BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 dreagloth said: İsmail Cem :( abi işte mumla aradığımız adam.. allah gani gani rahmet eylesin :( papandreunun da kankasıydı çok güzel işler yapmıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Konuyla alakasız da İsmail Cem tam ABD/AB adamıydı yahu. Karen Fogg olayında takındığı haince tutumu unutmadık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 iyi de ona denge politiaksı denir biraz damara göre şerbet işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Abi kusura bakma da vatanseverlere "uyuyan köpekler" diyen bir ajana sahip çıkmak denge politikası nasıl oluyor, anlamakta zorluk çekiyorum. :) Neyse konudan uzaklaşmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Gelen yoğun ısrar üzerine Baykal devam edecektir bence. Daha öncede yaptı Baykal bunu gene bırakmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 ne olursa olsun baykal bir aziz yıldırım deil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 konu dışında siyaset serbest mi oldu yae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 çok süper lan kamera şakası gibi hala inanamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 siyaset degil magazin bu adfsasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 oha istifa etmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 bir kesim ona yillarca oy verdi. Onlar derdiki eline diline beline sahip olacaksin. Eee baykal hic mi secmeninden bir sey ögrenmedin. akp yine tek basina iktidar chp ülke yönetemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Şu anda bir günah keçisi bulunacak çok acil. Her ne kadar AKP'nin başının altından kalktı iddiasını destekleyecek birşeyi olmasa da bayağı ağır bir iddia. Bir de bu olayın başbakanın bir kaç hafta önce daha elimizde neler var sözünün ardından patlaması fena. Bu olayı Sarıgülün üzerine yıkarlarsa hiç şaşırmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 CHP seminide Baykal gene başkan merak etmeyin. Aziz gibi O da bıraktım çok ısrar ettiler geri geldim diyecek o kadar. Tipi gündemin unutturma hareketi adabıyla istifa etmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 o değilde metacafede yasaklandı aha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Oy toplanıyormuş parti içinde, 254`ü geçerse davet edilecekmiş tekrar aday olarak genel kurula. Sonrada bu olayı Bir Partinin İçin Nasıl Edilir 101 olarak okutacaklarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Absolut said: CHP seminide Baykal gene başkan merak etmeyin. Aziz gibi O da bıraktım çok ısrar ettiler geri geldim diyecek o kadar. Tipi gündemin unutturma hareketi adabıyla istifa etmek. aynen öle.. telefondaydım olay olduğunda.. dedim "olm süper başlık buldum baykal'dan yıldırım harekatı" yerine aday gösterip bilmemkimi seçin demediği sürece geri dönüp "bu son dönemim. bi sonraki kurultaya yokum.. ülkenin içinde bulunduğu hassas dönemden ve partililerin bu konudaki yoğun ısrarından dolayı dönüyorum" diyecektir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 http://www.facebook.com/profile.php?id=100000747532043&v=wall deniz baykalın facebook sayfası gg. malum videoyu koymuslar sadsada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 videoya fake baykalin yazdigi replik super:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Saçmalamayın, az biraz siyaset bilen adam Tayyibin yapmayacağını bilir. Baykalı çok sevdiği için mi, tabiki hayır. Ama şu an CHPyi %25 çıtasında tutan adam Baykaldır, az olsun benim olsun, kontrolü bende olsun mantalitesi sayesinde CHP bu kadar büyüklükte, sırf Baykal yüzünden oy ermeyen tonla adam var. Baykalsız bir liderle(lider diyorum, kukla değil) CHP %30-35lere vurur rahat seçimlerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Bİrde FEtullah Gülen masum, iyiniyetli falan demiş giderayak, bu ne ayak:S? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Bence Baykal orada diye oy vermeyen 2.5-5 milyon insan var diyerek kendinizi kandırıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eaglewingg Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 bence bu sefer geri gelecek gibi gözükmüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Baykal gidince kim gelicek ki o ''lider'' diye bahsettiginizden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 valla bi umut kim gelirse gelsin baykal orada oldugu surece imkansiz oy vermem ama chpye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inprc Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 görüntünün sahte olduğunu düşünüyorlarsa , chp bunun sahte olduğunu ispatlaması lazım. öyle bir şey olursa baykal çok güçlü bir şekilde döner ve oyları artar. ama gerçek olduğunu kabul edip dönemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar