.microsoft.com/testdrive/ 'dan alinti: HTML5 Demos said: Deliver interoperability with same markup and next generation of Web standards http://img52.imageshack.us/img52/1066/ie9standards.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 o da yetmezse IE'nin product manager'inin official IE Blog'a (http://blogs.msdn.com/ie/archive/2010/05/05/html5-and-same-markup-second-ie9-platform-preview-available-for-developers.aspx) yolladigi yazidan bir alinti "Same Markup" said: Web browsers should render the same markup – the same HTML, same CSS, and same script –the same way. That’s simply not the case today. Enabling the same markup to work the same across different browsers is as crucial for HTML5’s success as performance. .. We’re engaged with the standards working groups and other browser vendors as part of the web community with Same Markup as a key goal. Same markup is the real-world benefit of standards for developers (and through them, the rest of the web). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mightee Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 heryerde bas bas reklamını yapıyorlar html5 destekliyoruz css3 destekliyoruz diye. diğer tarayıcılara laf atıyorlar biz daha hızlıyız diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Pardon, agiz degistirmisler demek ki IE9 ile. Denyo o zaman bu adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 denyo degiller aslinda. browser pazarinda eski konumlarini koruyacak gucleri kalmadi. uzerine browser pazari onemini de yitirdi. artik daha buyuk pasta reklamdan ve kullanici bilgilerinden donuyor. onun icin de gercekten iyi bir browser yapmak sart. o da stadartlardan geciyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 firefox iyi hala en Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Evet, ben onu yapicaz diyip yapamadiklari icin diyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 heee =) ie9 cok yeni daha ya. microsoft'un cok guclu bir ekibi var. eger dogru stratejiyle yonlendirilirse sonuca ulasabilir. platform avantaji da ellerinde, hardware acceleration bile kullanacaklarmis baksana. bu stratejiyle devam edip rolling release moduna gecerlerse ie9 gayet tutar bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 said: bu nası bi yüzsüzlüktür nası bi rezilliktir anlamadım ya şaka gibi. chrome şu an 160 ta 142 destekliyor html5 objelerini. bu neye bağlı? bende 118destekliyor chrome.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 betasina gec chrome'un, 142 mi ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 ha ok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Opera ya geçtikten sonra,ben de başka browser kullanamıyorum.Özellikle o mouse hareketleriyle sayfa açma kapama harika bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 benim monitörün tepesına hafifce tıklarsan yeni sayfa açıyor, soluna vurursan next sağına vurursan before yapıyor zaten yakında bize mouse fln kullandırmayacak buteknoloji Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 dokanmatik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 firefox bir isletim sistemi kadar degerlidir benim icin, o derece seviyorum ben tilkimi <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar