Gokhan Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Ya Baggio baba bunu bi kaç soru topicine atıcaktım ama sinirliyim direk yazıyorum kusruma bakmazsın... Ya sadece Undeadlarda(galiba emin deilim) spawn koyuyorum ölünce yok oluyo... biliyorum bu bi kaç kere yazılmıştı ama bulamadım topici forumlarda önceden bende böle bi sorun yoktu yeniden türedi çok acil cevap verin her kim olursan ol yinede cevap ver hesabı..[hline]Kadir Has And. Lisesi Hz. A 437
GE-TA Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Undead eventi ile ilgili bir sorun. Detaylı cevap için arama motorunu kullan.[hline]In God I Trust For Rest I Just Test
redpaladin Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 mezara koyuyorsun etrafın aydınlıgıyla ilgisi var .sector.light 20 felan yap sende str 1 su an incele ama biras karanlık yapınca str si normale geliyor.. undeadlar karanlık istiyor ;D[hline]The Ørc Captain ][ u ]/[ß{€}RØ][[€ [[µmbërØne]][[µmbërØne icq:5621814 Diablo Rullz
Gokhan Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Baba jet hızındaki cevabın için saolda arama motoruna ne yazacam?[hline]Fenerbahçeli olma kursumuz açılmıştır 10:00 Kurs kontejyanımız dolmuştur 10:01 Istek üzerine delikanlı olma kursumuz açılmıştır Tüm Gs lileri çağrıyoruz sizlere ücretsiz...
Gokhan Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 baba redpaladin elini öpesim geldi haklısın mına koduklarım karanlığı seviyomuş(küfür için sorry) --IMZAYA DIKKAT HERKES OKUSUN---[hline]Fenerbahçeli olma kursumuz açılmıştır 10:00 Kurs kontejyanımız dolmuştur 10:01 Istek üzerine delikanlı olma kursumuz açılmıştır Tüm Gs lileri çağrıyoruz sizlere ücretsiz...
redpaladin Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 zuzuz nop ;D[hline]The Ørc Captain ][ u ]/[ß{€}RØ][[€ [[µmbërØne]][[µmbërØne icq:5621814 Diablo Rullz
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Her undead koyacagin isik ayarini bozmana gerek yok, sphereevents.scp'de [events e_undead] bolumunun icini temizle, sadece tepesi kalsin.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, GM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111
redpaladin Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 tepesi derken [events e_undead] mi kalacak sadece ?[hline]The Ørc Captain ][ u ]/[ß{€}RØ][[€ [[µmbërØne]][[µmbërØne icq:5621814 Diablo Rullz
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Evet, onu da silerseniz butun undead scriptlerinden tevents=e_undead satirini silip mevcut tum undeadlari respawn ettirmeniz gerekir konsolda error vermemesi icin.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, GM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111
Öne çıkan mesajlar