Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL : Beşiktaş vs Manisaspor 07.05.2010 / 20:00

pascalnouman

Öne çıkan mesajlar

DoruK said:

hangi topik olduğunu bile görmedim gece bunu yazarken, futbol bölümüne rastgele girip yapıştırdım yani. bazı menopoz teyzeler mevcut sanırım forumda.

biz de moderatörler olarak bölüme öylesine girip rastgele bir üye seçip ceza verdik, şansa Doruk çıktı, bak şu Allah'ın işine.

Ergen agresifliğine "kes" tarzı mesajlara bu bölümde yer olmadığını defalarca söylemiştik.
Sosyal ağlarda paylaş

nihatın yavaş yavaş eski performansına ulaşmasına ne kadar seviniyorsak rıdvana da o kadar üzüldük

çok yazık oldu. önümüzdeki sezon 2. yarıya anca yetişir

böyle bahtsızlık görmedim ben. bir takımın bir sezonda 8 oyuncusunda kırık olur mu?

said:
Beşiktaş, bu sezon futbolcularının yaşadığı ciddi sakatlıklarla zor günler geçirirken, 8 futbolcusunun aynı sezon içinde aldıkları darbeler sonucu çeşitli bölgelerinde kırıklar oluşması da siyah-beyazlılar için büyük bir şanssızlık oldu.

Siyah-beyazlı takımda, bu sezon tam 8 futbolcu kırık problemi yaşarken, bu ciddi sakatlıklar nedeniyle takımlarını yalnız bırakmak zorunda kaldılar.

Beşiktaş`ta Mert Nobre, Filip Holosko, Rüştü Reçber, Matteo Ferrari, Ekrem Dağ, İbrahim Toraman ve Hakan Arıkan`ın bu sezon yaşadığı kırıkların ardından dün de genç Rıdvan Şimşek`in, Manisaspor maçında ayağına aldığı darbeyle fibula kemiği kırıldı.

-3 AYAK, 2 EL, 2 BURUN, 1 YÜZ-

``Kara Kartallar``da bu sezon 3 ayak, 2 el, 2 burun, 1 de yüz kırığı yaşandı.

Futbolcular ve yaşadıkları kırık problemleri şöyle:

Filip Holosko: Ayak

Ekrem Dağ: Ayak

Rıdvan Şimşek: Ayak

Mert Nobre: El

Hakan Arıkan: El

Rüştü Reçber: Burun

İbrahim Toraman: Burun

Matteo Ferrari: Yüz
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...