Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Khelben said: arabistandan laf atmıyalım pıliz. SAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAMPIYON SAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAMPIYON EEEEEEEEEEEEN BUYUK AL HILAAAAAAAAAAAAAL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 ses gelmiyo ya. viskimi yudumluyorum buralarda azmo. aralarda gel bari şampiyonluk kutlamalarına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Deacon said: Masquerade said: 10 madalyayı tamamlayana 1 kupa verecekmiş tff. 10 kapak getir 1 kupa getir. hadi fenerim az kaldı. hgfhgk. Bence önce kendi halinize ağlayın sonra bize çatarsınız :D 14 tane var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 http://3.bp.blogspot.com/_1iD-MuXHj2c/So6jjlmEiZI/AAAAAAAACpU/NM928Ea1vJ4/s400/04_11_2006_fortis_turkiye_kupasi.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 en azından az da olsa beşiktaşı hırslandırdınız sezonu erken açmama konusunda, teşekkürler güzel bir 3.lük yarışı sergileniyor asdsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Azmodai said: kupayi alamasak ta sampiyonluk sansi devam ediyor, en kotu CL ye katilacaz. Sizin durumlar nasil? CL nin kokusunu alabiliyor musunuz? Ben de oyle dusunmustum zaten :) AMA 2 KUPAYI DA ALIYODUNUZ beyler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar